Horoskopy od 9-06-2008 do 15-06-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý čtvrtý týden: 9. – 15. červen

Situace: Neblahému pátečnímu datu není tentokrát ve většině případů nutno věnovat zvýšenou ostražitost vzhledem k pěknému trigonu Slunce, Měsíce a Neptuna v konjukci s Venuší. Úplná bezstarostnost neplatí zcela pro zrozence z Býků a Vah, kterým Měsíční Kočka radí neblahé datum přece jen zohlednit. Především uměleckými geny vybavení jedinci mohou prožít plodný týden bez zaškobrtnutí. Nápady budou přicházet jakoby samy, tak s tím spojené lehkomyslné euforii nepodlehněte, nenechte je utéct, jsou prchavé jak ranní mlha nad rozkvetlou horskou loukou – a kde byste je pak hledali?

Rybami se uzavře dvanáctka nových účastníků naší Hry o Budoucnost. Posledním vyvoleným bude Vít. Ponejprv mu dnes budeme číst z karet, čehož mohou rámcově využít i jeho vrstevníci ze stejného znaku zvěrokruhu. To, co nám karty o nováčkovi Hry prozradily, naleznete i tentokrát na konci aktuálních předpovědí pro jednotlivá znamení.

  1. SKOPEC

Souběh hvězd u Beranů až na výjimky nepřeje nahodilým známostem. Bude však příznivý pro studium jak burzovních zpráv, tak praktické anatomie. Znalci tvrdí, že v práci si mnout ruce budou hlavně vědátoři všeho druhu, zatímco lidé, zatloukající hřebíky, by mohli dojít zranění. Pozor ale dejte na podvody všeho druhu, a také na lži sladké, které se dobře poslouchají, a to jak z úst partnerů nejbližších, tak i od podřízených. Týden zřejmě navíc plně potvrdí starou pravdu – kam prý čert nemůže, nastrčí starou bábu. Pozor však: četné nebezpečné klepny, do nichž byste to na první pohled neřekli, nosí kalhoty! Patálie s pomluvou je aktuálnější od pondělka do středy. O víkendu by vám slušela společnost a také nepříliš hlubokomyslná řachanda – nějaká komedie filmová či divadelní, snad i estráda a nebo tancovačka. Nic pro třeskuté intelektuály, jen neškodný krátkodobý razantní výplach mozku…

2. BÝK

K opožděnému velkému jarnímu úklidu v sobě i v okolí by měli přistoupit Býci: jednak léto je už skoro za dveřmi a jednak rozhodně neuškodí občas si v sobě udělat pořádek. Rozumíte dobře – Měsíční Kočka nemá na mysli klepání koberců, lov šatních molů nebo stále odkládaný úklid sklepa! Jde o to, že část Býků trápí citové zmatky. Nesrovnané vnitřní vztahy nejsou pro nikoho dobrou vizitkou. Úklid ovšem neznamená vyhýbání se odpovědnosti: ne vždycky vyhraje ten, kdo uteče. Je to povýtce zbabělé (i když to lze někdy pochopit), ale v dané konstelaci především nesmírně hloupé, protože vám jinak v mnohém bude celý týden přát štěstí… Tak se nebojte! Rozhodně byste měli zapojit vešker své diplomatické schopnosti, protože příliš razantním úklidem si můžete zadělat na nové problémy – ne v bezprostředně osobních svazcích, ale ve vztahu k lidem ve škole a nebo na pracovišti. Půjde přitom o nebezpečí ze strany nadřízených? Nikoliv, spíš o spolupracovníky nebo dokonce podřízené. Dejte pozor, ať atmosféra ještě víc nezhoustne. Toto upozornění platí především, pro druhou polovinu pracovního týdne. Kdy kritické dny vyvrcholí? V pátek je třináctého!

3. BLÍŽENCI

Na Blížence rozhodně v daném týdnu ve většině případů nečeká žádná nuda: o dobrodružství nebudou mít nouzi a to včetně snad až povážlivých příhod milostných. I v práci budete mít rušno. V úterý preferujte modrou barvu, alespoň v doplňcích, ve čtvrtek zase nezapomeňte na nějaký fialový akcent, stačí ho mít i v kapse, nemusí být vidět, i když to by podle našeho novodobého šamanismu mělo být lepší… Zlomit vaz může ale Blížencům zbrklost. Též pamatujte, že horlivost je horší než fašismus. Pokud zkrotíte jazyk a skousnete popuzenou hádavost, prožijete po všech stránkách dobrý týden. Týká se to i peněz? Ano. Blíženci mohou i umírněně riskovat. Případné ztráty, jak hvězdy tvrdí, budou prý víc než vyrovnány v jiné, než materielní oblasti.

