Horoskopy od 02-03-2009 do 08-03-2009

 

Týdenní horoskopy

z Věštírny „Měsíční Kočka“

Desátý týden: 2. – 8. březen

Situace: Týden by neměl být pro většinu z nás „nic moc“, a to v žádném směru, ani k radosti, ani ke smutku. Budeme ovšem zřejmě trošku nejistí, především, co se našich citových ukotvení týče. Vliv na to bude mít Slunce v opozici se Saturnem. Může se nám pod jejich působením zdát všechno těžší a ani perspektivy nebudou se nám jevit dobré. Věřte, pomine soumrak a nevystřídá ho noc, ale světlo. Trochu tomu budeme muset pomoct. Saturn navíc couvá, to se mohou věci zdát horší, než jsou, je to přirozené. I Venuše, která je až téměř do poloviny dubna ve Skopci, se v pátek vydá na zdánlivě obrácenou pouť, tedy se stane retrográdní. Podle hvězd budou nejkritičtějšími dny pondělí a středa, což karty potvrzují a doplňují i neděli, tedy s výjimkou pátku všechny liché dny. Pátek ovšem naopak vidí jako úspěšný. – Na domácí společensko-politické scéně hrozí opět nečekané úmrtí, jež sem vnese v souvislosti s ostatními planetami Mars ve Vodnáři, kde jsou s ním i Merkur, Jupiter a Neptun.

  1. SKOPEC

Dny budou jako korálky navlečené na pěkném šperku: v pondělí čekejte navzdory obecným trendům tohoto týdne v pracovních činnostech úspěch a nebo pochvalu. V úterý by mělo nastat významné prohloubení citových vazeb k blízkému člověku. Středa – je ho tam třeba… což se i stane, ale nebude to dobře. Ve čtvrtek následuje den radostný a úspěšný společensky. A v pátek přijdou zřejmě nějaké kulturní zážitky s velmi pozitivním vyzněním. V sobotu vás čeká naprosto bezkolizní, klidné a velmi příjemné plynutí času. Může se však v neděli ohlásit slabé nachlazení. Přejeme nicméně Beranům, aby i další týden byl takový, protože vaše dlouhodobější předpověď má mírně se zhoršující tendenci!

2. BÝK

Se svým protějškem pravděpodobně vejdete v nesoulad stran peněz: prostě se vám nebude pozdávat, jak partner rozhazuje. Utrácí ovšem opravdu tak významně, nebo tak reagujete na podvědomou obavu, že vaše finanční situace se v dohledné době zhorší? A proč? Ne vše lze přičíst na vrub hospodářským potížím státu, Evropy, světa a galaxie – zvažte, zač si můžete sami! A proč se hádáte snad s každým, na koho se podíváte? Měli byste spíš hledat spojence… A kde jinde, když ne mezi lidmi nejbližšími? Budoucí možné materielní problémy nevytrhnou Býci ani hazardem – právě naopak. Je celkem zřejmé, že v situaci všeobecné roztrpčenosti (i vnitřně vůči sobě) se vám bude špatně vstávat. Nekomplikujte si život navíc i pozdními příchody.

3. BLÍŽENCI

Ani další zprávy nejsou právě uspokojivé: toto pro vás, Blíženci, ve většině nebude zrovna nejlepší týden. Skoro samá negace: nemilé příhody vám seberou optimismus, neblahé zvěsti zasejí do duše nepokoj. Ač dobrých zpráv též bude trochu (hlavně pracovních na sklonku týdne), duševní rovnováhu nacházet budete jen stěží. Zřejmě si z žalu dáte o pár skleniček víc, než se sluší či než dokonce snesete. Někdy to pomůže, ale ve vašem případě a vaší situaci by to rozhodně Měsíční Kočka nedělala. V širším příbuzenstvu mohou Blíženci čekat ztrátu, a v sféře nejosobnější nejistotu. S penězi to také nebude nic moc, ale vězte, že týden může špatných dnů mít nanejvýš sedm…

4. RAK

Tak vidíte, že trápení předchozího týdne bylo zbytečné a předpověď, že všechno dobře dopadne pravdě blízká. Bohužel i fakt řady dotčených či zbytečně pozurážených lidí, s nimiž budete teď a nebo v době blízké mít co do činění. Ne vše se přitom povede hned vyžehlit. Pokračuje Račí vymetání jednoho večírku za druhým, což se dostane do, jemně řečeno, rozporu s povinnostmi jak v práci, tak doma. Jedlá soda na žáhu vám nebude stačit, vždyť nekonečná veselice trvá již druhý týden. Začlo to z radosti, teď je to setrvačnost, dostavuje se vnitřní zlost. Na sebe. Co takhle trochu dupnout na brzdu, nebo aspoň ubrat plyn?

5. LEV

V zaměstnání, povolání i podnikání nadchází zřejmě týden upevňování vztahů a získávání moci. Pro některé Lvy – ale zvláště jejich protějšky – to může znít až hrozivě, ale moc (byť i zdánlivá) a usilování o ni k vašemu znamení jistě patří. Pokud vám jde o lepší postavení a více prestiže, můžete se konečně dočkat. Rozhodující kroky nečiňte ve dnech lichých, byť by vám za normálních okolností byly nakloněny. Dávejte pozor na ulici i silnicích. Vnitřní nejistotu setřesete v polovině týdne, ale nezdvihejte příliš nos: mohlo by vám do něj safra napršet!

