Horoskopy od 15-01-2018 do 21-01-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2018

1. Beran – i z negativních zážitků můžeme získat velmi užitečnou zkušenost. To, že vám něco nevyjde úplně dokonale není důvodem k panice a smutku. Zamilovaní Berani zjistí další krásnou tvář lásky. Partner před nimi odhalí své srdce. I při drobných zdravotních potížích navštivte lékaře.

2. Býk – v práci dojde k několika větším  změnám. Na začátku se vám moc líbit nebudou, ale postupně zjistíte, že jsou pro vás velmi výhodné. Single mají v úterý a v sobotu mnohem větší šance někoho poznat nebo se i dokonce rovnou zamilovat. Vyhýbejte se místům, kde je hodně lidí. Bacily řádí.

3. Blíženci – máte možnost rozhodnout o několika důležitých záležitostech. Nebojte se rázněji vkročit do víru událostí a směrujte je tak, jak vám to nejvíc vyhovuje. Hledáte novou lásku a nebo chcete něco ve vztahu změnit. Zkuste něco nového a uvidíte, že nic není nemožné. Léky nejsou bonbony nebo mlsání, užívejte jen to, co opravdu musíte.

4. Rak – budete se muset rychle rozhodovat. Nenechte si ujet vlak, protože některé příležitosti se už v blízké budoucnosti opakovat nebudou. Podle horoskopu je nyní skvělý čas pro vyřešení různých problémů a hádek ve vztahu. Každý trochu ustoupí a bude dobře. Naučte se lépe odpočívat.

5. Lev – vaše cíle by měly být realistické. Neplánujte si věci, které nemůžete stihnout a nebo které bez pomoci nedokážete sami udělat. Jste single a hledáte lásku? Popřemýšlejte, jestli jste v minulosti neřekli někomu ne, komu by se ještě stále dalo říci ano. Masáže a cvičení zad vám nyní mohou hodně pomoci.

6. Panna –  podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna čeká pracovně velmi úspěšný týden. Jen neusínejte na vavřínech. V záležitostech lásky a vztahu se raději nyní řiďte tím, co vám bude napovídat srdce. Rozum nemusí být vždy nejlepším rádcem. Posilujte imunitu dostatečným přísunem vitamínů.

7. Váhy – pokud jste se nějakých úkolů obávali, tak nyní můžete o strachu zapomenout a pustit se do nich. Úspěch vás bude velmi silně motivovat a okolí na vás bude hledět s velkou dávkou obdivu. Pokud toužíte po lásce, nejdříve si zjistěte, jestli za slovy následují i činy. Někdy lidé více mluví než dělají. Se zdravím by to mělo být celkem v pořádku.

8. Štír – podpořte nápady kolegů a pomozte jim i s jejich realizací. Uvidíte, že společné úsilí vám přinese mnohem více, než kdybyste si všichni hráli pouze na svém písečku. Dejte si pozor na žárlivost. Ve vztahu to nikdy nedělá dobrotu. Změnu počasí a hlavně teploty byste měli zohlednit i při rozhodování, co si ráno oblečete.

9. Střelec – podle horoskopu tento týden bude úspěšný pro všechny, kteří se v práci vykážou odvahou, spolehlivostí a rychlými reakcemi. Ve čtvrtek si dejte pozor na pomluvy. To co v lásce nezištně dáte, se vám pak vrátí mnohonásobně zpět. Dívejte se na svět s optimismem, to je nejlepší pomocník v boji proti stresu.

10. Kozoroh – poslouchejte, co vám říkají kolegové a pokud vás něco zaujme, přizpůsobte tomu i své jednání. Některé signály jste mohli přehlédnout. Změn se nemusíte bát. Ve vztahu je velmi důležitá upřímnost. Neduste v sobě věci, které se musí nějak vyřešit. Přišel čas bojovat s nezdravými návyky.

11. Vodnář – pokud něco někomu slíbíte, dokončete to, i kdyby vás to mělo stát trochu volného času. Nemá smysl získat pověst nespolehlivé a nedůvěryhodné osoby. V lásce vás čeká trochu zmatků a nejasných situací, ale do víkendu by se mělo vše vysvětlit. Se zdravím by neměly být větší problémy.

12. Ryby – nachystejte se na to, že vás čeká trochu více práce než obvykle. Ale nemělo by to být něco, co nemůžete zvládnout. Motivací pro vás bude velká finanční odměna. Podle horoskopu můžete získat srdce člověka, po kterém ve skrytu duše už dlouho toužíte. Stačí jen udělat ten první krok. Nebude tak těžký, jak se zdá. Pijte bylinkové čaje.