  1. RAK

Starší ženy z pod znamení Raků je třeba aktuálně varovat před hulvátstvím mladších mužů, ty mladší naopak před úlisností zralejších reprezentantů opačného pohlaví. Muže s klepety pak hvězdy vyzývají k sexuální abstinenci ve všech případech, kdy by nebylo přímo hříchem hřích nespáchat. Zdraví bude Raky provázet poněkud rozechvělé – týká se to především nebezpečí z prochladnutí, což může souviset s předpokládaným citelným ochlazením. Neexperimentujte v žádném oboru, o to méně v oblasti milostné. Nelze vyloučit, že nadstandardně budete unaveni, nesnažte se ale tento stav překonávat vůlí. Nepřepínejte. Raději prostě vysaďte – nic vám neuteče!

5. LEV

V převážné většině budou Lvi připomínat dobře najedené reprezentanty svého rodu. Celkem důvodně budou spokojeni sami se sebou (s penězi, prací, společenským postavením i ryze osobní oblastí) a budou též neskonale líní. Z pod přimhouřených víček mohou sledovat hemžení a zmáhání těch okolo. Je to ale safra příjemné nikam se nehnat a nic nechtít když už všechno máme! Nějaký problém? Mouchy? Jsou to jen mouchy – ať si bzučí… Přehnaná aktivita by byla zhoubná, nechte prostě věci plynout. A že se usmíváte? Některým méně šťastným tím jdete na nervy. I oni jsou ale jen mouchy! Více lidí vám bude vděčných, protože dobrou náladou můžete i nakazit

  1. PANNA

Mnohé Panny obého pohlaví budou tento týden vynikat nevšední invencí. Nápady přinesou tak neotřelé, že ostatní zůstanou stát s otevřenými ústy. Ne vždycky je něco takového ovšem vítáno, jsme prostě v Čechách… Nevadí. – Neotřelé finanční operace přes to, že nebudí důvěru, mají velkou naději na úspěch. Nečekaná partnerská seznámení i rozchody probíhají hladce. Básníci nacházejí neotřelé metafory, milenci polohy a lidé, hledící vzhůru, tam někde v sluncem prozářených mracích (Medardovo dědictví se zřejmě nezapře) spatří svůj téměř božský obraz. Pozor, tato idyla jako na potvoru skončí před víkendem. Nerada to Měsíční Kočka říká, ale sobotu a neděli by měly Panny strávit s vatou v uších a hlavou pod peřinou, jinak hrozí rozmíška s příbuzenstvem.

  1. VÁHY

Společenský život zdá se Váhám tento týden přeroste přes hlavu. A čeho je moc, toho je prostě příliš. Jestli neumíte odmítnout, můžete předstírat nemoc. Přiznejte si, že jste mimořádně uondaní, a to se kolotoč společenských setkání před prázdninami a obdobím dovolených, všech těch nejrůznějších příjemných i zcela pitomých bilančních pololetních večírků teprve rozjíždí. Pomůže vám sdělení z naší Věštírny, že když nebudete na všech, o nic nepřijdete? A už vůbec nezapomeňte vzít v úvahu páteční datum. Není zvláště pro vás vůbec dobré! Dokonce můžete podle hvězd utrpět i fyzicky a dojít úrazu! Zřejmě by bylo dobré aktivity omezit i den před a den po kritickém datu. Též pokud nemusíte, neužívejte vozidlo. Kdo vyvázne s pokutou, může být nakonec šťastný člověk!

  1. ŠTÍR

Ačkoliv jinak – snad s výjimkou středy – bude týden Štírů dobrý, ztráty jim podle všeho hrozí. Nemůžeme jim dát vybrat, zda půjde o soustředěný útok kapsářů či vlastní zapomnětlivost, jestli utrpí jejich finance, pracovní postavení a nebo stará přátelství. Jediné, co lze téměř s jistotou vyloučit je to, že by se ztráta měla týkat osobní oblasti. Jistě, lze čekat zádrhele většinou vznikající z rozporu mezi povinností soukromou a pracovní: přednost by podle hvězd mělo dostat srdce (což zapříčiní nepochybně další ztráty v peněžence). Vcelku úspěšní budete i v jednáních s institucemi především proto, že své požadavky dokážete jasně artikulovat a dostatečně důrazně (ale slušně) prosazovat.

