Horoskopy od 27-03-2017 do 02-04-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2017

1. Beran – může se objevit nějaká zajímavá pracovní nabídka. Pořádně si promyslete vaši odpověď. O víkendu budete mít hlouběji do kapsy. V lásce vás tento týden čeká nějaké velmi příjemné překvapení. Vaše kůže vyžaduje po zimě trochu větší péči než obvykle.

2. Býk – podaří se vám ukončit některé záležitosti, které řešíte již několik měsíců. Budete mít velmi dobré přesvědčovací schopnosti, nebojte se je využít. Ve vztahu to bude trošku napnuté. S důležitými rozhodnutími raději počkejte do příštího týdne. Podle horoskopu se mohou objevit menší problémy s trávením. Odlehčete si jídelníček.

3. Blíženci – není vše zlato, co se třpytí. Když něco vypadá extrémně výhodně, tak většinou má celá záležitost ještě nějaký háček. Rozhodnutí raději odložte na později, než se seznámíte se všemi detaily. Ve vztahu nemá smysl zbytečně vyvolávat žárlivost. Nikdo na tom nic nezíská. Teplé počasí může svádět k lehčímu oblečení, pozor, hrozí vám nachlazení.

4. Rak – raději se snažte co nejméně utrácet. Tento týden to na nějaké extra příjmy moc nevypadá. V tomto týdnu máte velkou šanci na nějaký příjemný flirt. Ale nečekejte od toho nic dlouhodobého a trvalého. Obecně by to mělo být se zdravím v pořádku, jen alergici mohou mít trochu krušnější víkend.

5. Lev – pokud po vás někdo bude chtít nějakou práci navíc, rozhodně se ho zeptejte, co z toho budete mít. Jen pro něčí krásné oči nemá smysl dělat. Nedovolte, aby spory o zbytečnosti vám pokazily příjemnou domácí atmosféru. Pozor na bolesti zad, zvláště pokud máte sedavé zaměstnání.

6. Panna – podle horoskopu vám v tomto týdnu opravdu bude přát štěstí. Takže se nebojte i riskantnějších záležitostí, protože vše vám půjde krásně od ruky. Hledáte partnera? Nehledejte ho ve svých snech, opravdu může být mnohem blíž, než by se vám zdálo. Pohyb na vzduchu je zdravý, jen nezapomeňte si trochu šetřit síly.

7. Váhy – finančně i pracovně by to mělo být celkem dobré. Případné přesčasy vám přinesou mnohem více, než byste čekali. Po každé bouřce dříve nebo později vychází sluníčko. Někdy ostrá a rychlá hádka dokáže vyřešit více, než mlčení a nevyřčené výtky. Posilujte imunitu.

8. Štír – v zaměstnání si můžete vyjednat lepší podmínky práce a nebo lepší ohodnocení. Stačí jen postupovat důsledně a zároveň diplomaticky. Lásce se nejvíce bude dařit na cestách. Vymyslete si společný výjezd a pokud jste single, jeďte na víkend někam dál od domova. Do středy budete mít melancholičtější náladu.

9. Střelec – finančně by to mělo být v tomto týdnu docela zajímavé. Podle horoskopu ve středu a čtvrtek byste měli v zaměstnání pořádně šlápnout na plyn. Jestliže máte potíže sehnat či udržet partnera, popřemýšlejte, co byste u sebe mohli trochu změnit. Většinou stačí jen velmi málo. Zdravíčko vám bude sloužit.

10. Kozoroh – udělejte si pořádek ve financích a snažte se ušetřit nějakou tu korunu navíc. Pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Kozoroh, kteří žijí v dlouhodobém vztahu, přichází poklidný týden. Partner vám bude oporou. Budete potřebovat dostatek spánku pro úplnou regeneraci sil.

11. Vodnář – buďte iniciativní. Trochu aktivity navíc znamená také pozitivní hodnocení a v blízkém časovém horizontu také příjemnou finanční odměnu. Překvapte partnera nějakou drobností, která mu udělá radost. Jste single? Nebojte se trošku provokovat a výsledek vás mile zaskočí. Nekončící rýma a kašel by měly být impulsem pro návštěvu lékaře.

12. Ryby – čekají vás větší výdaje spojené s pravidelným chodem domácnosti. I každodenní pracovní šeď někdy dokáže velmi příjemně překvapit. Single tento týden překvapí svou odvahou nejen okolí, ale i sebe. Ve vztahu se mohou objevit drobné spory týkající se budoucnosti. Plavání prospěje vašim zádům.