Horoskopy od 12-02-2018 do 18-02-2018

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2018

1. Beran – nemá smysl se hádat. Zvláště pokud proti vám bude přesila. Počkejte na lepší příležitost, kdy z výsledků sporu se vám podaří i něco vytěžit. Čerstvě zamilovaní by někdy měli také popřemýšlet, že vztah není jen o lásce, ale i o povinnostech. Na obou stranách. Můžete mít potíže s přesušenými vlasy a pokožkou.

2. Býk – v pracovních i finančních záležitostech se raději řiďte tím, co vám napoví vaše podvědomí. Některé věci nemusí být úplně samozřejmé, ale vy to předem vycítíte. Podle horoskopu spory ve vztahu mohou nesmyslně narušit jinak příjemnou a pohodovou atmosféru. Se zdravím byste na tom měli být celkem dobře, jen kolem víkendu se může objevit menší problém s migrénou.

3. Blíženci – k práci přistupujte s úsměvem. Nemá smysl pořád na něco naříkat nebo si stěžovat. Zbytečně byste tím ztráceli body. Nebojte se okořenit váš vztah něčím novým a nepoznaným. Objeví se vám úplně nové možnosti. Vyhýbejte se hlučném prostředí a místům, kde je příliš mnoho lidí.

4. Rak – dostanete několik velmi dobrých nápadů, ale… mějte stále u sebe nějaký poznámkový blok, jinak spousta z nich se vám po chvíli vykouří z hlavy. Pokud chcete vylepšit váš vztah, zaměřte se hlavně na budoucnost. Minulost už spravit nejde. Single mají v pátek velké šance. V léčbě drobných nemocí pomůže příroda.

5. Lev – podle horoskopu přichází skvělý čas pro vaši kariéru a pro výhodná finanční rozhodnutí. Nebojte se ho naplno využít. U partnera si všimnete různých drobných změn. Dělá je z lásky pro vás. Pokud možno se vyhýbejte stravě, kterou se obecně označuje za nezdravou. Vaše tělo potřebuje vitamíny.

6. Panna – máte spoustu zajímavých nápadů a víte, jak by se mnoho věcí dalo udělat lépe. Ale nemá smysl o tom pouze přemýšlet. Vykasejte si rukávy a hurá do práce. Nemáte partnera? Stačí vědět, co chcete a pak už jen cílevědomost a tvrdohlavost. Je to jednodušší, než si myslíte.  Pravidelný pohyb vám prospěje.

7. Váhy – dávejte si pozor na drby. Pokud už je chcete poslouchat, tak je aspoň nešiřte nikam dál. Nevhodně vyřčené slovo může mít docela nepříjemné následky. Nikdy nevíte, kdo poslouchá nebo ke komu se to donese. Ve vztahu to bohužel bude trochu nudné. Večer si můžete užít s přáteli. Na zdraví byste si v tomto týdnu neměli příliš stěžovat.

8. Štír – stačí když si budete více věřit. Opravdu máte dostatek znalostí a schopností, aby se vám podařilo dosáhnout úspěchu. Nenechte se obelhávat různými škarohlídy. Drobné hádky se vašemu vztahu nyní nevyhnou. Ale uvidíte, že díky nim se posune spousta věcí dál a tím správným směrem. Neodkládejte návštěvu u lékaře.

9. Střelec – očekávejte nějakou pochvalu nebo jiný náznak od kolegů či nadřízených, že svou práci děláte opravdu dobře. Peníze to sice nyní nepřinese, ale v blízké budoucnosti to už bude úplně jinak. Vztah by měl být rovnocenný. Nemůžete stále jen dávat. Ne všechno vyřeší léky. Na některé zdravotní problémy navíc neúčinkují.

10. Kozoroh – snažte se domluvit a najít nějaký kompromis. Nemá smysl pracovní záležitosti hnát až na ostří nože. Možná máte pravdu, ale kvůli osobní satisfakci nemá smysl kazit vztahy s kolegy. Nemusíte dělat vše, co dělá partner a on nemusí dělat vše, co děláte vy. Rozmanitost vaší lásce může jen prospět. Očistná kůra vám dodá energii.

11. Vodnář – pracovně to podle horoskopu nebude moc ideální. Někdo vám bude házet klacky pod nohy. Nevšímejte si toho, brzy na to doplatí. Máte možnost ve vztahu vylepšit to, co poslední dobou moc neklape. Sedněte si večer spolu a vše si vyříkejte. Mohou se objevit menší potíže s bolestí zad.

12. Ryby – popřemýšlejte, jestli nevěnujete práci příliš mnoho času. Doma byste si měli alespoň od některých věcí odpočinout, jinak vám může hrozit i vyhoření. Ve vztahu klid. Pro single se začíná týden, během kterého se může spousta věcí změnit. Stačí, když se vrhnete do víru událostí. Chraňte si uši.