  1. STŘELEC

Někomu se čas vleče, ale Střelcům pádí najednou jako splašený. Prožívat mohou totiž úžasný příliv kosmické síly. Neměli by proto promarnit nebo rozměnit tuhle cenou devizu na drobné v činnostech nepodstatných, předem odsouzených k nezdaru a nebo marných. Mají neobyčejnou příležitost koncentrovat se skutečně na to, co chtějí. A když v tom směru napnou síly (a povine-li se ruka k ruce), tak se dílo podaří (jak tvrdil text staré rakousko-uherské hymny). Určitý problém zaznamenáte nejpravděpodobněji ve věci peněz, jichž se nedostává ani vám, ani potenciálním věřitelům. Musíte si ale opravdu půjčovat? Potřebujete nezbytně, to co chcete?

10. KOZOROH

Když kdosi kdesi označil Kozorohy za plánovací úřad, nepochybně měl jen část pravdy. Tato vlastnost je jim sice dána, opouštějí ji však občas s podivuhodnou lehkostí. Důsledkem pak bývá velmi rychle chaos, do něhož neúprosně nejbližší okolí upadne. Že vše nakonec vyřeší jejich geniální schopností improvizovat jen s minimálními ztrátami, se rovná zázraku. Přesto, že někteří z nich přísnou metodikou a věčnými rozvrhy a grafy jdou všem na nervy, okolí si moc oddychne, když jejich bezkoncepční období skončí. Právě nejbližšímu okolí rohatých zrozenců platí varování: Už je to zase bere! – Zatímco v pondělí a úterý by měli oplývat citovou vyrovnaností, kritickým dnem by v tomto ohledu měla být středa. Doznívání problémů očekáváme ve čtvrtek. Pátek bude celkem dobrý pro finanční operace, sobota pro sport, neděle pak pro povalování a sbírání sil, které zřejmě budete v týdnu následujícím potřebovat.

 

11. VODNÁŘ

Pro ty z Vodnářů, jimž neodolatelně učaroval svět techniky, přichází zřejmě dobrý týden pro nákup vytoužených hračiček. Je-li jejich partner či partnerka z pod stejného znamení, najdou v něm pro tuto slabost chápající protějšek. A to navzdory nepříznivému dopadu na rozpočet – prostě ho změní a budou se radovat spolu. Ostatní Vodnáři se mohou dostat do střetu s obecně chápanou morálkou. Protože to hrozí hned z počátku týdne, budou mít dost času vyhrabat se do víkendu z morální kocoviny a do dalšího týdne nastoupí sice otřeseni, leč opět s pro sebe v podstatě typickým drzým čelem.

12. RYBY

Jak se daří Rybám, které uposlechly Měsíční Kočku a netoxikovali tělesnou schránku? Věříme, že skvěle. Ovšem na kýženou očistu mysli zdá se už jim čas tak úplně nezbude. Někteří samci budou trápit své rybí hlavu otázkami, na něž nestačí. V nadcházejících dnech pocítí neskonalou beznaděj ve snaze pochopit své samičí protějšky. Proč ale? Vědci už přece dávno dokázali, že naše mozky jsou v řadě parametrů stejně odlišné, jako jsou odlišná naše těla. A je to nepochybně dobře, neboť z této odlišnosti vzniká pnutí, mající nenahraditelný půvab a na konci přinášející naše opakování – další život. Takže Ryby-muži, neřešte neřešitelné. Ryby-ženy se podobnými otázkami zřejmě intuitivně netrápí. Věřte si, tím bude vykonána již polovina úkolu…, ostatní přijde mimoděk!

VÍTEK (Ryby)

