Horoskopy od 03-07-2017 do 09-07-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý sedmý týden roku 2017

1. Beran – nebojte se uvolnit otěže fantazii, v zaměstnání to rozhodně ocení. Pracovní výjezdy znamenají čistá pozitiva. Léto může být skvělý čas pro lásku. Domluvte se s partnerem na nějaký hezký výjezd. Pokud ho nemáte, jděte tam, kde je větší šance pro flirt. Psychická forma bude v pořádku. Jen po fyzické stránce to nemusí být úplně ideální.

2. Býk – čekejte zajímavou finanční prémii nebo možná i přeřazení k lepší či výhodnější pracovní pozici. Stačí jen chtít. Nesmíte se zasunout do ulity, možnosti jsou téměř neomezené. Lidé žijící v dlouhodobém vztahu si vychutnají lásku. Single tento týden nebudou mít moc šťastnou ruku. Snažte se být co nejvíc na čerstvém vzduchu.

3. Blíženci – podle horoskopu jsou před vámi velmi zajímavé výzvy a také povinnosti vám tento týden přinesou spíše radost než jen stres a únavu. Nejnáročnější bude z pracovního hlediska pátek. Je šance, že se vám ozve někdo, kdo pro vaše srdce hrál v minulosti velmi důležitou roli. Malá změna jídelníčku a lepší pitný režim vám jen prospěje.

4. Rak – čekejte nával povinností. V práci s letním klidem přichází i větší tlak na lidi, kteří stále chodí do zaměstnání. Připravte se na to, že se budete muset dost přizpůsobovat tlaku okolí. Pokud hledáte partnera, tento týden je opravdu zajímavý. A může to být opravdu delší a možná i životní známost. Hlídejte si páteř, zvláště u sedavé práce to bude důležité.

5. Lev – podle horoskopu je tento týden  z pracovního hlediska naprosto dokonalý pro různé radikální změny. Chystáte se udělat nový krok do budoucnosti? Teď je ta správná chvíle. Chce to jen odvahu. V lásce a vztahu budete mít sklony hledat chybu hlavně u sebe. Není tomu tak a sebeobviňování vás nikam nezavede. Pozor na bacily, řádí i v létě.

6. Panna – snažte se získávat nové znalosti a zkušenosti. Co se vám podaří vyřídit tento týden, rozhodně zúročíte v nadcházejících měsících. I od nesympatických lidí můžete získat dobrý pracovní impuls. Podle horoskopu to není nejlepší týden pro hledání nové lásky, raději si vychutnejte kouzlo rodinného života. Drobné zdravotní problémy nemůžete podceňovat.

7. Váhy –  v zaměstnání se zaměřte na inovace. Je sice pohodlné pokračovat ve vyšlapaných kolejích, ale kdo první přijde s modernizací a zlepšením, ten vyhraje. Zamilovaní by měli spolu trávit co nejvíce času. Tento týden je jako stvořený pro upevnění vztahů a romantiku. Nemoci se vám asi vyhnout, ale stejně nepodceňujte zdravý způsob života.

8. Štír – kreativita dokáže vyřešit spoustu problémů. Stačí jen přistupovat ke své práci bez šablon a pocitu nudy. I v otravných záležitostech se dá najít jisté kouzlo. Podle horoskopu budou mít lidé narození ve znamení Štíra sklony k flirtování. A kdo ví, možná to bude i úspěšné. Nezapomínejte na odpočinek, pro vás je nyní klíčový.

9. Střelec – řiďte se selským  rozumem a při rozhodování dejte na první myšlenku. Bude správná. Tento týden není dobrý pro váhavé lidi, dokonce je může stát i nemálo peněz. V lásce věřte konkrétním slibům podloženým fakty a činem. Modré z nebe se samo nesnese. Raději se vyhněte větší fyzické zátěži, vaše kondice je podle horoskopu trochu slabší.

10. Kozoroh – vaše snaha předvedená v minulých týdnech začne přinášet ovoce. Ještě to není úplně dokonalé, ale uvidíte, že to, co děláte, má smysl. Volno využijte k získání nových zkušeností a schopností. Ve vztazích se řiďte hlavně rozumem. Nebojte se jít do střetu. Fyzická forma bude v pořádku, snažte se přistupovat k životu optimisticky.

11. Vodnář – příliš velká sebejistota už dokázala zničit nejeden skvělý záměr. Raději se snažte přistupovat k pracovním záležitostem opatrně a přemýšlejte, kde se může objevit nějaké úskalí. Při sporech s partnerem si pamatujte, že některá slova se velmi těžko berou zpět. Někdy je lepší se kousnout do jazyka. Kdo chce shodit pár kil, nyní má nejlepší šanci.

12. Ryby – v zaměstnání někdo podle horoskopu začíná kout pikle. Pokud vám není moc blízký, raději se držte od celé záležitosti zpátky. Pokud se jedná o přítele, rozhodněte se, jestli ho máte podpořit nebo mu celou záležitost rozmluvit. Při hledání nového partnera nezapomínejte na to, že dnes si svět velmi cení vizáže a atraktivity. Delší chvilka před zrcadlem nikoho nezabila. Vyhýbejte se příliš silně nastavené klimatizaci a hodně studeným nápojům.