Horoskopy od 03-03-2008 do 09-03-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Desátý týden: 3. – 9. březen.

Situace: Sílu duševní i fyzickou tento týden vysílají hvězdy (jmenovitě Mars v Rakovi) směrem k zrozencům právě z Raka, dále Štírům a Rybám ze znamení vodních a Býkům, Pannám a Kozorohům ze zemských znamení. Zahladit lze nyní s úspěchem příbuzenská škorpení a rodinné vazby upevnit. Vůči milostným aférám se tento týden staví hvězdy spíš laxně, prakticky nic by neměl jejich vliv vnést do pracovních vztahů.

Blíží se konec dalšího ročníku naší Hry o budoucnost, neobsazena zůstanou hrací pole Skopců, Blíženců, Raků, Lvů, Kozorohů a Ryb. Rozloučíme se aktuálně s hráči z Panny, a dále z Vah a Střelce. Nejen jim, ale samozřejmě všem pravidelným i nahodilým čtenářům těchto stránek, přeje Měsíční Kočka dobré dny…

  1. SKOPEC

I Beranům od středy přichází dobrý čas. Což neznamená zrovna všeobjímající rozhřešení, ale přece jen… Vaše dobré časy v podstatě pokračují. Nadcházející týden bude zřejmě veskrze dobrý v penězích i v práci. A už se nemusíte bát nových projektů ani finančních manipulací. Lze nadále předpokládat určité zdravotní problémy a proto bude dobré rizika vnímat – nebudou však téměř jistě osudového rázu. Vysoce bude ceněn společenský přínos většiny Skopců v oblasti dobré nálady. Za touto šroubovanou větou se skrývá fakt, že budete moc dobře viděni a slyšeni všude tam, kde se něco děje – a legraci také nezkazíte. Festival radosti a vášně Berany zřejmě čeká i v osobním a milostném životě. Nebojte se větší vynalézavosti své či partnera: plavba k novým obzorům bude příjemná i vzrušující – což se vzájemně vůbec nevylučuje.

  1. BÝK

Nejeden Býk může mít podle hvězd v nadcházejícím týdnu pocit, že mu události přerůstají přes hlavu. Je tady zjevný rozpor, protože karty těmto zrozencům naopak slibují poměrně klidný čas, snad jen s výjimkou středy, která by skutečně mohla být nabita událostmi. Ovšem veskrze radostnými. Půjde tedy spíš o duševní diskomfort, zdání tlaku k nevydržení, stres vnitřního původu. Není ovšem v podstatě proč, podle hvězd můžete čekat příliv astrálních sil, s nimiž vše hravě zvládnete. Snad v přechodném období, kdy bude vliv planet slábnout, pomohla by samota, procházky, příroda, koukání na mraky a snaha o soustředění. A pozor: v útlumových fázích žádné nebo jen opravdu minimální množství alkoholu. Po obnovení rovnováhy (tedy v správný čas) však klidně aplikujte dobrý panák se správnými lidmi! Hmotná situace nouzí potrefených Býků se zřejmě příliš nezlepší, ale – řečeno s optimisty – ani nezhorší.

Pan Pavel (39/9) najde manželku: tedy alespoň zjistí místo jejího pobytu… a nebude to pro něj zjištění v žádném případě příjemné. Jak jen mohl být tak bláhový a se situací, kterou vlastní ženě průběžně a opakovaně připravoval, sám vůbec nepočítat? Je snad Bůh? Ne. Bude v tom zřejmě jeho modré přebujelé sebevědomí a sobecká nadutost. Jenže ono může být hybatelem dějů. Je ale bezohledná aktivita správná? To se ovšem dostáváme daleko za ryze privátní sféru, která bude Pavla v první řadě trápit tento týden. Podle karet totiž manželčina a Hlavounova nezvěstnost bude spolu úzce souviset. Teď není čas na spekulace, zda je za vším Lola, jde-li o akt pomsty ze strany Hlavouna, a nebo snad odpověď ženy. Také za tím může být víc… Karty radí aktivně do románku nevstupovat, to jednoznačně. Nabízejí dvě cesty – v kartách s převahou pikových figur navrhuje vybrat si přesčasová volna nebo mimořádnou dovolenou a změnit vzduch. SÁM. Druhá cesta, k níž radí kárový král a nižší karty téže barvy, znamená hlubší ponor do pracovních záležitostí. Měsíční Kočka se přiklání k této cestě, protože nad vaším projektem se stahují mraky. Jako obvykle je zakopaný pes v nákladech – o peníze i tady jde až v první řadě – ale též v nepřátelích (ženského pohlaví) které jste si na cestě k těm potřebným penězům udělal.

