Horoskopy od 05-02-2018 do 11-02-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2018

1. Beran – nenechte se odradit neúspěchy. Předchozí škobrtnutí vám dodaly zkušenosti, které nyní můžete opravdu velmi dobře zúročit. Následující týden podle horoskopu nebude pro lásku úplně ideální. Lidé ze znamení zvěrokruhu Beran by si raději měli počkat na lepší čas. Cítíte únavu a nebo svědění. Zkuste trochu šetřit játra.

2. Býk – práce vám nebude přinášet příliš mnoho potěšení. Vydělávání peněz nyní nebude pro vás ta nejvyšší priorita. Objeví se jiné věci, které budete považovat za výrazně významnější. Jednou z nich může být i láska. Tento týden máte opravdu velké šanci na silné prožitky. Dávejte si pozor na dutiny a průdušky.

3. Blíženci – po finanční stránce byste podle horoskopu neměli nijak výrazně naříkat. Dokonce na vás čeká nějaké příjemné překvapení, které si budete moci příjemně vychutnat. V práci stabilita. Pokud single chtějí najít lásku, tak by měli spíše naslouchat vlastní intuici a ne poslouchat různé radílky. Pokud plánujete shodit nějaké to kilo, ten čas právě nastal.

4. Rak – přichází skvělý týden pro různé pracovní aktivity, které jsou podmíněné častějším kontaktem s jinými lidmi. Využijte svůj šarm pro získání nových kontaktů a příležitostí. Podle horoskopu byste v lásce měli opustit ustálené návyky a vyrazit do trochu rozbouřenějších vod. Trocha dobrodružství vám neuškodí. Dobrá psychická pohoda je základem dobrého fyzického stavu.

5. Lev – podle horoskopu v nacházejících sedmi dnech můžete mít trochu hlouběji do kapsy. Snažte se popřemýšlet nad každou korunou, kterou se chystáte utratit. Má ten nákup opravdu smysl? Finanční nestabilitu nahradí Lvům krásné prožitky s partnerem. A pokud jsou single, tak možná je čas na malý flirt. Nepodceňujte ani malé škrábance a odřeniny. Dezinfekce je základ.

6. Panna – nečekejte, že vám někdo dá něco jen tak zadarmo pro vaše krásné oči. Máte šanci na velký úspěch, ale musíte si ho nejdřív poctivě vybojovat.  Občas přichází čas na tichou domácnost. Možná za to mohlo nějaké to zbytečné slůvko navíc, ale co se dá dělat. Situace se brzy vrátí do normy. Příliš suchá pokožka vyžaduje vaši zvýšenou pozornost.

7. Váhy – dostanete velmi zajímavou finanční nabídku. Ale čas na rozhodování bude velmi krátký. Musíte reagovat rychle, aby vám ta hezká příležitost jen tak neprolétla kolem nosu. I v lásce se někdy nejlépe naučíme věci tím, že uděláme chybu. Příště se jí v mnohem důležitější situaci vyhneme. Se zdravím by to u vás mělo být celkem v pořádku.

8. Štír – ne všechno musí být černé a bílé. Podle horoskopu byste se měli v zaměstnání raději vyhýbat jednoznačným postojům. Snažte se zjistit, jestli ty záležitosti nemají i nějaké druhé hlubší dno, které by bylo rozumné zohlednit. V lásce jděte na jistotu a vychutnejte si to. Jezte raději lehce stravitelné potraviny.

9. Střelec – v práci vám překvapivě může hodně pomoci váš koníček nebo zájem. Nebojte se podělit s ostatními vašimi zkušenostmi a znalostmi. Získáte hodně plusových bodů. Dávejte si pozor na to, co komu říkáte o svých vztazích nebo o tom, kdo se vám líbí. Aby se to neobrátilo proti vám. Ani v zimě nesmíme zapomínat na správný pitný režim.

10. Kozoroh – život to nejsou jen povinnosti a honba za úspěchem. Náleží se vám i trochu odpočinku a také byste si měli najít čas, kdy si vše, co se vám podařilo získat náležitě vychutnáte a oslavíte. Můžete vylepšit fungování vašeho vztahu. Ale musíte být iniciativní. Single by měli využít každou příležitost. Šance se nemusí opakovat.  Pozitivní přístup k životu i zdraví vám dodá hodně sil.

11. Vodnář – v práci se může objevit nějaký větší konflikt se spolupracovníkem. Nechte konečná rozhodnutí do dalšího dne a uvidíte, že nejlepší řešení se najde samo. Něžnost oplaťte něžností, kompliment komplimentem. Uvidíte, jak vám bude tento týden krásně. Bolesti hlavy i zad mohou být způsobeny stresem.

12. Ryby – budete mít v práci hodně štěstí. Drobné chybky, který se nedá vyhnout, nikomu vadit nebudou a podaří se vám pár věcí, které vypadaly, že jsou mimo váš dosah. Máte možnost vyřešit a ukončit nějaký minulý konflikt ve vztahu. Jen už se nedloubejte v tom, co bylo kdysi. Se zdravím by mělo být vše v pořádku. Jen si dejte pozor na nevyzkoušené kosmetické přípravky.