6. PANNA

S partnerem se tento týden budete chápat jen stěží: co se to s ním děje, nežere moc svou práci a nezanedbává vás? Ale ruku na srdce, nejste vy snad občas stejní – nepohlcuje vás vnější vesmír víc, než ten vnitřní? Přemýšlejte o tom dřív, než budete pokračovat v ničivých erupcích z minulého týdne. Hledejte rovnováhu nejprve v sobě, až pak v tom druhém, v té druhé. Z praktického hlediska: v pondělí a ani v úterý by Panny neměly činit žádná zásadnější rozhodnutí ve věci peněz či majetku. Ve středu pozor na možný úraz. Pátek a sobota přeje smířením starých sporů, sobota navíc fyzické lásce. V neděli raději nevystrkujte frňák ze dveří, pokud přes něj nechcete tak či onak dostat!

 

7. VÁHY

Vyšli jste již sami ze sebe? I následující týden bude vhodný pro meditace a velký předjarní úklid duše. Mohl by ovšem za určitých okolností přát i obchodním jednáním. Pokud se podobné náznaky skutečně prosadí, měli by Váhy bez okolků zanechat sebezpytování a přejít k praktickým úkonům. Nebojte se: tak příznivé vlivy se v dohledné době opět hned tak nenasčítají! Vaše planety se ve svém dopadu podivuhodně opakují. Bude vás provázet dobrá intuice při výběru obchodních partnerů i podpisech kontraktů. Problémy vyřešíte mimořádně tvůrčím způsobem, který vám může získat obdiv a respekt. Pozitivní dopad bude i do materiální oblasti. Jen citově se v této chvíli nově nevažte.

8. ŠTÍR

Práce vám půjde od ruky, radujte se, ale popravdě řečeno, jenom dřinou cesta na vrchol nevede. A většině z vás přece nejde jen o radost z práce! Co prachy a sláva, společenské uznání? Ale nejsou to jen šidítka, protože vám chybí něco víc, co se koupit nedá? Filosofování necháme na jindy, teď chcete na vrchol. Pokud ale nemáte zůstat o pověstná prsa druzí, měli byste si udělat čas a rozhlédnout se, sledovat trendy. Něco se ve vašem oboru děje. Víte co? A víte, jak na nové výzvy reagovat? – I jinak se tento týden vykašlete na to, co je zjevné. Čas přeje tomu, co je skryté a Štíři mohou přijít na kloub věcem zdánlivě záhadným. To se zřejmě týká i lásky.

9. STŘELEC

Navzdory faktu, že objektivně se vám moc dařit zřejmě nebude, nenecháte se neblahými fakty zatěžovat. Proč taky – v daném týdnu se ve vás s nečekanou silou ozvou některé typické vlastnosti Střelců a s nimi zvýšená chuť jít za obzor běžné zkušenosti. Labilní povahy by v této snaze měly odolat chuti ulehčit si cestu hledání pomocí látek, jen zdánlivě mysl otevírajících: to je slepá ulička. Pokud někam vede, tak do pekla. Vzroste i vaše touha cestovat a vzdělávat se. Váš týden se oproti jiným znamením celkově ponese v neobyčejně optimistickém duchu. Je to milé, ale hrozí, že něco (nebo někoho) ke své budoucí škodě přehlédnete…

10. KOZOROH

Pokračuje váš čas lukulský, chutná vám stále i dobře tráví. Tak proč si nedopřát, co máte rádi. Není to vždy otázka peněz (zde týden nebude nijak příznivý), nemusí přece jít o drahocenné lahůdky. Všetečné chutě z vaší paměti vydolují možná i vzpomínky na věci, jejichž vůni a šmak vás naposled šimraly v nose i lahodily jazyku v dětství. A věřte, opravdu není nic hloupého na tom zkusit zase krupičnou kaši. I vzpomínky na pubertu mohou být podnětné. Co však naplat, nic není jak bejvávalo, což může být Kozorohům sice líto, ale nic s tím nenadělají. Je to tak v podstatě dobře. Nicméně vaše hledání v minulosti vás ale možná dovede k překvapivým rozhodnutím a změnám v plánování zítřků.

11. VODNÁŘ

Hvězdy vám zase nejméně polovinu přiděleného času přejí: nabízejí plnou náručí lásku, společenský obdiv i práci, která vám víc než uspokojivě půjde od ruky. Konec konců, ani v oblasti materiální si nebudete muset stýskat. Vodnáře skutečně čeká dost dobrý týden. Pozor však na volbu barev. Kvapem k nám pílící jaro násobí chuť změnit se ve Strakoše. Přitom méně by jistě bylo víc, což platí hlavně pro dámy. I když se zpravidla do popředí necpete, proč nepřiznat, že vám potlesk a obdiv dělá dobře. Dejte věcem přirozený průběh (přinejmenším v pátek dojde váš vkus ocenění), ale jen na sebe probůh neupozorňujte výstřednostmi. A nejen v oblékání.

12. RYBY

Podle všeho si tento týden konečně oddechnete od možných trápení zalezlých v kloubech. Využijte toho k procházkám, ale začínejte opatrně. Že začal březen, neznamená již jaro, počasí vás o tom přesvědčí, respektujte teploměr! Taková ale bude po většinu týdne i vaše nálada – neskutečně rozkolísaná. Ač jste lidé přátelští, občas se přistihnete při pocitu, že je těch společenských kontaktů moc i na vás. Z návštěv jinde se vyzujete, ale jak taktně ukončit invaze příbuzných a přátel, kteří nevědí, kdy odejít? Trpět budete jak zvěř, ale netaktnosti se zřejmě nedopustíte. U některých Ryb se vyhrotí i vztahy v práci, a to jak směrem nahoru, tak dolů. To všechno se ale bude nejspíš odehrávat ve vaší neklidné mysli – ve skutečnosti se vlastně nic moc nestane…

Ani zdánlivě špatný týden nemusí moc znamenat: pročistí vzduch a možná nás zmobilizuje k tomu, postavit se osudu čelem. Hvězdy i karty jsou jen nápovědou – co opravdu bude, záleží především na vás!