Horoskopy od 26-05-2008 do 1-06-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý druhý týden: 26. květen – 1. červen

 

Situace: Slunce je v Blížencích, stejně jako Merkur, který se hned v pondělí zdánlivě otočí a po tři týdny bude retrográdní. I Venuše je v Blížencích. Saturn je v Panně, Uran v Rybách, Neptun ve Vodnáři couvá. Mars je pak ve Lvu a i Jupiter a Pluto v Kozorohu couvají. Právě Jupiter a Merkur budou mít na naše konání v daném týdnu vliv nejvyšší: proč to neříct, budou občas dokonce aktuální děje ne snad fatálně, nicméně citelně komplikovat. Neklesejme však na mysli – on nám fakt, že se budeme chovat s trochou ostražité uvážlivosti a nepřijímat svět v jaksi zautomatizovaném režimu může jenom prospět: objevíme, jak je ve své komplikovanosti vlastně jednoduchý, ve zlopověstné výstraze v podstatě láskyplný… Jak s ním a naším životem na něm naložíme, je především na nás!

 

Do Hry o budoucnost tento týden vstupuje nováček, zastupující znamení Kozoroha – devatenáctiletá Kamila. Byť jen rámcově mohou vyložené karty leccos napovědět i jejím vrstevníkům z pod stejného znamení. Co jsme nováčkovi Hry v Měsíční Kočce z karet vyčetli, naleznete na konci aktuálních předpovědí pro jednotlivá znamení.

 

  1. SKOPEC


U Beranů bude tento týden zřejmě libido slabší než obvykle. Znamená to, že výše řečení budou vcelku úspěšní, pokud invenci, kterou jinak v oblasti, jež patří Erotovi, plýtvají, nasměrují do profesionální a nebo do studijní sféry: i práce může (ač to zní mnohým neuvěřitelně) přinášet rozkoš! Ve společenské oblasti úspěšní však zrovna Skopci v daném týdnu nebudou, protože nenaplnění sexuálních tužeb u nich povede k podráždění a dokonce zvýšené agresivitě. V jídelníčku jim proto prospěje dieta a celkové zklidnění, především v pátek z Věštírny radíme dokonce mírný půst a také pohlavní zdrženlivost. Merkur přeje tomu, abyste se ve všech oblastech nakonec stejně prosadili, ale nikoliv zadarmo, ale důrazem, tedy nepolevujícím tlakem. Jen pozor – nesnažte se zvítězit nad okolnostmi nějakou nepromyšlenou huráakcí!

 

2. BÝK

 

Býkům konečně nadchází týden, kdy se mohou bez větších obav – přirozeně při dodržení základních sebezáchovných instinktů – pustit do uvážlivého řešení dlouho odkládaných problémů. Dali jste si dost času všechno náležitě promyslet? Tak konejte! Zároveň se tak zbavíte tenze, která ve vás narůstala a bezpochyby i negativně ovlivňovala vaše pracovní výsledky i milostné soužití. A nové komplikace? Může již v pondělí a nebo v úterý vzniknout nečekané pnutí mezi vámi a Váhami. Spor ovšem lze vyřešit (zvlášť pokud jsou další účastníci zrození ve stejném znamení a nebo snad i ve Skopci) tak říkajíc u bábovky a nebo u skleničky… Nepouštějte si Váhy moc k tělu. Nicméně pokud je opravdu poznáte, dáte Měsíční Kočce nejspíš záhy za pravdu, že to vůbec nejsou takoví lidožrouti, jak se vám dosud snad i zdálo! Merkur ovšem ve vztahu k nim radí být opatrný ve finančních věcech. V případných rozhodnutích nespoléhejte jen na sebe. Nestyďte se ani nebuďte zbytečně tajnosnubní a dejte si poradit partnerem.

