Horoskopy od 29-01-2018 do 04-02-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2018

1. Beran – přichází na vás hodně kreativní období. Vaše nápady mohou posunout  váš profesní život výrazně dál. Pracovně to bude trochu náročnější, ale po středě se situace uklidní. I křivda v lásce se dá zvládnout a dlouhodobě vás jen posílí. Máte trochu slabší imunitu, raději se vyhýbejte bacilonosičům.

2. Býk – podle horoskopu můžete očekávat hodně aktivní týden. Dojde k několika změnám, které budou mít pozitivní vliv na vaši budoucnost. S kolegy byste měli výborně vycházet. Nemá smysl některé věci pořád řešit. Schopnost odpouštět je ve vztahu klíčová. Ledviny držte v teple. Popřemýšlejte o brusinkách nebo klikvě.

3. Blíženci – v zaměstnání se snažte zvýšit svůj výkon nad sto procent. Vaši kolegové i nadřízení pečlivě sledují, jak pracujete a nyní opravdu na tom hodně záleží. To co ve vztahu dáte, to se vám pak mnohonásobně vrátí zpět. Single by měli popřemýšlet nad drobnou změnou zevnějšku. V jídelníčku by vám neměla chybět vláknina.

4. Rak – je správné někomu v práci pomoci. Ale takový člověk by vás neměl využívat k tomu, aby si ulevil od svých povinností. Možná se vám na konci týdne trochu zaokrouhlí částka na kontě. V lásce nikdy není pozdě. Stačí, když budete chtít a vše je ještě před vámi. Obranyschopnost vašeho organismu velmi silně ovlivní to, co budete nyní jíst.

5. Lev – některé záležitosti už nesnesou další odklad. Snažte se je udělat co nejrychleji, ať se můžete na plno věnovat novým výzvám a povinnostem. Nedopusťte, aby vás něco z minulosti zbytečně brzdilo v kariéře. Máte šanci se stát srdcem i duší společnosti. A v takové situaci se pak velmi snadno nachází příležitost k flirtu či většímu románku. Budete mít dostatek sil i energie.

6.Panna – nesnažte se naskakovat do rozjetého vlaku. Raději se věnujte svým povinnostem a počkejte na další příležitost. Podle horoskopu se k vám blíží mílovými kroky. Máte nyní velkou příležitost uspořádat váš rodinný život. Pro rozhovor s partnerem bude ideální čtvrteční večer. Neměli byste tolik namáhat svůj zrak.

7. Váhy – pozor, mění se nějaká pravidla. Bylo by rozumné si je pořádně nastudovat a změnám se pak přizpůsobit. Byla by škoda, kdybyste přicházeli o nějaké peníze jen kvůli neznalosti. Někdy v lásce musíte všechno vsadit na jednu kartu. V tomto týdnu dojde k takové situaci. Příliš suché prostředí může oslabit váš krk.

8. Štír – zachovejte klid a k problémům přistupujte s chladnou hlavou. Ne vše se musí jíst tak horké, jak se to uvaří. Některé záležitosti zvládnete bez problémů, stačí když si vše v klidu a pořádně promyslíte. S partnerem se raději nehádejte. Někdy je lepší trochu ustoupit a díky tomu mít v domácnosti klid. Nemoci byste rozhodně neměli přecházet.

9. Střelec – nové výzvy se snažte řešit nějakým netradičním způsobem. Nemá smysl ke všemu přistupovat stále stejně. Originalita a iniciativa se vždy cení, zvláště když díky nim získáte nové možnosti a ušetříte čas. Ve vztahu vás čeká hodně lásky. Partner má pro vás na víkend nějaké kouzelné překvapení. Potřebujete se trochu více hýbat.

10. Kozoroh – nedělejte stále stejné chyby. Jednu nebo dvě vám kolegové prominou, ale pokud jich bude více, tak už vám to může v práci docela hodně ublížit. Kontrolujte výdaje. Ve vztahu máte šanci ukončit a vysvětlit nějaký dlouho trvající konflikt. Někomu se líbíte a tento týden vám dá výraznější znamení. Mořské ryby a plody vašemu zdraví jen prospějí.

11. Vodnář – na vaši pracovní výkonnost bude mít velký vliv chaos a zmatek, který se nyní odehrává ve vašem okolí. Snažte se soustředit jen na své věci a problémy ostatních lidí ať si řeší někdo jiný. V lásce minulost může odehrávat velmi významnou roli. Někdo se vám připomene. A vašemu srdci to nebude lhostejné. Jezte více zeleniny.

12. Ryby – nevšímejte si, co říkají jiní a jak komentují vaše pracovní výkony. Pokud jste s nimi sami plně spokojeni, tak nic špatného se neděje a z nich promlouvá pouze závist. Podle horoskopu máte na konci ledna velkou šanci prožít nějakou hodně romantickou chvilku. Vychutnejte si to. Bude se vám spát výrazně lépe než jste zvyklí.