Horoskopy od 16-06-2008 do 22-06-2008

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý pátý týden: 16. – 22. červen

Situace: Slunce časně ráno v sobotu otevře astronomické léto. Panování se ujme Rak. Předcházet tomu ovšem bude středeční Úplněk. Ten zpravidla přináší vyšší nervovou vnímavost k vnějším vlivům a u meteosenzitivních jedinců bývá spojován především s bolestmi hlavy a změnami krevního tlaku. Začínající léto bude ve znamení zvýšené roztržitosti a z ní plynoucího (tedy neúmyslného) neplnění slibů – měli bychom na to ve vlastním zájmu u sebe i druhých dávat pozor! Slunovrat je kmotrem čarovných dějů: neotevírají se sice hory s poklady, ale právě teď – a o svatojánské půlnoci příští týden – kvete zlaté kapradí a veškeré v tomto čase natrhané býlí je dvojnásob léčivé a všeobecně kouzelné.

Protože v uplynulém týdnu jsme Rybami uzavřeli představení tuctu nových účastníků Hry o Budoucnost, můžeme se nyní po dvanácti týdnech vrátit k prvnímu z nich, panu Arnoštovi. Jak plynul jeho čas a co mu do budoucna karty předpovídají se dozvíme na konci aktuálních předpovědí pro jednotlivá znamení.

  1. SKOPEC

Netřeba se soužit, i když vám ve vztazích zrovna všechno neklape jak by mělo. Milí Berani, tak už to je, že občas něco zadrhne. Jen nehledejte problém hned v druhé straně: opravdu jste bez viny? Možná jde o hloupost. Jste například dost pozorní k partnerovi? To není jenom otevřít dveře či pomoct do kabátu… Není to jen prostě pochválit a nebo letmo pohladit… Víte například, co druhou stranu těší a nebo trápí? Že nic? Vsadili bychom se, že se pletete! Ale zase jen sebe neobviňujte! Ve vztahu jsou vždycky dva (tedy v lepším případě). Jinak finanční situace Beranů bude ustálená, společenský život nulový a ve zdraví se některým Skopcům mohou ozvat zuby. Merkur na konci týdne (respektive v období od úplňku do novu) může uvést do pohybu nějaké nepřátelské mechanismy, což bude vyžadovat vaší zvýšenou pozornost.

2. BÝK

Děje tohoto týdne podle některých astrologických znamení určí, že čas bude příznivě nakloněn nečekaným seznámením. Kde není psáno jinak, bude týdnu dominovat Něha. Pozice Saturnu signalizuje všeobecný útlum vztahů. Z Něhy může vyrůst Chlad, z Chladu až Brutalita Některým Býkům nastupující týden věští vytrvalé a dost úmorné střevní potíže, budící u nich podezření, zda nejsou stiženi nevšedním chronickým (často však dědičným) onemocněním či dokonce zhoubným bujením. Žádný strach, je v tom jen mrška bakterie, obtížná, ale rozhodně nikoliv nutně smrtelná. Nemoc potrefené Býky přirozeně vyřadí i ze společenského dění. Ti nerozumní, kteří nebudou chtít jakési setkání představující Událost zmeškat, se společensky prudce znemožní. Stojí vám to za to? Za suchary a čistou vodu moc nevydáte a tak, i přes extremní spotřebu papíru, podpoří četní Býci stav osobního rozpočtu. A zkusili jste se někdy v průběhu řečeného vysilujícího onemocnění pouštět do milostných dobrodružství? Ani pomyslet!

3. BLÍŽENCI

Nechť nám zrozenci z jiných znamení nemají za zlé projev jisté závisti, který nás mimoděk zaplavuje, kdykoliv se podívám na karty, jež osud rozdal tento týden Blížencům, a který dobře hraje i s jejich hvězdami. Zdraví, optimismus, energie – to z nich čiší na straně jedné. Na druhé společenský obdiv a provázející ho úspěch otevírá i dveře finančním a pracovním úspěchům. Má smysl dodávat, že milostná vítězství jsou logickou šlehačkovou korunkou na tomto nadýchaném dortu? Krátké zklidnění a relax nabídnou ve čtvrtek Merkur a Venuše, naopak v pátek byste měli být opatrní na vydávání peněz. Víkend patří Slunci a to bude ve vašem případě jen a jen dobré.