 

3. BLÍŽENCI

 

Blížencům bychom mohli očekávané týdenní události rozdělit podle dekád (dekanů) jejich narození v daném znamení. Ti zrození v období do konce kalendářního měsíce rozhodně neprohloupí spojenectvím se Štíry a to především v obchodních vztazích v nejširších souvislostech, na sklonku týdne je může bolet žaludek. Blíženci z první dekády jsou ohroženi spíš úrazem, naštěstí s časově omezenými důsledky. V práci bude vše v průměru, ve společenské oblasti však pozor na mimoděčné trapasy. Lidé patřící datem narození do posledních deseti dnů cyklu učiní také dobře, spojí-li se se Štíry, tentokrát však spíš v sféře intimní. V práci jim významněji budou nakloněni Býci a Lvi, naopak pozor ať si dají na Panny. Vliv Venuše nebude blahodárný, a ani Neptun ve Vodnáři to nevytrhne – spíš naopak poněkud zamlží dříve zdánlivě jasné věci kolem majetku. Především z perspektivních pohledů… Nic v tomto směru raději neplánujte, možnost mýlky je velká, však nehoří.

 

  1. RAK

Nadcházející týden Rakům dopřeje po jednotlivých dnech až neuvěřitelnou všehochuť zážitků: jmenovitě v pondělí to vypadá na úspěch či pozitivní hodnocení ve škole či v práci. V úterý by bylo dobré předejít možné ztrátě. Středa může přinést nějaké komplikace ve sféře pracovní nebo osobní, pravděpodobně vyhrocení vztahů a možná dokonce otevřený střet. Ten bude doznívat i ve čtvrtek. K narovnání poměrů mohou být Rakům nápomocny opět Váhy. V pátek ovšem pozor na zdravotní problém: rizikovou oblastí jsou žaludek a střeva a proto se zamyslete nad jídelníčkem! Pokud problémy přetrvají do soboty, pokazí ji i z dalších důvodů. V opačném případě budou vaše milostné výboje sice skromné, nicméně dobře oceněné (psychika je důležitá). Hezká a úspěšná bude neděle, která přinese nečekaný průstřel kapsou. Zisky v jiných oblastech však budou finančním vydáním přinejmenším úměrné!

 

5. LEV

 

 

Konjukce hvězd přináší zrozencům ve Lvu vcelku úspěšný týden v hmotné sféře, kterou jakoby vyvažovala určitá nepřízeň osudu ve věcech milostných a všeobecně vztahových. V první půli týdne si dík Merkuru a Neptunovi užijí dost únavy, ale ta bez důsledků časem přejde – bude to jen stav mimořádně otravný… Pozor by Lvi měli dát především na Blížence, podporu naopak mohou čekat od Panen a Kozorohů. Také si mohou vsadit s celkem solidní nadějí na úspěch, a to od středy až do neděle, v sexu i ve Sportce by to vyjít mohlo – jen si probůh nemyslete, že to reklamní větší než obvykle, musíte získat zrovna vy: i malá výhra potěší. Ve čtvrtek pozor na nadřízené! Druhá půle týdne vás již zastihne docela ve formě, s níž jistě překonáte i vzniklá nedorozumění ve vztahu k vašim nejbližším. Pomůže vám (a tento týden zřejmě nejen vám) humor.

 

6. PANNA

 

Pro Panny bude podle všeho krizovým dnem čtvrtek, který jako takový od rána pozorně vnímejte a vyhýbejte se proto názorovým střetům… i střetům s automobily. V práci k výtkám šéfů mlčte, i když si myslíte, že pravdu nemají – časem si omyl vysvětlíte, ale tento týden se o to rozhodně nesnažte, protože byste nebyli úspěšní a všechno jen pohoršili. Ani problémy milostné raději neřešte, nechte je prostě být, jsou i jiné hezké věci na tom světě. Rozhodnutí investičního rázu být mohou dobrá a správná, ale jejich realizace, podpisy smluv, koupě nebo prodej, nerealizujte ve čtvrtek, lepší je den před a nebo po, lepší ještě víc však rozhodně bude až příští týden. O víkendu si udělejte radost drobným dárkem, který z lásky dáte.

