Horoskopy od 14-04-2008 do 20-04-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Šestnáctý týden: 14. – 20. duben

Situace: Planeta Merkur přejde ve čtvrtek z Berana do Býka, na stejné cestě ji bude následovat Slunce v sobotu. V Beranovi nadále zůstává Venuše. Mars je v Rakovi, Jupiter v Kozorohovi, v němž couvá i Pluto. Retrográdní je též Saturn v Panně. Uran je v Rybách a Neptun ve Vodnáři. Celkově by mělo jít o týden, kdy budou vesmírné síly vyrovnány a na nás by měly působit spíš smířlivě. Úspěšní budou především lidé manuálně zruční, naplní se i některé reálnější touhy a sny zrozenců ze znamení vodních – tedy Raků, Štírů a Ryb, jakož i též již řečených Vodnářů ze vzdušných znamení.

Do Hry o budoucnost tento týden vstupuje právě ze znamení Raka nový účastník. Vyložené karty mohou leccos napovědět i jeho dalším vrstevníkům z daného znamení. Co jsme pro slečnu Irenu v Měsíční Kočce z karet vyčetli, naleznete na konci aktuálních předpovědí pro jednotlivá znamení zodiaku. Mějte se (byť někdy třeba i hvězdám navzdory) jen a jen krásně!

  1. SKOPEC

Astrologové Beranům radí: Máte problém? Meditujte. Jděte k jeho kořenům. Právě tam možná najdete i návod k řešení! Březnoví Skopci prý dojdou hmotných přilepšení a dubnoví si bez obav ze zdravotních problémů mohou užít hodů a radovánek. Naznačují to úspěšný společenský život a láska: víc ovšem než sexuální výstřelky budou v kursu romantická spojení. Zaslouží se o to Slunce i Měsíc. Co platí do čtvrtka, bude mít v druhé půli týdne sílu jen poloviční, protože Saturn a Pluto vás nasměrují realističtější a zároveň racionálnější cestou. Povede se vám v práci, a zřejmě i v nějakých finančních transakcích. Bude to dobrý čas všeobecně, což ovšem nevylučuje, že mezi Berany z druhé dekády znamení se mohou vyskytnout i smolaři.


  1. BÝK

Jak jste se vypořádali s poněkud sentimentálním víkendem? Táhl se jako med, ale pozor – například med z pohanky dokáže být nahořklý… Mars, Pluto a Luna představují dost silnou kombinaci k plnění nejednoho snu z milostné oblasti (mohou přitom být v obecném vnímání snad i povážlivé, ale na to nehleďte, pokud totiž bude partner chtít, nic to neznamená, je to jen mezi vámi…). Někteří Býci zřejmě nebudou vědět co s gejzírem nápadů a hromobitím svalů. Nedají-li pozor, z přemíry jinak pozitivní energie mohou i leccos pokazit – například vztahy jsou materie moc křehká… Zatímco pondělí zřejmě nevykročí příliš za hranici všednosti, v úterý a ve středu by vaše dny měly být skutečně naplněny. Jako byste neměli stále dost, zbytek týdne zasvětíte hledání nových příležitostí. Zkuste se o víkendu zamyslet nad tím, kde jsou vaše hranice. Znáte je vůbec?A myslíte, že je v dané chvíli můžete překročit beztrestně?

3. BLÍŽENCI

Určité problémy s penězi čekají některé zrozence z Blíženců: zřejmě budou dány návštěvou nákupních center či podobných katedrál konzumu, a koupí věcí krásných, ale zbytných. V některých případech, a tady se podepíší hlavně Slunce a Pluto, s dost nesmlouvavou tvrdostí však půjde o nečekanou nutnost urychleně splatit starý dluh či vyrovnat zapomenutou pohledávku. Na vybranou však zrovna není: pokud se jedná o uvedené případy tak neučiníte, vystavíte se v budoucnu velkým problémům zvaným lichvářský úrok, vymahači dluhů, případně zalepování a razítkování majetku neúplatnými fenďáky. To by mohlo přivodit odchod partnera, vyhazov z práce a odlet tažných přátel do hojnějších krajin. S poznáním nových lidí kteří by mohli vaši situaci ulehčit tento týden nepočítejte, pokud se vyskytnou a sami se budou nabízet, dejte si pozor na šejdíře… Víkend věnujte přírodě, odpočinku, jiným myšlenkám a napětí uvolňujícímu sexu – v tomto ohledu by se vám mělo na rozdíl od věcí všednějších, mimořádně dařit!