3. BLÍŽENCI

Bylo setkání s novým člověkem opravdu tak příjemné, jak slibovaly hvězdy? Novou známost si pěstujte! Blíženci sice nepatří v aktuálním týdnu k miláčkům hvězd, ale v podstatě si nebudou ani nač moct stěžovat. Nebude to zřejmě sice na fanfáry, ale také nehrozí žádné zjevné akutní ani skryté nebezpečí. S takovým vědomím lze zvládnout i nachlazení, které část z nich jako důsledek vcelku nepříjemné změny počasí potrefí. Asi to sice nebude ani na postel, ale přehnané aktivity, bujného společenského života a milostných dobrodružství by se Blíženci měli do víkendu raději odříct. Podobnou zdrženlivost radí hvězdy i v pojídání masných výrobků. Nikdo po vás nechce, abyste se stali vegetariány, ale ulehčete na týden svému trávení. O pátečním novoluní by nevadil dokonce krátký očistný půst (v jeho rámci však nezapomínejte hodně pít). Víkend pak můžete věnovat zdraví prospěšným aktivitám: procházkám, rekreačnímu běhu a bezvýhradně i aktivnímu sexu.

4. RAK

Rakům hvězdy celkem podrobně (co se hlavních očekávaných událostí týče) popisují nadcházející týden po jednotlivých dnech jako poměrně pestrý. Skončíte se špičkovým popíjením částečně z důvodu děravé kapsy a trochu také díky znovuprobuzené vůli. Na pondělí slibují hvězdy setkání se zajímavým člověkem, na úterý ostrý spor. S dříve jmenovaným? Tak to nevypadá, ale vliv či podíl v tom bude mít. Půjde tedy spíš o hádku, jíž se Raci účastní a kde se budou na straně tohoto zatím neznámého angažovat. Vztah bude mít spor k jejich soukromé sféře a nelze vyloučit, že jeho kořen bude v opačném pohlaví řečené osoby. Tak jde na vás jaro? Středa zřejmě přinese významnější vydání, nepůjde však o jednoznačnou investici do budoucnosti (spíš o splátku dluhu, půjčku nechtěně nevratnou, nic, co by bylo možné odepsat od daní). Ve čtvrtek nechť se Raci mají na pozoru v komunikaci, nikoliv s okolím pracovním či osobním, ale na ulici a za volantem. Pátek zřejmě přinese další významné zhoršení počasí, což přivítají ti holdující zasněženým sportům: využijí podmínek v sobotu, nebude však zas až tak dobře a proto pozor na úraz! V neděli týden vyvrcholí domácí hádkou plnou ostrých slov, ale též krásného a úspěšného smiřování.

  1. LEV

Lvům, kteří sice v daném týdnu nepatří právě mezi vyvolence hvězd a miláčky štěstěny přejeme hlavně trpělivost. Mají nebývalou možnost napravit něco ve vztahu k širší rodině: jde zřejmě o jakousi starou záležitost, o níž jste si mysleli, že provždy zůstane nezajizvenou ranou uprostřed dlaně. Budete se ovšem muset kousnout do rtu, ne všechno vám půjde pod nos, ale věřte, narovnání vztahů a klid v duši, který přijde, bude do budoucna stát za to. Jaro se na nás podle kalendáře již chystá. Věřte na kosmickou rovnováhu, vědomí její dlouhodobé nevychylitelnosti vám pomůže i v osobních ranách, jež některým může tento týden uštědřit. Týkat by se měly osoby blízké, ač ne z bezprostřední rodiny vaší či vašeho partnera. Půjde o nemoc či dokonce úmrtí. Události se vás dotknou nejen citově. Naštěstí se máte o koho opřít. Víte to? Pokud ne, rozhlédněte se kolem sebe. Budete možná překvapeni.

6. PANNA

Zrozenci z Panny v daném týdnu mohou vedle avizované skvělé duševní i fyzické formy počítat s ustálením finančních poměrů. Po nedávných a nečekaných průstřelech kapsou je i stabilizace úspěchem. Obrat k lepšímu signalizují události úterka a středy. Osobní rozhodnutí v tomto týdnu budou na ostří nože, ale jistě si s nimi poradíte, budete-li k problému přistupovat s chladnou hlavou – což ovšem v intimních detailech ne vždy je prosté… Další hvězdami sledovanou oblast, tedy vaše společenské kontakty, žádná zásadní rozhodnutí zřejmě nečekají. Budete se hřát na výsluní jisté popularity a oblíbenosti. Někomu to ale bude vadit. Je to směšné, ale žárlí na vás zřejmě šéf a taky vám to asi ve čtvrtek dá sežrat. Tento týden je nějaký přecitlivělý, tak se smějte o trochu méně halasně, než on! Pokud Panny zažily nedávno dobrý čas v nejsoukromějších vztazích, v nastupujícím období budou sklízet. To je dobrá správa i pro sexuální štvance a mágy.

