Horoskopy od 06-04-2009 do 12-04-2009

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Patnáctý týden: od 6. dubna do Velikonoční neděle.

Situace: Obecně lze pro všechna znamení za kritický den považovat čtvrtek, kdy měsíční fáze vyvrcholí úplňkem. Asi se nebudeme mít moc rádi, což nás však v nadcházejících dnech bude mrzet, co ale dělat s už rozlitým pivem? Slunce bude v Beranovi, a to do čtvrtka společně s Merkurem (ten pak přejde do Býka) a do soboty s Venuší (která pak „docouvá“ do Ryb. Tam se setká s Marsem a Uranem. Ve Vodnářovi jsou Neptun a Jupiter. Retrográdními jsou kromě Venuše i Saturn v Panně a Pluto v Kozorohovi… Týden to nebude snadný, a jak dopadne, hodně bude záležet na schopnosti naslouchat těm druhým, která však bude nevalná. Ovšem táhnout za jeden provaz není nejlepší, je-li na jeho druhém konci někdo zavěšen za krk. Toto podobenství platí pro aliance politické i zcela soukromé.

  1. SKOPEC

Pud Beranů bude od počátku týdne veden nezvladatelnou touhou po druhém pohlaví, u stále trochu módní minority přirozeně po totožném. Nechtějte však dosáhnout cíle silou. Možná byste to i dokázali, ale za jakou cenu? Hormonální pnutí pomine uprostřed týdne. Od čtvrtka nastoupí vládu Rozum, zosobněný Merkurem. V práci či studiu to bude k dobru, v osobní sféře dejte pozor, abyste něco nepřechytřili – naslouchejte víc srdci! V práci i mimopracovních aktivitách šetřete silou, sic o víkendu v posteli pohoříte, což by asi na Velikonoce bylo nemilé. Nevyhnou se vám nejspíš bolesti hlavy.

  1. BÝK

Býky může v nadcházejícím týdnu potkat úraz. Zvýšenou pozorností a omezením některých dobrovolných aktivit mu však lze předejít. Nevyhnete se však podle hvězd svízelí v osobním životě. Mírněte se především v mluvě. Nebuďte jako Valach a za to, co vám od úst stejně ulítne, se hned omluvte, i kdybyste byli stokrát přesvědčeni o své pravdě. Problém může být v tom, že je opravdu jen a jen vaše. A pak: slušná omluva přece důstojnosti neubírá – spíš naopak! Na  finanční jistotu se zrovna netěšte…, ale již po Velikonocích se v tomto směru zřejmě zablýskne na lepší týden!

  1. BLÍŽENCI

Po nepříliš šťastném týdnu, jemuž se z Blíženců zřejmě vyhnuli jen nemnozí, by teď měl nastoupit radikální obrat, a to ve všech oblastech, především však v těch v odcházejícím týdnu nejvíc postižených. Zdravím kypět budou Blíženci vesměs železným, penězi zlatými a láska z nich šťastně vycucne sílu. Radost ze života na nich bude vidět. Váš zářící zjev ocení až na pár zapšklých suchoprdů i okolí. Jediné problémy (zřejmě ve čtvrtek či v pátek asi v souvislosti s Úplňkem) mohou vzniknout ve vztahu k představeným. Nebudou mít pravdu, přesto se nestavte na zadní a nekopejte kolem sebe a ani se kvůli nim zbytečně neužírejte – věci se zřejmě samy brzy, již po svátcích, srovnají k vašemu prospěchu.

  1. RAK

Dozvědět se, že budou četní Raci bez peněz, nepotřebují od hvězd, ani z karet. Neměli v uplynulém týdnu tak hýřit. A stálo to vůbec za to? Pokud vás napadají pochybnosti, zažeňte je. Za tu radost (pro sebe i pro druhé), kterou vám vydávání peněz přineslo, to nepochybně opravdu stálo! V rámci omezených prostředků povedete nadále život na vysoké noze, co se alespoň viktuálií týče – tedy jídla a pití. Nemírné velikonoční přežírání by mělo do týdne skončit. Výmluvy na to, že za poněkud hysterický stav vašich útrob může Jupiter neplatí – hvězdy totiž naznačují a usnadňují, rozhodně však za vás nerozhodují! Stejně, jak byste měli diktát chuťových pohárků občas odmítnout, neodmítejte nabízející se (zřejmě v úterý, pátek a sobotu) čísi něžnosti.