  1. RAK

Podle karet Rakům nelze s klidným svědomím doporučit nic jiného víc, než aby si zašili na tento týden kapsu. Rozhodně nebude nadcházející čas finančně nikterak přínosný – právě naopak. Ztráta nebude mít zřejmě násilný charakter, krádež či loupež hvězdy prakticky vylučují. Ne tak ztrátu, účetní chybu, špatně vyhodnocenou finanční operaci nebo jakési bláznovství způsobené v pomatenosti ducha. Nepříčí ani mimořádně nákladnému úletu partnerů zhlouplých reklamou. Stranou jdou v souvislosti s peněžními problémy další oblasti života, které zpravidla Měsíční kočka zkoumá – jen v úterý se vyhněte Lunou a Saturnem iniciovaným cizím sporům. Nic vám do nich není! Snad jen ještě upozornění na zdraví: povědomí o ztrátách nebude sice mít za následek mrtvičku, ale žaludeční neuróza o sobě dá pořádně znát, některé Raky skolí žlučník a i ti, jimž se nestane nic, budou přinejmenším pár dnů chodit jako mátohy.

 

5. LEV

Lvicím prospěje trocha sebestřednosti a marnivost. Co tak navštívit kadeřníka, kosmetičku a nebo obnovit alespoň nějaký detail v šatníku? Lvi nechť promyslí, co by je potěšilo v rámci jejich koníčků, ať již sbírají vláčky a nebo chodí na ryby. Když si to přejí, nechť si to také koupí: zkrátka Lvi by na sobě neměli šetřit, protože čas odříkání zřejmě na některé z nich brzy přijde, ať už by se tomu snažili zabránit jakkoliv. Protože rodinné a citové vztahy fungují dobře, hlaďte se jemně jemňoučce a rozmazlujte se sebeúctou. S důvěrou kývněte na nečekané nabídky. Teď ještě mít strach nemusíte!

  1. PANNA

Vůči Pannám má Měsíční Kočka následující sdělení: Nechť se tento týden nebrání osudu. Bude jim totiž nadmíru přízniv, zvláště ovšem těm narozeným v druhé dekádě jejich znamení. Bude jim to navíc dost dobře šrotovat, což více přinese studujícím, než těm zapojeným do běžného pracovního procesu. Moc přemýšlení bude naopak ke škodě zamilovaným: nechte věci a děje být – poddejte se jim, varujeme především před podezíravostí… Co se peněz týče, ohlídejte si dluhy. Pudit vás to k nim může již od pondělka. Tak pozor, abyste se nemuseli prodávat do novodobého otroctví – televize již podobným zvráceným řešením učinila celkem slušnou reklamu. Na druhé straně nám lákadel typu stačí zavolat nabízí přebohatý výběr…

  1. VÁHY

Snad Váhy dosud nezadané a zároveň s tímto stavem nespokojené potěší, že aktuálně by neměly být tak zcela bez šance, a to především pokud se sblížení se Skopci a Štíry týká. Varování však platí pro možný flirt se zrozenci z Vodnáře: v jejich případě vám může vyjít nezávazné dobrodružství, rozhodně mu však nepřiznávejte nějakou hlubší váhu. Čtvrtek a pátek by měly být vhodné pro větší finanční operace, ne však pro jakákoliv závažnější fyzická vzmáhání či špičkové sportovní výkony. Počasí přeje letním nachlazením a dokonce infekcím, tak se vyhýbejte větším shromážděním lidí, stejně jako zjevně nastydlým a kýchajícím jednotlivcům. Zdánlivá tepla vracející se k nám v druhé polovině týdne mohou být zrádná, stejně jako medové řeči tchyně či tchána.

