Horoskopy od 17-07-2017 do 23-07-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2017

1. Beran – v tomto týdnu se objeví zajímavá možnost přivýdělku. Možná by stálo za to obětovat trochu volného času a vylepšit rodinný rozpočet. V toxických vztazích se situace začne uklidňovat. Následujících sedm dní budou jak stvořené pro lásku. Hlídejte si čerstvost potravin, bylo by rozumné jíst více zeleniny.

2. Býk – dávejte si pozor na lidi, kteří vám budou vnucovat podezřele výhodné nabídky. Raději nechte ty holuby na střeše odletět. Jeden menší úsměv nebo lehký polibek na tvář může udělat divy a rozpoutat naprosto nečekanou vášeň. Nedostatek spánku se může negativně odrazit na vašem zdraví.

3. Blíženci – snažte se nedělat žádné závazky. Tento týden je vhodný pro splacení půjček či vrácení nějaké službičky. Podle horoskopu se ve vztazích podaří urovnat všechny spory ke spokojenosti všech stran. Single by si měli více věřit. Chytejte sluníčko kdykoliv to jen půjde.

4. Rak – pracovní část následujícího týdne by měla být pro vás opravdu úspěšná. O víkendu určitě bude několik příležitostí k oslavám. Ve vztazích se musíte vyhýbat monotematičnosti. Pokuste se společně někam vyjít. Single mohou zbystřit, šance rostou. Zdravotní problémy nemůžete jen tak přecházet.

5. Lev – snažte se alespoň do čtvrtka omezit výdaje. Pak budete moci trochu více uvolnit opasek. V práci se vyhýbejte lidem, kteří by na vás chtěli přesunout své povinnosti. I váš partner má právo vyjádřit svůj názor. Dejte mu trochu více prostoru. Pozor, mohou vás nyní trochu více bolet klouby. Nepřetěžujte je.

6. Panna – podle horoskopu máte slušnou naději získat nějakou zajímavou odměnu nebo prémii. Stačí se jen snažit o trošičku více než obvykle. Fungování ve vztahu vždy můžeme vylepšit, jen musí chtít obě strany. Pokud se vám někdo líbí, udělejte ten první krok vy. Jezte více sezónního ovoce.

7. Váhy – neodkládejte debatu o finančním ohodnocení na jindy. Teď je podle všech znaků nejlepší situace, jak se posunout zase o kus dál. Když budete doma chtít říci něco ostřejšího, raději se kousněte do jazyku. Aktuálně situace bohužel přeje různým rodinným sporům. Delší víkendové procházky vám určitě prospějí.

8. Štír – můžete dostat zajímavou nabídku na změnu pracovního místa a nebo nějaký na nový obchod s úplně jiným směrováním, než jste dělali dosud. Budete se muset rozhodnout velmi rychle. Skvělý týden pro plánování rodiny a dlouhodobé budoucnosti. Chtělo by to trochu méně koukání do různých obrazovek a telefonů. Vaše oči sní po odpočinku.

9. Střelec – čekejte nějaký menší příliv hotovosti. Během léta pro ni určitě najdete příjemné využití. Nebojte se nové pracovní výzvy. Flirtování může být někdy zábavné, ale nedávejte lidem zbytečné naděje. Mohou se objevit nějaké menší kožní potíže. Pravděpodobně budou spojené s alergií.

10. Kozoroh – poznáte někoho nového. Tato známost se může v budoucnu pozitivně odrazit na vaší finanční situaci. Pokud něco nefunguje, nemá smysl se snažit to opravit silou. Věci chtějí čas a poctivé řešení, které bude mít pevné základy. Zdraví vám budou lidé kolem docela závidět. Snažte se o dostatek spánku.

11. Vodnář – podle horoskopu je následujících sedm dní vhodných pro různé větší investice. V ideálním případě by měly být nějak spojené s bydlením. Pokud se chystáte s někým vyrazit na společnou cestu životem, jděte rozvážně a pomalu. Nemá smysl běžet a hned na začátku zbytečně zakopnout. Křeče v lýtkách mohou znamenat příznaky nedostatku hořčíku.

12. Ryby – pomalu můžete začít realizovat plány, na které jste dříve neměli odvahu a finanční prostředky. Nyní se vše jako na zavolanou najde. Pokud hledáte partnera, nespoléhejte na internet a různé seznamky. Mnohem větší štěstí budete mít ve víru večerního života. Pokuste se trávit více času na čerstvém vzduchu a na sluníčku.