  1. RAK

Váš problematický stav pokud se jistoty řízení motorových vozidel týče je zde zas a měl by zvláště muže vést na silnicích k zvýšené pozornosti. Bylo by bláhové a zároveň nezodpovědné toto varování brát na lehkou váhu: nejlépe uděláte, když cesty, které nejsou nezbytné, odložíte, případně absolvujete jako pasažéři, jen pozor, aby případným řidičem nebyl další Rak! – Jinak po celý týden bez obav mohou řečnit i koktaví, překvapivým obsahem svých prohlášení totiž dokonale zastíní nepříliš brilantní formu a uvedou ve vytržení sebe, milostné partnery i (to hlavně v případě veřejné slovní onanie, jakou občas předvádějí politici) široké publikum. Překvapivý obsah však nutně neznamená obsah správný! A pozor: slova i věty budou jen bubliny, podobné těm z přihlouplých comicsů. Znít ovšem budou leckomu nově. Je možné, že takovým vodopádem keců se někteří Raci budou snažit vymanit z tenat narůstajícího sexuálního napětí.

  1. LEV

Vám hvězdy věští náladu jako na houpačce. Ne každý má ovšem nervy na podobné změny, a tak některé Lví vztahy poněkud vychladnou, a to i ty letité a zdánlivě ustálené. Na podobné jevy nejsou totiž vaši známí zvyklí, a Měsíční Kočka musí říct, že to budete chvílemi zřejmě opravdu upadat do krajností, zkrátka dost přehánět. Pozor ale, lidé jsou různí: navzdory tomuto nemožnému chování na některé Lvy bude čekat nová láska, a též nečetní obchodní partneři mohou jejich hrozné chování považovat za projev pozoruhodné osobitosti a sebedůvěry. Jako u konkrétních předchozích znamení za tímto stavem lze vycítit silný vliv vzájemného postavení Pluta a Slunce i ve vašem znamení. Kritickým dnem se jeví čtvrtek, naopak velmi dobře hovoří hvězdy o pondělí a sobotě.

6. PANNA

Zrozenci v Panně jako by došli prozření. Proč? Váš problém tkvěl často v stereotypu nahlížení lidí i dějů. Tento týden jakýmsi zvláštním hnutím mysli (a nebo vlivem planet, jak soudí hvězdopravci) dokážete na chvíli změnit optiku: vše uvidíte trochu jinak, překvapivě, ne sice vždy radostněji, ale z úhlu, který vám pomůže objevit zajímavé věci a nalézt nečekaná východiska tam, kde se vyskytnou nečekaně. Nebraňte se v žádném případě novému a šokujícímu pohledu: víc, než oč vás připraví, jím získáte. Týkat se to bude nejen práce, ale především stálých partnerů. K Plutu se přidá Měsíc, což vás v citové oblasti zasáhne především v polovině týdne. – V pátek a překvapivě i v sobotu pozor na příslovečnou srážku s blbcem – nezapomeňte, že čím je kdo hloupější, tím větší moc si rád osobuje!

7. VÁHY

Zpravidla svému pojmenování věrné váhavé Váhy se v tomto týdnu bez ohledu na pohlaví pochlapí, a pokud udělají jakési vážné rozhodnutí, bude zřejmě správné. A to bez ohledu na oblast, které se bude týkat: snad jen v té milostné by své záměry neměli prosazovat příliš razantně a nedej bůh silou – zvlášť erotice podobná konání svědčí jen opravdu výjimečně a u svým způsobem výjimečných dvojic. Nevnímejte svůj protějšek proto jako kořist, ale jako partnera! V nadcházejícím čase vášně ochladí Jupiter, užijte si jejich gejzírů tedy ještě zplna, leč opatrně, nejlépe o čtvrteční noci, kdy je i vyšší možnost zabřeznutí, a proto podle přání a naturelu dejte větší pozor… a nebo se naopak usilovněji snažte! Krizový bude týden po všech stránkách – především však pro osoby v nadřízeném postavení.