  1. ŠTÍR

Hvězdy budou tento týden Štírům nadělovat vrchovatě, těšte se, protože především v dobrém. Doberou se nečekaného příjmu buď ze strany dlouho nedobytných dlužníků, výhry v lotýnce a nebo plnění ze strany pojišťovny. Železné zdraví je nutí k milostným výbojům, vesměs přitom úspěšným (není to ovšem, moc romantické a zrovna o citu, spíš o vařících se hormonech a hledání uspokojení). Čekají je nepopiratelné úspěchy ve společnosti, a to od úplňku (včetně) až do poloviny víkendu. Je to trochu neobvyklé, ale ženské i mužští budou bodovat zřejmě svými klobouky či jinými pokrývkami hlavy (a to i pohlavní pokrytci). I v práci budou Štíři v převážné většině více než úspěšní, svítá jim na služební postup (teď, před dobou dovolených?), snad i na lepší plat a nějaké nemateriální pocty. Jen si toho všeho užívejte – karneval nikdy netrvá věčně!

  1. STŘELEC

 

Poněkud vnitřně nejistým Střelcům tento týden nadělí energii a esprit. Kondici mohou tužit sportem, komu to doktor nezakázal, ať jde do sauny, a když bude trochu v ruském stylu a promrská si nohy březovými metličkami, dobře udělá. Pokud Střelce zlobí klouby, ať si je mázne kostivalovou mastí a vnitřnosti propláchne bylinkovým čajem, končí černý bez a v plném květu je lípa, neuškodí si obého nasušit do posezónní doby nečasů. O peníze ať se Střelci nestarají, stejně ve většině žádné nemají a též k nijakým tento týden nepřijdou. Zato láska jim podle Uranu bude bohatě přát…

10. KOZOROH

Jistě nejen Kozorozi, ale ti především, by se v nadcházejícím týdnu měli cpát rajčaty, špenátem a mrkví, brokolicí, kapustou a luštěninami. Když k tomu budou louskat ořechy, prospěje to kostře, kloubům, kůži i zubům. My na klouby doporučujeme i sulc a nebo alespoň tlačenku… Půjde ovšem především o prevenci, protože jste ve většině v dobré formě, o čemž by měl v tomto období svědčit váš bohatý sexuální život, přinášející nečekaná uspokojení vám i druhé straně. Kozorozi budou zkrátka v tomto ohledu sami ze sebe překvapeni a možná i okouzleni. Též peníze jim nějaké jakoby z nebe spadnou. Nechoďte však s nosem moc nahoru, pád hrozí, i když to venku neklouže. Že počasí za moc stát nebude je zřejmé, ale mrznout nebude. Vaše chaotické období – pokud si nedáte pozor a sami sebe nedostanete pod kontrolu – vyvrcholí, čímž můžete být nebezpeční okolí i sobě!

11. VODNÁŘ

Těm Vodnářům zrozeným v prvním dekanu svého znamení neseme upozornění na možné potíže s dolními končetinami. Budou to lýtka (pokud se zrovna nezapalují), bérce, křečáky, paty a nárty… Protahujte si a masírujte nohy, moc je ale, byť by byly podle vašeho soudu sebesvůdnější, v práci, ještě by nadřízení i kolegové měli pocit, že vás právě probudili ze sladkého snění: to by byl nepochybně dobrý důvod přidat vám – ale přirozeně nemyslíme peníze. Těch nemáte sice nazbyt, ale jde to, a tak horečně žádné nesháníte. Byly by ovšem dobré mít nějaké navíc – v půli týdne si vsaďte a možná to vyjde. Mohlo by to k vám přitáhnout i milostné partnery, kteří to s vámi sice nijak hluboce nemyslí, ale postelovou gymnastiku ovládají skvěle. Váhy by si v této věci mohly dělat nějaké trvalejší iluze, tak pozor na ně!

12. RYBY

Láska nejen Rybám prochází žaludkem, jak o tom ostatně svědčí staré přísloví. A protože váš žaludek bude v pořádku a jistě bude i co do něj nacpat, i láska vám nepochybně pokvete. Potud je vše v pořádku: problémy mohou podle hvězd nastat však hned v úterý (a jestli ten den přežijí Ryby ve zdraví, tak vysoce pravděpodobně v pátek) a to v prácí. Samozřejmě podle typu zaměstnání, v němž chléb svůj vezdejší Ryby získávají. Zaměstnancům hrozí vyhazov, podnikatelům krach a ani lidé svobodných povolání se nemusí ubránit zemětřesení. Studenti všech stupňů by neměli hřešit na to, že klasifikace je již vesměs uzavřena, protože jejich nadřízení, pokud své malé revoluce přeženete, mohou být změnám v již hotovém vysvědčení k  horšímu vážně nakloněni…

