Horoskopy od 25-05-2009 do 31-05-2009

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Dvacátý druhý týden: 25. až 31. květen

Situace: Začneme inventurou oblohy, kde Slunce je v Blížencích. V Býku jsou Venuše a Mars (ten však jen do neděle). Ve Vodnáři působí Jupiter a Neptun, retrográdní Pluto je v Kozorohu, Uran v Rybách a Merkur v Býku. V Panně je Saturn. Měsíc v dvaadvacátém týdnu projde Blíženci, Rakem, Lvem a o víkendu Pannou. – Vzhledem k přetrvávající trojkonjukci mezi Jupiterem, Neptunem a Charonem budou na tom i zdravotně lépe zrozenci z Vodnáře, Vah a Blíženců, a to v opaku k Býkům, Lvům a Štírům. Nicméně pro všechna jmenovaná znamení by měl být týden plodný nápady a myšlenkami ne snad prvoplánově užitečnými, ale vedoucích k hlubšímu ponoření se do problému. Zda ho vyřešíte? Spíš prvá tři jmenovaná znamení, než jejich následující souputníci. – Společensky se v naší zemičce věci vyostří ještě k větším nechutnostem a špíně. Ani počasí nebude stát v druhé půli týdne za moc. Ve světě hrozí otřes, který ještě víc rozkolísá trhy…, ještě že Slunce v Blížencích přeje lásce a vztahům obecně.

  1. SKOPEC

Nadcházející týden dopřeje Beranům po jednotlivých dnech až neuvěřitelnou všehochuť zážitků: jmenovitě v pondělí to vypadá na úspěch či pozitivní hodnocení ve škole či v práci. V úterý by bylo dobré předejít možné ztrátě. Středa může přinést nějaké komplikace ve sféře pracovní nebo osobní, pravděpodobně vyhrocení vztahů a možná dokonce otevřený střet. Ten bude doznívat i ve čtvrtek. K narovnání poměrů mohou Skopcům být nápomocny Ryby. Pátek ovšem může ovlivnit zdravotní problém: rizikovou oblastí jsou žaludek a střeva a proto pozor na jídelníček! Pokud problémy přetrvají do soboty, pokazí ji i z dalších důvodů, ale v opačném případě budou milostné výboje Beranů sice skromné, nicméně dobře oceněné (psychika je důležitá). Hezká a úspěšná bude neděle, která však přinese nečekaný průstřel kapsou. Zisky v jiných oblastech však budou finančním vydáním přinejmenším úměrné!

2. BÝK

Konjukce hvězd přináší zrozencům v Býku vcelku úspěšný týden v hmotné sféře, kterou jakoby vyvažovala určitá nepřízeň osudu ve věcech milostných a všeobecně vztahových. Pozor by Býci měli dát především na Blížence, podporu naopak mohou čekat od Panen a Kozorohů. Také si mohou vsadit s celkem solidní nadějí na úspěch, a to od středy až do neděle, v sexu i ve Sportce by to vyjít mohlo – jen si nemyslet, že to větší než obvykle, musíte získat zrovna vy. Ve čtvrtek pozor na nadřízené!

3. BLÍŽENCI

Pro Blížence bude podle všeho krizovým dnem čtvrtek, který jako takový od rána pozorně vnímejte a vyhýbejte se proto střetům názorovým… i s automobily. V práci k výtkám šéfů mlčte, i když si myslíte, že pravdu nemají – čas si omyl vysvětlit přijde, ale tento týden to rozhodně nebude. Ani problémy milostné neřešte. Rozhodnutí investičního rázu být mohou dobré a správné, ale jejich realizace, podpisy smluv, koupě nebo prodej, nerealizujte ve čtvrtek, lepší je den před a nebo po, lepší ještě víc však bude až příští týden. O víkendu si udělejte radost drobným dárkem, který z lásky dáte.

 

4. RAK

Rakovi bude tento týden zřejmě libido řečených zrozenců slabší než obvykle. Tedy budou vcelku úspěšní, pokud invenci, jíž jinak v oblasti, která patří Erotovi plýtvají, nasměrují do profesionální a nebo studijní sféry. I práce může (ač to zní mnohým neuvěřitelně) přinášet rozkoš. Každá jednostrannost je spíš ke škodě sobě i druhým, k pláči i k smíchu… Ve společenské oblasti úspěšní zrovna Raci v daném týdnu nebudou, protože nenaplnění sexuálních tužeb u nich povede k podráždění a dokonce zvýšené agresivitě. V jídelníčku se již mohou vrátit k normálu, v pátek z Věštírny radíme v souladu s dorůstající měsíční fází připravit se na půst a v celém chování míru a praktikovat střídmost.

5. LEV

Pro Lvy bychom mohli očekávané týdenní události rozdělit podle dekád (dekanů) jejich narození v daném znamení. Ti zrození v období do konce kalendářního měsíce rozhodně neprohloupí spojenectvím se Štíry a to především v obchodních vztazích v nejširších souvislostech. Na sklonku týdne je může bolet žaludek. Lvi z první dekády jsou ohroženi spíš úrazem, naštěstí s časově omezenými důsledky. V práci bude vše v průměru, ve společenské oblasti pozor na trapasy. Lidé patřící datem narození do posledních deseti dnů cyklu učiní také dobře, spojí-li se se Štíry, tentokrát však spíš v sféře intimní. V práci jim významněji budou nakloněni Býci a Lvi, naopak pozor ať si dají na Panny.