5. LEV

Velikonoční týden odstartují Lvi podle všeho ve velkém stylu, a oplývat budou i šarmem a vtipem, což vděčné okolí vysoce ocení. Budou v něm rodinní příslušníci i přátelé a známí. Přestože o něco méně budete úspěšní v pokusu přenést rozjásanou náladu i na pracoviště, i úterý ještě ujde. Ve středu ovšem v profesi naberou hůry zřejmě Temné síly, červená čísla a nebo dosud utajené problémy. Horečná snaha vše co nejrychleji srovnat problém jen zamlží. Nové informace znejistí uvažovaná možná řešení. Ani o víkendu nebude mít část Lvů od těchto zničujících starostí klid, což se destruktivně přenese do osobních vztahů. Pokuste se partnerovi vysvětlit, že teď opravdu ne! Proti všem předpokladům můžete mít nečekaný příjem, z jaké strany však ani karty neprozrazují. Choďte pěšky: pro zdraví i proto, že by daný týden mohl zpochybnit vaše řidičské sebevědomí.

 

  1. PANNA

Týden dobrý pro účetní: má dáti, dal, měla dát a nedala… Rozhodně však, milé Panny, nepůjde o inventuru hmotných statků! Celému týdnu dominovat budou city a osobní život. Když hned na počátku utlumíte vražedné tempo a dáte prostor rozumu, vyhnete se později četným zmatkům. Je celkem dobře, že se snažíte prosadit své názory. Ovšem tam, kde narazíte, neprosazujte se tak umíněně. Méně křičte – víc naslouchejte, což by se ostatně měli naučit i politici bez rozdílu stran. Pokud jste toho ovšem, vzhledem k vrcholícímu úplňku, schopni. Abyste si nakonec z vůle vlastní, a nebo z donucení, ještě nemuseli balit kufry…

7. VÁHY

Od pondělka budou Váhy celý týden na cestě: buď v doslovném či přeneseném slova smyslu. Nic proti hledání, ale jakákoliv rozhodnutí pro změny trvalého charakteru by byla zničující. Varování jde především na vrub pánů a jejich možných záletů – nechtějte je měnit v legální svazky! Bylo by třeba stávající zrušit. Podobně se v daném týdnu nepouštějte do stěhování. To počká. Kde počkat nelze, buďte opatrní… Jeden z hvězdopraveckých serverů varuje před všematoucím vlivem zpětného chodu Saturna. Ovšem: ale vůle jednoho každého ze zrozenců, jejichž kruhy by mohla planeta rušit, dokáže mnohé změnit – jen chtít. A, jak praví klasik, slovo chci je mocné, protože dokáže strhávat hvězdy s nebe!

 

8. ŠTÍR

U těch Štírů, jejichž zdravotní stav podlehl v uplynulém týdnu zhoršení, se rozhrkaný stav kostí a tkání dočasně stabilizuje. Berte to tak, že alespoň nebude hůř! A co buňky? Hlavně ty mozkové? Ani nepokojná mysl klid nenajde. V pondělí, úterý a zčásti ve středu bude libido velmi prahnout po svém, tak nebuďte jeho štvanci. Zbytek středy a ve čtvrtek dojde k uklidnění a snad i zdánlivé rovnováze šťáv, do konce týdne pak zřejmě k  dočasnému vyhasnutí chtíče. Materiálně se alespoň Štírům nepovede špatně. Pracovně by snad mohli i zazářit, ale přílišné soustředění k vlastním skutečným či zdánlivým potížím jim nedá možnost tento fakt využít, rozvinout a náležitě vychutnat. Těm, kteří klempírují čistě fyzicky, by se na sklonku týdne mělo ulevit.