ARNOŠT (Skopec)

Prvním účastníkem nového ročníku Hry se před dvanácti týdny stal pan Arnošt (je mu šestačtyřicet a seznámili jsme se ve 13. týdnu – 46/13). Víme, že je to tvrdohlavec, dlouhou dobu žijící tak trochu pod pantoflem, nicméně v tomto ohledu se podle karet situace skutečně významně změnila. Pan Arnošt nám potvrdil, že se opravdu na počátku roku rozvedl. Bezprostřední příčinou vážných tektonických poruch vztahu byl mladý muž, respektive vazby, které se mezi ním a Arnoštovou exmanželkou vytvořily, nicméně nesoulad byl staršího data – Měsíční Kočka soudí, že byl již trvalý a neodstranitelný, takže zvolené řešení se podle karet ukazuje jako sice v první fázi bolestivé, nicméně správné. Aktuální karty naznačují, že přes zjevnou úlevu si Arnošt s danou situací není schopen poradit a v jistém slova smyslu ji vnímá jako újmu. Zřejmě se jedná o důsledek letité „podpantoflizace“ jíž byl vystaven a která poněkud nalomila jeho psychiku. Km tomu, jak tyto jeho „druhé housle“ vypadaly, se dostaneme záhy. K rozvodu: majetkové rozdělování zdá se bylo bezproblémové. A aby také ne, když jste „bejvalce“ dal, nač si jen pomyslela! Zřejmě jste chtěl vypadat vskutku velkomyslně. Z jejího pohledu jste byl ale jen blbec k oškubání (promiňte upřímnost). Zřejmě se chtěla před amantem blýsknout vychytralostí. V dohledné době ovšem pochopí, že ve svých propočtech vsadila na špatného koně. To ale už bude jen a jen její příběh, vás zajímající sotva zprostředkovaně. Podle kárové karty ve vazbě na obrácenou křížovou figuru a v souvislosti s trojicí neblahých karet z řady Větru v poslední věštbě Měsíční Kočka soudí, že nastupující léto vás však uvítá nemocí, která poměrně rychle sklátí váš nervově vyčerpaný organismus. Je mezi kartami ovšem i karta vysoce pozitivní. Jedná se o vaše dítě (měli jste přece s exženou děti – podle karet zřejmě nejméně dvě?) a jeho postoj k událostem, které se staly. Zdá se, že potomek jednoznačně stojí na vaší straně, ačkoliv materiální výhody – už jen vzhledem k tomu, jak velkolepě jste se dal odrat – mu z toho neplynou. Mělo by se jednat o syna. Nic po vás nechce, ostatně podle karet i bydlí někde jinde a více méně již delší dobu stojí na vlastních nohách. Karty ovšem ukazují i na vratkost jeho postoje, jenž nemusí být dán ani tak pozitivním vztahem k vám, jako negativním cítěním směrovaným k matce, respektive jejímu amantovi. – Pokud ve vašem životě jde o pracovní záležitosti, ani zde věci neběží ani správně, ani přímočaře…, ale podle karet dopadne rozjednaný projekt nakonec zřejmě dobře a i spor se spolupracovníkem vyšumí do ztracena. A nyní k tomu, co další čtenáře velmi zaujalo: tedy o vaší snahu ze všech sil „znásobit svůj genetický otisk v historii, o neutuchající chuť zúrodnit kdejaký klín.“Ve světle nových karet byl zjevně odhad Měsíční Kočky týkající se neplodnosti bývalé partnerky mylný. Nicméně za zajímavé považujeme to, že vaše současná paralýza ukazuje na zajímavou skutečnost. Při všech vašich sexuálních výkonech bylo pro vás totiž zajištěné a fungující domácí zázemí nezbytné. Teď vám chybí…

Na přání hráčů o budoucnost, případně jejich partnerů, jakož i v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů, jsou ve hře veškerá použitá křestní jména změněna.