6. PANNA

Panny nechť jsou v daném týdnu připraveny na čas komplikovaný především v oblasti osobní, nejsou vyloučena ani pnutí v příbuzenských vztazích – spíše však k osobám zpokrevněným odlehleji. Dobrý kontakt budou mít ke Střelcům, časem se může stát případný vztah významným, zřejmě však ne v rovinně privátní. V penězích nechť počítají spíše se ztrátou, ne však fatální. Nadále se vyhýbejte stresu: jeho dlouhodobé působení považují lékaři nikoliv neopodstatněně za startér vážných onemocnění především oběhových, ale též novotvarových.

7. VÁHA

Milé Váhy, konečně nadchází týden, kdy se můžete bez větších obav – přirozeně při zachování základních sebezáchovných instinktů – pustit do uvážlivého řešení dlouho odkládaných problémů. Dali jste si dost času všechno náležitě promyslet? Tak konejte! Zároveň se tak zbavíte tenze, která ve vás narůstala a ovlivňovala vaše pracovní výsledky i milostné soužití. A nové komplikace? Může vzniknout nečekané pnutí mezi Váhami a jejich sousedy, možný spor ovšem lze vyřešit (zvlášť pokud jsou účastníci zrození ve stejném znamení a nebo snad i ve Skopci) u bábovky a nebo u skleničky. Možná jste ani netušili, jak jsou to milí lidé… ale zas si je nepouštějte moc k tělu!

 

  1. ŠTÍR

Štíři nechť si dají pozor, zda jejich rozmnožovací a vylučovací orgány fungují bezchybně. V opačném případě Měsíční Kočka upozorňuje na starou moudrost, totiž že nejen kolem sebe, ale i v těle je pokud možno dobré mít čisto a uklizeno. Především si ohlídejte pitný režim. Pomůže odvar nebo zápar z kopřivy žahavé i hluchavé jakož i z přesličky. Zapřáhnete-li pořádně ledviny, pomůže jim to víc, než pokud je budete šetřit. Protože Štír je i znakem vášně, náležitě si v nadcházejících dnech ku prospěchu svému i partnerů užijte. Štíři pozor: vyhněte se bokovkám. Chvilkovou potěchu byste mohli pěkně odskákat, dlouhodobější vztahy by zas mohly vejít ve známost a dostat se i k nesprávnému uchu (leda snad pokud by Štír přisedl k Štírce či naopak…).

  1. STŘELEC

Dobré časy Střelců trvají i nadále. Měsíční Kočka blahopřeje. Možná i poskytnete nezištnou pomoc, službu a nebo radu někomu z pod znaku Panen. Časem vám to ale může zatraceně zkomplikovat život. Komplikace to ale mohou být i pozitivní, tak se nebojte! Pominulo nebezpečí plynoucí z teplotně extrémních nápojů a jídel, zato počasí s vámi bude dělat divy. Vztahové problémy řešte razantně, ale slušně. Že už jste začali? Pokud jste se s chladnou hlavou rozhodli, nenechte se ukolébat momentálním zklidněním. Zůstanete-li na půl cesty, v budoucnu bude všechno nepochybně už jen a jen horší.

10. KOZOROH

Jak jste si poradili s výzvami minulého týdne? Podle hvězd dobře. A s Lunou je to tak, že příští neděli vstoupí do Kozoroha a to se odrazí v kostře, kloubech a pohybu. Pomáhá strečink, což je zjednodušeně řečeno pořádné protáhnutí: všechno se děje v poklidu a nikoliv silou, s nadsázkou v leže na gauači… a přesto to pomáhá. Dívali jste se někdy na to, s jakým gustem se protahuje kočka? A slyšeli jste o nějaké, kterou by trápily plotýnky? Pevnost kostí posilují i jádra vlašských ořechů. Kdo z Kozorohů je ve formě a ví to o sobě, měl by toho stavu sebevědomě využít a udělat to, co se mu dlouho nechtělo.

 

11. VODNÁŘ

Následující varování není jen pro Vodnáře, ale též pro ty, kteří se s nimi intenzivně stýkají: týden může být komplikovaný, a to zvláště pro duševně pracující, kteří budou mírně řečeno bez invence, prostě blbí jak pučtok, a prosti i smyslu pro humor. V takovém stavu se přirozeně špatně vzdoruje osudu. Ten Vodnářům vbrzku může připravit rodinné rozmíšky a spory v práci i ve škole. Dobré řešení spíš bude spočívat v náhodě a příslovečné kapičce štěstí, neboť na intelekt se spoléhat bude neradno. Jinak ovšem Vodnáři v nadcházejícím čase zřejmě překypí zdravím.

12. RYBY

Rybám dobrý den a všem ostatním zatím na týden zase nashledanou. Ale pro kontrolu: Jak se poslední dnešní zrozenci vypořádali s minule předpovězeným nebezpečím? Byly jim doporučené aliance k něčemu? A jak řešili vztah k falešným přátelům a jejich možnou zradu? Podle hvězd půjde o dlouhodobější proces, jenž bude někdy bolestný… Nicméně v bezprostředně nadcházejícím týdnu by dobré dny měli být středa, čtvrtek a neděle. Špatně ale vychází sobota: to dává tušit problémy v nejbližším okolí, vztazích a v rodině. Ostatní dny se představují spíše průměrně, nezklamou a ani nepotěší. Pozor ovšem na jakousi ztrátu či prošvihnutý termín. To by mohlo mrzet… Ale se zdravím se Ryby mohou chlubit – bude podle všeho nezdolné.

Hvězdy jdou svou cestou a osud míchá karty každému jinak.

Srdce Měsíční Kočky je ale na vaší straně!