S panem Ivanem (29/9) se tentokrát rozloučíme, padl totiž na něj los… Nepatřil k veteránům Hry o budoucnost, účastnil se vlastně teprve od poloviny minulého roku a nad kartami jsme jeho situaci rozebírali i s dnešním loučením patnáctkrát. Do dalších dnů mu čertovy obrázky neslibují bezproblémový život – především co se vztahů s druhým pohlavím týče. Na vině je psychický úraz z dětství, z rodiny…a dokud si v této věci Ivan neudělá jasno, zřejmě nedojde kýžené rovnováhy. Přejeme mu, aby to, co jsme v kartách naznačili dotáhl do konce. Jejho život za něj nikdo žít nebude!

  1. VÁHY

Nejdřív jen tak trošku bolí klouby. Potom se to rozleze po kostech. Přidá se nezvladatelná únava. Ale to je jen ne nutná, ale častá předehra. Prostě mnohé Váhy by měly vědět, že chřipky se nám prostě ani letos nevyhnou a ony právě v tomto týdnu budou vůči nákaze obzvlášť vnímavé. Rozhodně by se měly vyhnout větším shromážděním lidí, oželet večírky i návštěvu kulturních atrakcí, a to bez ohledu na to, jak dlouho již mají koupené lístky. V dopravních prostředcích i práci se, pokud to jen trochu jde, vyhýbejte chrchlajícím individuím! Před tím, než vás ty malé neviditelné potvůrky skolí, dejte do pořádku své peníze a tam, kde vznikne převis, investujte do finančních produktů bank, spořitelen i burzy. Pokud bude navíc jen pár šupů (a takových vás nejspíš bude většina) vsaďte si a nebo si na neděli kupte los – v horším případě nedojdete ztráty. Pokud tedy ulehnete, jistě vás na druhou stranu nepotká nic nepříznivého v práci, za což by jinak Měsíční Kočka ručit nemohla.


Také s paní Ajou (27/9) se budeme loučit: A poslední věta, týkající se minulý týden jejího aktuálního života, nechť ji provází i dlouhodobě – Ajo, nedělejte nikdy žádné unáhlené, především však nevratné kroky! Život je prostě složitý. V tom je ostatně jeho krása. Vás by bavilo mít všechno nalinkované? Proto nepalte mosty a nezavírejte vrátka. Do dalšího života vám přejeme velkorysost. Kolik jí dáte, tolik jí dostanete, byť ne třeba zrovna obratem. Mějte se krásně.

  1. ŠTÍR

Štíry z vodních znamení také čeká v podstatě klidný týden, prostý nutnosti rozhodovat o čemkoliv. Pokud by situace vypadala opačně, zvažte, zda je tento týden skutečně rozhodovat nutné, protože jako náhle studeným předjařím zpitomělé včely budete náchylní dopustit se chyb a špatných hodnocení téměř osudových. Oproti předchozímu týdnu, kdy se vyplatilo riskovat, by to Měsíční kočka většině Štírů tentokrát s klidným svědomím zrovna nedoporučila. Věnujte se svým láskám a koníčkům, tam nenarazíte.

Pan Fuks (41/9) zřejmě v nadcházejícím týdnu bude muset velmi složitě povysvětlit manželce jakýsi z jejího pohledu úlet. My však podle karet soudíme, že se bude jednat o ženinu přecitlivělost a špatné pochopení nezávadné situace. Cosi to však napovídá o jejím duševním rozpoložení. Nemáte na něm, pane Fuksi, významnou zásluhu? Nemyslíme, že jde o vaše společensko-politické postoje, které občas uvádějí vaše okolí do rozpaků. Funkce jakéhosi soukromého docenta filozofie ( s přesahy do historie a dalších oborů,. Překvapivě i matematiky) je u nás přinejmenším nevšední. Jde o chování k ní jako k ženě, partnerce a milence. Je cosi shnilého…, znáte to. Zamyslete se nad ní i nad sebou. Není přece správné žít na citový dluh!

  1. STŘELEC

Nepochybně si někteří Střelci daný týden do památníčku nezapíší jako nejšťastnější. Nic osudového, spíš otravného – a to možná v doslovném slova smyslu. Nebudou-li totiž obezřetní, hrozí jim malé, ale úporné a tudíž velmi otravné potíže. A nejen žaludeční. Konfliktům se snažte předejít či vyhnout. Ani nepřemýšlejte o tom, zda dotyční mají či nemají pravdu, prostě jim jděte z cesty. Nejste ve formě. Jistě v budoucnu přijde čas po právu účty srovnat. Zatím v zájmu zdraví nic neřešte a hlavně nepřepínejte (řečeno s českým filmovým klasikem)!