 

  1. VÁHY

 

Všechny Váhy prakticky bez výjimky by se v daném týdnu měly připravit na čas komplikovaný především v oblasti osobní. Nejsou vyloučena ani pnutí v příbuzenských vztazích – spíše však k osobám zpokrevněným odlehleji, či přivdaným a přiženěným. Dobrý kontakt budou mít Váhy ke Střelcům, časem se může stát případný vztah nějakým blíže nedefinovaným způsobem významným. V penězích nechť počítají spíše se ztrátou, ne však fatální. Vysokou karmu Vahám nese fialová barva v oděvních doplňcích. Nadále se vyhýbejte stresu – Merkur vám v tomto směru není nakloněn příznivě. Dlouhodobé působení nervy napínajících faktorů na tělesný systém považují lékaři nikoliv neopodstatněně za startér vážných onemocnění především oběhových, ale dokonce též novotvarových.

 

  1. ŠTÍR

 

Hvězdy budou mít tento týden nepopiratelný vliv na rozmnožovací a vylučovací orgány Štírů. Nezapomínejte proto pokud možno mít v těle čisto a uklizeno. Především si ohlídejte pitný režim. Pomůže odvar nebo zápar z kopřivy žahavé i hluchavé jakož i z přesličky. Zapřáhnete-li pořádně ledviny, pomůže jim to víc, než pokud je budete šetřit. Protože Štír je i znakem vášně, náležitě si v následujících dnech ku prospěchu svému i partnerů užijte. Štíři pozor: vyhněte se přitom ale bokovkám. Chvilkovou potěchu byste mohli pěkně odskákat! Jinak od středy bude tento váš týden velmi invenční. Je docela dobře možné, že vám skvělé nápady vynesou v střednědobém horizontu i nějaké peníze. Pátek se ovšem ohlásí únavou a ta zřejmě přetrvá i o víkendu. Odpočívejte – a nestyďte se za to, že tentokrát zcela pasivně.

 

9. STŘELEC

 

Dobré časy Střelců trvají i nadále: Měsíční Kočka jim k tomu blahopřeje. Vypadá to tak že možná poskytnete nezištnou pomoc, službu a nebo radu někomu z pod znaku Panen. Pozor – časem vám to ale může zkomplikovat život. Komplikace to ale mohou být pozitivní, což by měli mít na zřeteli dosud (a nebo momentálně?) nezadaní… Vztahové problémy řešte razantně, ale slušně. Že už jste začali? Pokud jste se s chladnou hlavou rozhodli, nenechte se ukolébat momentálním zklidněním. Zůstanete-li na půl cesty, v budoucnu bude všechno jen horší. Čekají vás změny v práci, spíš ovšem neblahé, a také drobný finanční problém. Neřešte ho půjčkou – splátka (nikoliv nutně finanční) by byla neúměrná…

 

10. KOZOROH

 

Jak jste si poradili s výzvami minulého týdne? Podle hvězd dobře. Kdo z Kozorohů se cítí a je tak říkajíc ve formě a ví to o sobě, měl by toho stavu sebevědomě využít a udělat to, co se mu dlouho nechtělo. Kdykoliv, ale nejlépe ve čtvrtek či v pátek! Pozor ovšem na celotýdenní zmnoženou hádavost, kontrolujte se a ovládejte lehko propukající vášně, i když vymlouvat se v tomto ohledu na nepopiratelně aktuální neblahý vliv Saturnu je určitě tak lákavé… Horkou kaši, kterou byste si navařili, by nebylo lehké hned sníst a s problémy byste se proto vypořádávali dlouho. Na komplikování vztahů budete totiž tento týden fakt machři! A pozor – nejen v práci. Největší paseku mohou kolem sebe způsobit sexuální štvanci: ve všeobecnou známost vejde i to, co není pravda – jen proto, že nebudete opatrný a kohosi urazíte, čímž zlolajným drbnám poskytnete k ostrostřelbě dostatek munice.

 

11. VODNÁŘ

 

Následující varování není jen pro Vodnáře, ale též pro ty, kteří se s nimi intenzivně stýkají: týden může být komplikovaný, a to zvláště pro duševně pracující, kteří budou mírně řečeno bez invence, prostě blbí jak pučtok, a prosti navíc i jindy sebezáchovného (a i okolím zhusta oceňovaného) smyslu pro humor. Připomínejte si proto snad i silou, že s úsměvem jde všechno líp – dokonce i kdyby ten smích měl být poněkud šibeniční… Osud Vodnářům vbrzku může připravit rodinné rozmíšky a spory v práci i ve škole a to ve vztahu k osobách v podřízené pozici. Hned při pondělku hrozí Vodnářům okradení nebo ztráta. Pozor na možné afektované chování, jež vzbudí nedůvěru. V dobré řešení problémů doufejte spíš mimoděk, protože spočívat může v náhodě a příslovečné kapičce štěstí – spoléhat se na intelekt bude pohříchu tentokrát neradno.