 

8. ŠTÍR

O orgánech, jimž vládne Štír, se v pokrytecké společnosti zpravidla nahlas nemluví. Právě Slunce a Saturn na ně u vás budou mít aktuálně silný vliv, od středy i Luna. Co z toho plyne? Měsíční Kočka není stydlivka. Všichni (ale Štíři především) bychom se před nadcházejícím nedělním Úplňkem měli pokusit očistit: ještě nikoho nezabil čtyřiadvacetihodinový půst a k pití jen čistá voda. Při Novoluní i Úplňku je taková hladovka podle odborníků nejúčinnější. Vášnivý Štír ovládá i prostatu a taktéž celé pohlavní ústrojí a ňadra. Jsou to jeho dny, tak je nepromarněte, i když vám bude kručet v břiše! Pokud však hodláte rozvíjet vztahy nelegitimní, dejte si pozor na vyzrazení. Týden by měl být, jak patrno, sexu nakloněn. Méně již vydělávání peněz, zato utrácení půjde nejen Štírům znamenitě: prachy však všechny snad nerozfrcají zbůhdarma, půjde o významnější investice do domácnosti – a při těch se další drobná vydání za hlouposti pro radost docela ztratí. Víkend vám přinese celkové zklidnění.

9. STŘELEC

Střelci by si na přelomu týdne měli dát pozor na to, aby nezůstali v průvanu, protože houser je skvělý na pekáči a prokletý, sedí-li vám za krkem. Hrozí i další rozličné potíže pohybového ústrojí. Nic raději netahejte, nic nezdvíhejte, nikam se netlačte. Platí i pro obrazné snímání cizích hříchů či bolestí. Pohodička a procházky – tak zní recept, který Měsíční Kočka v takové situaci ordinuje. Nerozčilujte se, nebojujte s hloupostí druhých, zároveň však zkoumejte, zda se sami nějaké nedopouštíte. To platí především o vztahové oblasti. Pokud na vás padne deprese, nezbavíte se jí zřejmě jen tak. Varování platí především pro snadné chyby. Zvláště dámám však lze poradit lék banální a osvědčený jako svět: udělejte si radost a kupte si něco na sebe!

10. KOZOROH

Potkali jste opravdu o víkendu někoho nad pomyšlení příjemného? Pro některé mohlo být překvapením, že jim mohl být člověk nejbližší, jehož jste však nahlédli ze zcela neobvyklého úhlu. I v nadcházejícím týdnu vám tento nový člověk zřejmě připraví příjemná překvapení… A jaké vás mohou potkat naopak nepříjemnosti? Především citlivé zuby. Podaří-li se vám vmáčknout na pátek do dentistova kalendáře, vše co pro své ozubení učiníte, dvakráte se vrátí. A vůbec: chodíte na preventivní prohlídky? Pokud se zrozenec v Kozorohu z nějakého důvodu nedostane k zubaři, měl by zajít alespoň k holiči či kadeřníkovi a kůži si namazat kostivalem nebo olivovým olejem. Hlavní potíž však může Kozorohům nastat nikoliv ve zdraví, ale v penězích, především pokud používají platební kartu nebo bankomaty – to vyplývá ze vztahu jeho určující hvězdy aktuálně na Uran. Střežte své kódy jako oko v hlavě, kartu nedávejte z ruky a nenechávejte ji jen tak někde povalovat. Pokud ji nemůžete najít, raději ji dejte zablokovat s rizikem, že si v případě, že jste ji pouze někam založili, vyslechnete na svou adresu nelichotivé věci: prázdné konto je horší.

11. VODNÁŘ

Zažívací problémy vás mohou pronásledovat a celkem bezpečně vám zkazit nadcházející víkend. V milostných výbojích také buď selžete, nebo k nim přes veškerou rafinovanou snahu a nezanedbatelné investice ani nedojdete. Varování se týká vztahů legitimních i bokovek – a tady ještě navíc hrozí profláknutí. Také s penězi to bude celý týden na draka! A to už nemluvíme o práci, kde se může Vodnářům dost nedařit. Čím méně toho v práci udělají – tím méně toho i pokazí. Nepropadejte beznaději spojené s jarním vyčerpáním organismu. Brzo pocítíte proud nových životních sil. Zvrat může nastat v polovině týdne. Hvězdy vám věští úspěch v práci a nebo studiu a snad i nějaké nečekané peníze. Mars vám dá sílu vzepřít se nepřízni v osobní oblasti, která se podepíše i na sexuálních výkonech či schopnosti se z erotiky radovat. Dejte si především od neděle do středy oddechovou pauzu – láska přece nemá být nádenickou dřinou. Pozor: zrozenci z prvního dekanu mohou čekat dopis se závažným – ale vcelku příjemným – obsahem, což jim signalizuje zajímavé postavení Jupitera.