První vaše setkání s Měsíční Kočkou zahájíme Velkým výkladem ze všech dvaatřiceti karet. Ten zpravidla přináší závratné množství informací, které se doplňují a jindy zase vylučují, v některých případech mezi nimi je vztah a někdy i vliv, jindy stojí zcela samostatně. Nepochybně je zajímavé, nejen v jakém domě, ale i v kterém živlu se daná karta octne. Využijte toho, že nadcházející podletní čas přináší i zklidnění tempa, které nás během roku vede často k překotným činům, a nabízí možnost zvážení všeho, co se nám hvězdná obloha a přes tři desítky pestrých obrázků snaží sdělit. Pro informaci čtenářů ještě dodejme, že je vám pětadvacet let. – Ve vašem konkrétním případě hovoří karty podle živlů následovně: Oheň je první řadou velkého výkladu, která otevírá problém, zasahuje vliv osudové karty o patro níž. V nepříznivém světle se ukazují vaše vztahy a stav domácnosti, dále nějaké termíny a nikoliv nejlepší řešení flirtu, o něž se někdo s vámi pokouší. Zvažte, zda citový vklad interesantního partnera odpovídá vaší zamilovanosti a zda stojí za domácí problémy, které se otevírají mezi vámi a matkou. Slečnu, která vám nadbíhá, byste se neměl zbavit s drsností vylučující její návrat. Další karty mluví o obraze, který chcete mít stůj co stůj. Kde na něj však vzít peníze? Navíc o něj má zájem i vaše šéfová. Chce ho pro sebe a nebo jako prostředek nátlaku na vás? Potřeboval byste radu znalce, zda plátno, do kterého jste se zbláznil, skutečně stojí za požadované peníze. Radu můžete získat v některé aukční agentuře nebo u starožitníka. Fundovaný posudek však bude také něco stát. Voda – karty v druhé řadě (o vztazích) poznamenává fakt, že Temná síla nejvíc zasahuje první tři karty zleva. Vybízíme proto k velké opatrnosti v práci, varujeme před finanční ztrátou a také doma se připravte na nějaké nepříjemné překvapení. Co to může znamenat ve vašem konkrétním případě? Milostný život vám dodal sebevědomí a lehkost motýla. Ale pozor. Šéfka by vás potřebovala mít trošku zdrchanějšího. Chybu nemusíte udělat a přece se vám přičte. Nezavdejte příčinu. Dopadem by mohl být i finanční postih. Karty opět vyhrocují konflikt s matkou. Problémem je vaše partnerka, respektive to, jak se vyvíjí její vztah k vám. Neříkejte jen „Co je jí do toho…“ Myslí to s vámi dobře a má dost varujících zkušeností. Další karty prozrazují, že začnete uvažovat o odchodu ze současného místa. Ale třískat za sebou dveřmi, pokud nevíte, co dál, by bylo málo prozíravé. Příslib zajímavé společné dovolené, s níž přijde partner, vás zaskočí. Je její nabídka pro vás zcela nepřijatelného termínu projevem nešikovnosti, náhodou a nebo promyšleným tahem, jak se ukázat a přitom nic neinvestovat? Uvažujte o všech těchto možnostech – bohužel, ta nejhorší bude asi nejblíže pravdě. Země – třetí řada velkého karetního výkladu vymezuje prostor. Její počátek představuje doznívání nepříznivého vlivu u karet vašeho vlivného soka, nepodstatných, ale otravných zdravotních problémů a odjezdu na dovolenou. Samozřejmě jde o dovolenou nadřízené. Odjede hned z počátku měsíce a právě proto její neblahý vliv zeslábne. Vaše zdravotní problémy ukazující k trávicímu traktu nebudou mít dlouhé trvání. Nicméně uděláte lépe, budete-li se vyhýbat zmrzlinám, byť by vypadaly sebelákavěji. V práci bude klid, o odcizení s matkou byla řeč i v obou předchozích řadách. Počítat však nemůžete ani s otcovou podporou. Popravdě řečeno, to jste nemohl nikdy. Odmaličkajste pro něj spíš vzduch. A co na to řada čtvrtá – právě vzduch, která symbolizuje a vnáší řád? Zde došlo k poměrně ojedinělému jevu, při němž se v domě, který sám o sobě je určen určité otázce, objevila karta téhož problému. Je nepochybně varující, je-li tou kartou, jako ve vašem případě, HNĚV! Sousedí s ní z jedné strany pomoc přátel a z druhé karta soka. O řadu výš to byla karta rodiny. Jak toto rozložení karet číst? Opravdu se Měsíční Kočka může jen dohadovat, že vaše prudké hnutí mysli vyvolá chuť hrstky vašich přátel mluvit do vašeho vztahu. Ale oni to s vámi opravdu myslí dobře! Hněv týkající se vaší šéfky bude dán částečným pochopením jejich podlých záměrů. Hněv směřující jakoby k rodině je vlastně projevem sebereflexe a mění se v pokoru, s níž pochopíte a oceníte matčiny obavy. – Už tedy víte, jak se věci mají, a teď je jen na vás, zda najdete sílu se s nimi vyrovnat. Dny hájení vám v práci nepochybně končí. Vztah je nejistý. Pomohou přátelé, v explozí zapuzení? Vaší ctižádostí je, aby šéfčiny záměry vyplynuly na povrch a vešly ve všeobecnou známost. To je sice hezké, ale nechystáte se na měsíc s motykou?

Na přání hráčů o budoucnost, případně jejich partnerů, jakož i v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, jsou ve hře veškerá použitá křestní jména změněna.