 

12. RYBY

 

Na závěr ještě popřejme Rybám dobrý den, protože nelze vyloučit, že právě v nadcházejícím týdnu budou muset řešit vztahy k falešným přátelům a jejich možnou zradu. Problém by se měl otevřít v úterý či ve středu a půjde o dlouhodobější proces, jenž zřejmě nebude zdaleka bezbolestný. V podstatě dobrými dny by měly být naopak čtvrtek a neděle. Špatně tentokrát ovšem vychází sobota: nejen z toho Měsíční Kočka usuzuje na problémy v nejbližším okolí, ve zřejmě velmi osobních (snad dokonce intimních) vztazích, a v rodině. Ostatní dny se představují spíše průměrně. Dejte si ale velký pozor na přepjaté chování, jímž byste mohli některé lidi odradit – to platí především pro oblast pracovní, školu a podobně. Méně verbálního předvádění se, naopak více skromnosti! Dále není vyloučena jakási ztráta či prošvihnutý termín. S čím se ve většině případů ale budou Ryby moct jen chlubit je zdraví – bude podle všeho přímo nezdolné a vaše energie záviděníhodná.

 

Hra o Budoucnost“

KAMILA (Kozoroh)

 

Milá Kamilo, vítáme tě do Hry o Budoucnost. Než přistoupíme k velkému výkladu (ono toho v devatenácti před okolím i konec konců samotnou sebou tajeného ani moc odkrýt nelze) poskytneme ti v souladu s tvým přáním rychlý vhled do událostí, které tě mohou podle karet potkat v nadcházejícím týdnu: dostane se ti tedy výkladu z jedenadvaceti karet, což sice působí efektně, ale Měsíční Kočka to pro mnohoznačnost, s níž lze do výkladu dosadit téměř cokoliv, činí jen výjimečně a navíc nepříliš ráda. V pondělí tedy můžeš čekat, že tvůj kluk (jedná se podle karet o jasnookého bruneta) ti přinese dárek. Máte velice intimní výročí – nepočítáno ovšem na roky, ale na týdny. Dárek tě zklame. Není báječné, že na tebe, přes to, jak málo si pro něj dokážeš udělat času a též navzdory tomu, jak nepěkně ses k němu před týdnem zachovala, vůbec myslí? Úterý tě potěší dobrou telefonickou zprávou od modrooké blondýnky – nedokážeme ji přesně zařadit, mohla by být například ze studijního oddělení nebo něco na ten způsob. Horší to bude ve středu: staří Římané posly špatných zpráv popravovali. Nejistota, kterou ti zpráva z domova přinese, se ve čtvrtek změní v nepříjemný fakt – tvá nazrzlá švagrová se za tebou zastaví a na krk ti pověsí všechny své stesky. Vždy se ale snaž mít informace i z druhé strany. Ostatně víc, než švagrovou vyslechnout, stejně dělat nemůžeš. Ať tě ani nenapadne teď vrtat do bratrových vztahů. V pátek tě čeká nějaký hluboký duchovní zážitek, zřejmě má souvislost s návštěvou čajovny a tibetským hraním na mísy, které tam někdo rozezní. Ty zvuky se opřou o tvou lebeční kost čímsi dosud nepoznaným, jako by se před tebou otevíral vesmír. Sobota se ponese v duchu loučení, bohužel, nejsme schopni říci, s kým či s čím. Dveře u tvého pokoje na koleji se ani v neděli netrhnou, takže to spolubydlící (tmavooké brunetě) už pomalu přestává být milé – což ti také řekne. Nechceš si to s ní rozházet, ale to, že se zřejmě konečně opět setkáš s bratrem, pro tebe bude nesporně důležitější…

 

Na přání hráčů o budoucnost, případně jejich partnerů, jakož i v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, jsou ve hře veškerá použitá křestní jména změněna.

 

– Nashledanou za týden. –