Horoskopy od 01-01-2018 do 08-01-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
první týden roku 2018

1. Beran – čas trochu přiškrtit výdaje. Bylo by rozumné co nejméně utrácet. Snažte se odložit pár korun bokem, ještě je budete v lednu potřebovat. Máte možnost poznat novou podobu lásky. Podle horoskopu vás velmi příjemně překvapí. Dávejte si větší pozor na schodech a eskalátorech, zvláště během deštivých dnů.

2. Býk – přepadne vás novoroční lenost. Pokuste se ke konci pracovního týdne trochu více zmobilizovat, protože se bude řešit něco důležitého. Ve vztahu se spousta věcí bude řídit událostmi z minulosti. Trocha sentimentality neuškodí. Doplňujte zásoby vitamínu C a také hořčíku.

3. Blíženci – pokuste se lidi v práci překvapit novými nápady a zvýšenou aktivitou. Ta nyní opravdu vynikne. Podle horoskopu může mít partner trochu hádavou náladu. Mávněte nad tím rukou, on se dá rychle zpátky dohromady. Nezapomeňte se dobře oblékat, změny počasí mohou nepříjemně překvapit.

4. Rak – vyhrňte si raději rukávy. Vypadá to, že s novým rokem se nahrne spousta nové práce, kterou bude nutno udělat co nejrychleji. Neplánované rande může přinést velmi zajímavé a příjemné výsledky. Nechte se unášet láskou. Všechny škrábance a řezné rány raději co nejpečlivěji dezinfikujte.

5. Lev – vaše hlava bude bloumat trochu v oblacích. Pokuste se o trochu realističtější přístup k vašim pracovním povinnostem. Na konci týdne se mohou objevit nějaké peníze navíc. Partner vám bude hodně naslouchat. Nebojte se toho využít. Nemá smysl si předepisovat nějakou samoléčbu, nechte to raději na odbornících.

6. Panna – možná budete mít pocit, že vám chybí peníze doslovně na všechno. Ale stačí se jen podívat na výdaje a zjistíte, že máte ve skutečnosti ještě rezervy. V lásce je nyní vše ve vašich rukách. Můžete se rozhodnout i pro hodně radikální řešení. Naslouchejte signálům, které vysílá váš organismus.

7. Váhy – dostanete nějaký velmi zajímavý a originální nápad, který velmi výrazně může zlepšit vaši celkovou pracovní i finanční situaci. V tomto týdnu se může stát něco, co hodně vysvětlí všechny vaše pochybnosti, které jste ohledně lásky poslední dobou měli. Podle horoskopu na zdraví nebudete naříkat.

8. Štír – nadchází čas, kdy budete muset vyřešit několik velmi významných záležitostí. Postavte se k potížím čelem, vše můžete bez větších problémů zvládnout. Zamilovaní si vychutnají lásku v novém roce ještě víc než v tom starém. Single by si měli všímat více i různých nenápadných náznaků. Obnovte mikroflóru ve vašem trávicím systému.

9. Střelec  – podle horoskopu nadcházející týden bude trochu zmatečný. Raději si nic moc neplánujte, protože stejně všechno bude trochu jinak, než si na začátku týdne budete myslet a plánovat. V vztahu to trochu zavane nudou a nemluvností. Snažte se vyhýbat mlsání a různým přesoleným pochutinám.

10. Kozoroh – budete mít velmi dobrou schopnost motivovat kolektiv. Jen nezapomínejte, že máte jen jeden život a rodina také je důležitá, ne jen práce a vaše výsledky. Čeká vás několik zajímavých společenských setkání. V lásce se může odehrát něco nového a nečekaného. Bylinkové čaje a potravinové doplňky mohou pomoci, jen všeho s mírou.

11. Vodnář – podle horoskopu pracovní povinnosti budou dost náročné. Pokuste se na všem najít něco pozitivního a hlavně si je neozošklivujte. Mnohem hůře by se vám pracovalo. Podle horoskopu vás v lásce čeká ve čtvrtek nebo pátek nějaké drobné překvapení. Chraňte si více dutiny a uši.

12. Ryby – povánoční výprodeje mohou být skvělou příležitostí, jak levně a dobře koupit něco, co jste už dlouhou dobu potřebovali. Jen si ověřte, že sleva je opravdu sleva. Partner vás může tlačit do nějakého rozhodnutí, které vám příliš nevyhovuje. Vysvětlete mu, že to tak nejde. Pamatujte, že musíte také dostatečně odpočívat.