Při loučení s panem Josefem (33/9) se nemůžeme ubránit tomu, být přece jen trochu sentimentální: vždyť Josef byl jedním z mála účastníků naší Hry o budoucnost, kteří jsou s námi již celé dva roky trvání těchto stránek. Od dob, kdy jsme k jeho kartám přistoupili poprvé a nevěděli jsme o něm nic se stal našim poněkud výlučným dobrým známým (a také pro hru spolehlivým partnerem, který pravidelně korigoval naše věštby tak, že jsme se v hoinbě vstříc Osudu nevydali špatnou stopou). Bylo obdivuhodné, jak se pan Josef s námi dokázal podělit i o informace velmi soukromé. Ke cti dalších čtenářů těchto stránek je pak třeba říct, že po počáteční zvědavosti projevili vstřícný postoj a míru tolerance na netu vcelku nevšední. Děkujeme. Josefovi přejeme v osobním životě i v práci vytrvalost, úspěch a nezbytné štěstí.

10. KOZOROH

Žili jste naplno, teď zmírněte tempo, chyťte zas dech a chvíli odfukujte zhluboka. Kozorozi, máte právo na pocit únavy i uspokojení. Od čtvrtka se zas rozhlížejte, kde, co a jak. S vaší v poslední době tak neklidnou povahou nehrozí, že propadnete lenošení, i když by vám momentálně celkem slušelo. V práci, se vaše přemrštěná agilita sice bude líbit těm nahoře, směrem dolů však vzbudí přirozenou (a tento týden i nanejvýš oprávněnou) nevoli. Nestěžujte si pak zrcadlu, že máte křivou hubu. – Pozor! V jídle se na sklonku týdne vyhněte mléčným výrobkům v jakékoliv podobě, pokud samozřejmě nemáte masochistické sklony a netoužíte po tom, aby vám bylo ještě tíž, než vám tak jako tak den dva bude. A pít vodu nemusí být za trest. Propláchněte se po zimě…

 

11. VODNÁŘ

Vodnáři: Mají vás lidé kolem za blázny? Ani se jim nedivte. Chováte se potrhle. Jsou to dozvuky předchozí hektičnosti. Není to promyšlená výstřednost, ale bezděčný plod vaší roztržitosti a z ní plynoucí nejistoty. Upřímně řečeno, některými lidmi jsou vaše svérázné chování a z božího dopuštění i poněkud neortodoxní názory obdivovány. Kdyby vám pro tento týden neseslaly hvězdy i pořádnou porci štěstí, splakali byste nad výdělkem. Vcelku bezkolizně však proplujete. Až potom se budete chytat za hlavu, co vše jste mohli způsobit. Ale nezpůsobíte…, a to je hlavní!

Karty pana Honzy (26/9), jenž zůstal jedním ze tří posledních Mohykánů Hry o budoucnost, přinášejí radostnou událost. Podle nich ho totiž čeká příchod potomka, ne zrovna chtěného (alespoň z počátku), nyní však již zakalkulovaného do modelu dalšího života, v němž především poté, co se ukáže jeho pohlaví jako mužské, zaujme významné místo. Bude to znamenat i právní uspořádání vztahu s Olívií, kterou se, jako matku dědice, rozhodne pojmout za manželku. Padne toto rozhodnutí k plné spokojenosti rodiny, nicméně podle karet objevují se na Olíviině straně jakési zdravotní komplikace, zřejmě poporodního charakteru. Pan Honza ovšem je podle všeho podcení…

 

12. RYBY

Poslední řádky našeho setkání tradičně patří Rybám. Čtenáři novin, k smrti unavení panoptikem politické scény, dostanou opět pravidelnou porci koaličních handrkování a opozičního házení hrachu na pevnou zeď vládní arogance… Ryby z počátku týdne nejspíš občas sáhnou pro nějaký uklidňující prostředek, ale ať již s prášky nebo bez nich, budou hodně přecitlivělé. Zdát se jim bude, že nic nevychází a vztahy se hroutí. Dokonce i ty zabetonované dřív k uzoufání. Nic se však nejí tak horké, jak se uvaří. Chyby, kterých se můžete dopustit v sebelítostivé rozjitřenosti, jsou horší, než když nebudete dělat vůbec nic. Má rada tedy? Přežijte nějak čtyři dny, třeba s hlavou pod polštářem. V pátek a v sobotu nejspíš zas bude dobře a naplní se tak Marsův vliv a z něj pramenící dobré věštby pro zrozence z vodních znamení.

Na přání některých hráčů o budoucnost či jejich partnerů, jakož i v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, byla křestní jména účastníků, vystupujících na těchto stránkách, změněna.