9. STŘELEC

Od pondělka do středy bude Střelcům přát štěstí ve hře. Pokud lidová moudrost tvrdí, že nepřímo úměrně k tomu se jim povede v lásce, přísloví klame. I zde budou úspěšní. Není snad láska také hra? Následující varování se týká především Střelců narozených v sudých dnech: Ve čtvrtek hvězdy předpokládají studijní či pracovní komplikace, v pátek finanční, ale to nejspíš souvisí s předvíkendovým velkým nákupem. Kontrolujte si účty, platební kartu nedávejte z ruky, peněženku mějte v nejhlubší kapse. Vyhýbejte se davu. V pátek se vyvinou velmi dobré vztahy ve vašem pracovním nebo studijním kruhu. Vyloučeno není ani mimořádné ocenění jakýchsi vašich dávnějších zásluh. Bilance druhé poloviny týdne je však spíš truchlivá. Ani víkend nic moc nenapraví. Spíš naopak. Kdo bude hledat útěchu v sexu, může být úspěšný. Pozor na nachlazení.

10. KOZOROH

Dobré zprávy Kozorohům: týkají se především jejich finanční situace, jež bude pro většinu po celý sledovaný čas utěšená. Jinak k dějům po jednotlivých dnech – v pondělí čekejte drobný spor s kýmsi z příbuzenstva, nic vážného, klasická neformální slovní výměna, možná strkanice bez vážnějších následných šrámů a hlavně do dalšího dne zapomenutá. V úterý velmi opěšalý krok pracovních dějů, absence či ospalost šéfů, laxní přístup k úkolům ze strany podřízených, vše vám ale v podstatě bude fuk. Ve středu návrat k normálnímu pracovnímu tempu, ale pohodově! Ve středu, čtvrtek i pátek budou Kozorozi společensky úspěšní, jejich historky všichni rádi vyslechnou a honorují úsměvy a obdivem. Ve čtvrtek se zřejmě v souvislosti s úplňkem může trochu zkomplikovat zdraví, ale nepůjde rozhodně o nic vážného. Pátek přeje možné sázce. Nabízí se i milostné dobrodružství. V sobotu trochu uondaný konec týdne. Příbuzní. Vrchol předvelikonočního bláznění. Všechno špatné je jakby zapomenuto. V neděli mimořádně příznivé milostné siločáry. Vy už budete vědět, co si s nimi počít…

11. VODNÁŘ

Následující týden nese Vodnářům čas ke snění. Tento stav může být tak intenzivní, že se v některých případech projeví dokonce jako určitá ztráta kontaktu s realitou. To samozřejmě může mít negativní dopad v práci i ve škole – ještě že mladší dítka mají od čtvrtka ve škole volno! Komplikace v milostném životě jsou nabíledni. Retrográdní Venuše může způsobit značnou paseku tam, kde by se Vodnáři otřesů nenadáli – mezi přáteli. Promění totiž jakby povahu vašich vztahů. Nesnažte se prosadit hlava nehlava. Za ztracené přátele ale jistě najdete nové – opravdové. Ve čtvrtek se můžete obávat finančního krachu (vrcholící Měsíční fáze). Pokud se peněžním operacím v daný den vyhnete (a nikdo neumí padělat váš podpis, nezná PIN či jiné triky), neštěstí půjde jinudy a nesetkáte se.

12. RYBY

Stokrát nic umořilo osla – to nechť si Ryby pamatují, až zase jako už tolikrát odhadnou nereálně své možnosti a bezhlavě budou prosazovat vlastní zjevně nesprávný názor. To, že je chybný, bude přitom zřejmé nejen okolí, ale i jim: ovládněte svou paličatost. Přiznejte chybu. Je to těžké, ale dobře se vám to záhy vrátí. Jinak spolupracovníci, přátelé i blízcí (ano, rizikové jsou hlavně tyto tři skupiny) už definitivně ztratí důvěru ve vaši soudnost… Na taktickém ústupu Ryby vydělají, získají možnost přehodnotit svá stanoviska a modifikovaná je prosadit v pravý čas. A vůbec: nevystrkujte moc hlavu, nechcete-li přes ni dostat!

Všem bez rozdílu dobré Velikonoce a jenom samé lepší dny!