Horoskopy od 03-04-2017 do 09-04-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2017

1. Beran – máte šanci posílit svou pracovní pozici. Proto tento týden stojí za to obětovat zaměstnání trochu více času a energie. Vyplatí se vám to. Atmosféra ve vztahu bude velmi příjemná, je dobrý čas vyřešit věci, které vás delší dobu trápily. Může se objevit alergická rýma.

2. Býk – nové nápady si raději zatím nechte pro sebe. Chtělo by je to ještě trochu dopracovat. Pozor na výdaje, hlavně do čtvrtka byste měli co nejvíce šetřit. Lidé, kteří pomlouvají váš vztah, to s vámi určitě nemyslí dobře. I kdyby se tvářili jako andílci. Potřebujete trochu více spánku.

3. Blíženci – pokuste se v pracovní části týdne dohnat všechny tak zvané resty z minulých týdnů. Díky tomu se budete moci v dubnu věnovat profesnímu rozvoji. Podle horoskopu byste tento týden neměli naříkat na nedostatek ctitelů. Větší fyzická aktivita by vám rozhodně neuškodila.

4. Rak – bylo by rozumné, kdybyste v tomto týdnu spíše šetřili než utráceli. Domácí rozpočet může být trochu napnutý, ale vše byste měli bez větších potíží zvládnout. Ve vztahu zažijete hodně romantiky a zábavy. Single mají o víkendu výrazně větší šance. Neměly by vás čekat větší zdravotní problémy.

5. Lev – podle horoskopu vás čekají nové a zajímavé úkoly. Možná to v prvních dvou dnech týdne bude trošku náročnější, ale v pátek si jednoznačně řeknete, že to stálo za to. Společenské akce jsou zajímavou příležitostí, jak se seznámit s někým novým. Nepřehánějte to s různými doplňky stravy. Všeho moc škodí.

6. Panna – v zaměstnání můžete mít menší pocit vyhořenosti. Pokuste se podívat na své povinnosti z trochu jiného úhlu a hledat v nich to pozitivní. I kdyby to měly být jen peníze. Nenechte se nalákat na krásné sliby bez pokrytí. I láska musí stát na nějakém pevném základu. Snažte se trochu více šetřit svůj zrak.

7. Váhy – nebojte se říci v zaměstnání o lepší ohodnocení. Zvláště pokud jasně vidíte, že dáváte ze sebe vše a rozhodně nezaostáváte za lidmi s lepšími příjmy. Neoprávněná žárlivost dokáže ve vztahu udělat obrovské problémy. Dávejte si pozor na trávicí soustavu, budete mít hodně citlivý žaludek.

8. Štír – V zaměstnání se začnou postupně řešit plány na léto. Snažte se být co nejblíž rozhodování a pokuste se věci co nejvíce ovlivnit. Nenechte si od příbuzných mluvit do vašeho vztahu. Je to jen mezi vámi a partnerem a jim do toho nic není. Hlídejte si hladinu cholesterolu.

9. Střelec – v následujících pěti pracovních dnech bude podle horoskopu velmi důležitá dochvilnost a pečlivost. Všichni vás pozorují, nemá smysl jim dávat jakékoliv zbytečné záminky ke kritice. Single uslyší tolik komplimentů, že se jim z toho může trochu zamotat hlava. A většinou budou upřímné. Sluníčko vám dá tolik potřebné síly.

10. Kozoroh – můžete začít dělat i nějakou práci navíc. Své povinnosti zvládáte bez problémů, tak proč nezačít s něčím dalším, co vám přinese extra peníze. Domácí atmosféra bude velmi příjemná, lásku si budete vychutnávat. Single, konec lenošení a hurá na lov. Dejte si pozor na krátké virózy.

11. Vodnář – práce vám půjde hezky od ruky. Také budete mít výrazně lepší diplomatické schopnosti, které můžete využít například pro vyjednání lepších pracovních podmínek. Podle horoskopu se ve vztazích mohou objevit menší problémy spojené s nějakou nevysvětlenou záležitostí z minulosti. Upřímnost dokáže vyřešit vše. Trochu vás mohou bolet klouby a záda.

12. Ryby – dostanete nějakou velmi zajímavou nabídku. Pokud se nebudete moci rozhodnout, požádejte o konzultace někoho, kdo má s danou záležitostí více zkušeností. Pokuste se s partnerem dořešit plány na léto, ať to později neděláte ve stresu a na poslední chvíli. Podle horoskopu je tento týden vhodný pro různé kosmetické zákroky.