12. RYBY

Pokud váš týden nezačne právě nejlépe, vůbec to neznamená, že takový musí být celý. Záleží to trochu na vás, na tom, zda podlehnete pocitu zmaru a ztratíte energii – pak ať vám pomáhají všichni svatí! Jinak vám týden slibuje obnovení starých přátelství (ale pozor – i nepřátelství), navíc ovšem některým i nečekané finanční přilepšení a společenskou aktivitu (řečeno vznešeně, po našem půjde spíš o jakési hlučné mejdany s ranními bolestmi hlavy). V oblasti intimní by to pro četné z nich mohl být podle všeho opravdu velmi dobrý týden. Problémy, jejichž obsah jste odkládali jako smradlavou kost, vás mohou zavalit, pokud se nezmobilizujete k jejich ráznému (ale uvážlivému) řešení. Mohou se týkat nějakých milostných prohřešků. Vyzrazení by zřejmě otevřelo stavidlo netušených a jen těžko kontrolovatelných reakcí okolí. Toto nebezpečí hrozí již od pondělí. Relativně bezpečná bude naopak středa.

Hra o Budoucnost“

IRENA (Rak)

Vítáme na stránkách věštírny U Měsíční Kočky tentokrát slečnu (jak karty prozrazují) Irenu. Je jí krásných dvacet let. A okouzleni jejím věkem skočíme do vyloženého souboru karet po hlavě, aniž bychom se napoprvé snažili prostřednictvím velkého výkladu ze všech dvaatřiceti čertových obrázků vytvořit podrobnější hypotetický obrázek tazatelky. – Dominující postavou Ireniny řady je tedy postava křížového kluka: Ireno, vztah této karty k tvé osobní kartě je tajuplný a vnáší do tvého životního a pro nás dosud tajemstvím zahaleného příběhu zatím nepříliš jasné aspekty. V podstatě se ale – říkáme to neradi – nejedná o dobrou kartu. Pokud by měla mít opravdu hluboký dopad, naznačí možné třecí plochy a vznikající nesoulad mezi tebou a kartou ženy, na níž jsi nějakým způsobem, zdálo by se, osudově závislá. Dáme ji proto jméno Osudová. Hodně jsi do vztahu s ní investovala. Je to ale ve zřejmém rozporu s řečeným křížovým klukem ve vztahu k sousedícím károvým kartám. Proč bys však měla být najednou tak moc nejistá? Srdce a čtvrtý dům mluví o tvé touze po plně funkční rodině. A teď otázka tak říkajíc natvrdo: může ti ji snad Osudová zajistit? Těžko. A co tedy znamená onen křížový kluk? Tuto kartu můžeme zřejmě číst i jako výraz tvé hodnověrnosti v uvedeném vztahu s Osudovou. Rozhodně to nevypadá, že to budeš ty, která by ho snad chtěla (nebo vůbec mohla?) nějak ohrozit. Výsměch, který však vyložený soubor karet naznačuje, se hluboce zadírá do tvé duše. Srdcová devítka a sedmadvacátý dům prozrazují, že tví rodiče, bůh suď jak se o tom dozvěděli, nejsou z tvého vztahu s Osudovou nadšeni. Znají ji, nebo se řídí úzkoprsými předsudky? Jakou roli hraje rodičovská intuice, která se plete jen zřídka? Nepřičítej rodičovskou nepřízeň a obavy hned jejich maloměšťácké zaostalosti a případně i pokrytecké morálce. Nech být tenhle vyčpělý slovník, pubertu přece již máš za sebou! Když se ale o vašem podivném vztahu rodina dozvěděla, dostala o tebe strach. Z toho strachu mluví zkušenost – tak je pochop. Jejich srdce se otevírají a chvějí. Devatenáctý dům a piková karta naznačují, že za rodiči brzy pocestuješ (žijí někde jinde). – Je Osudová mladou vdovou? Některé aspekty tomu nasvědčují. Pozor: v několika karetních variacích se v podstatě opakují varování před její emoční nevyrovnaností a před zhoubnou silou její vášně.

Na přání hráčů o budoucnost, případně jejich partnerů, jakož i v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, jsou ve hře veškerá použitá křestní jména změněna.