Horoskop na rok 2010

Horoskop na Rok 2010

Vodnář – v roce 2010 vás velmi podpoří síla vaší vůle, po stránce duševní budete blízcí dokonalosti, mírně horší to bude se stránkou fyzickou, dost často můžete cítit únavu. Nový rok bude rokem mnoha změn. Ve finančních záležitostech budete mít k dispozici spoustu zajímavých a užitečných informací, jen na vás záleží, jestli je využijete. V práci se nezamykejte sami v sobě, klíčem k úspěchu je, byla a bude komunikace s jedinou výjimkou, u nejdůležitějších záležitostí je nutno držet jazyk za zuby abyste se nepřipravili o úspěch. Změny by se neměly vyhnout ani domácímu životu, ale hlavně v tom pozitivním slova smyslu. Obecné tipy – přistupujte k nejbližším s nadhledem a nereagujte příliš emocionálně, jinak dosáhnete opačného efektu než jste chtěli. V červenci si dejte pozor na zdraví, vaše šťastné měsíce v aktuálním roce jsou leden, květen a září.

Váhy – v prvních měsících roku 2010 budete oslabeni. Tento čas by se mělo využít pokud možno k přemýšlení nad sebou samým a vůbec obecně nad vlastním životem. Překvapivě pro vás řešení přijdou spíše po chvílích odpočinku a sebereflexe než po nějaké velmi usilovné činnosti. Věřte osudu, finace by měly fungovat téměř bez problémů. Také by se měly objevit dříve zapomenuté či uniklé možnosti a také by mělo přijít několik pozitivních změn. V domácnosti se vám podaří vyřešit nějaké minulé problémy spojené ale ne s city a vztahy ale s banálním papírováním. Pokud budete pamatovat o umírněném přístupu, tak losy a loterie vám mohou letos přinést příjemné finanční injekce. Obecné tipy – klidný přístup vyřeší nejvíce. Poctivý rozhovor je často nejlepším řešením. Nejlepšími měsíci jsou květen a červen, v záři si dejte pozor na nepřející kolegy v práci. 

Štír – velmi jednoduše budete zpracovávat nové informace a vaše intuice vám pomůže vybrat ty nejdůležitější pokud jí dáte možnost. Zjednodušeně řečeno, v tomto roce stačí si jen silně přát, přiložit ruku k dílu a nic nebude nemožné. Jenom si na začátku roku musíte pečlivě hlídat výdaje, aby v žádném případě nepřesahovaly stabilní příjmy a vše se pak bude i po finanční stránce dařit. S výjimkou lásky se okolí vám bude snažit přizpůsobit, ve vztazích ale můžete očekávat menší problémy, které s trochou snahy překonáte. Obecné tipy – růže má trny, za krásu a lásku musíte trochu zaplatit. Šťastné měsíce jsou leden, únor a prosinec, v říjnu pozor na podrazáky a obecně na lidi rovné jako paragraf.

Střelec – v roce 2010 budete mít k lidem opatrný přístup a považovat jich většinu za nepřítele, pozor ne každý je k vám nepřátelsky nastaven. Zvláště nereagujte příliš nervózně, nevyděláte na tom a jen případně zvětšíte počet skutečných nepřátel. Pokud se před vámi objeví možnost jak prorazit, neváhejte a využijte ji, a týká se to jak práce tak rodiny, úspěch zaručen, odvaha nutná – totéž platí i u peněžních záležitostí. V rodině i lásce s trochou snahy vyřešíte veškeré dlouhodobé zádrhele a začnete s čistým listem. Obecné tipy – dejte si pozor na jazyk, neříkejte nic, co by se nedalo už vzít zpět. Vaše šťastné měsíce jsou srpen, září a prosinec, v únoru si dejte velký pozor na hádky v domácnosti.

Ryby – Jasně jste si vědomi chyb, které jste v minulosti učinili. Ale s novým rokem se nesmíme ohlížet jen za minulostí, nejdůležitější je optimistický výhled kupředu. Nejdůležitějším úkolem pro každou Rybu v nadcházejícím roce, je schopnost uvěřit ve vlastní možnosti a v kvalitu osobní intuice. Ale spoléhání na intuici by mělo být omezeno jen na mezilidské záležitosti, jinak se doporučuje stát pevně nohama na zemi. Ve finančních záležitostech horoskop naznačuje mírnou šanci na zlepšení, zvláště v první polovině roku. Mělo by to být období největší aktivity a realizace nových a originálních plánů. Obecné tipy – čím méně očekáváte, tím více dostanete. Když projevíte sami city, stokrát se vám to vrátí. V březnu pozor na zdraví. Vaše šťastné měsíce jsou v roce 2010 červenec, září a prosinec.

Rak – přemýšlení o minulosti a dloubání se v již neaktuálních problémech vám možná na začátku bude připadat velmi zajímavé, ale opravdu vůbec není a nový rok je o nových řešeních a nových výzvách. Strach z minulosti vás může brzdit, takže udělejte tlustou čáru nebo mávněte rukou a jsou před vámi mnohé pozitivní změny. V práci a financích stabilita, možnost i mírných pozitivních změn. V rodinných záležitostech se vyhýbejte řešení věcí přes city, racionální přístup bude prospěšnější. Promluvte si s nejbližšími a pokuste se pochopit o co jim ve skutečnosti jde a neřešte věci na základě své představy o jejich názorech.  Obecné tipy – uvolněte se, nevyrábějte si z bezvýznamností další problémy. Otevřenost a upřímnost je dobrou cestou ve vztazích. Nejlepší měsíce jsou červenec, srpen a prosinec, pozor na duben, kdy můžete být falešně obviněn. Klidný přístup vše pomůže vyřešit.

Panna – v roce 2010 nejvíce bude rozhodovat vaše okolí. Proto nejdůležitější bude udržování dobrých kontaktů a vztahů. Pomocná ruka se hodí při mnoha příležitostech a paradoxně dost často by mohla vést k větší samostatnosti. Jemné umění diplomacie se může hodit i  v normálním životě, nic nedělat přímou silou, vždy domluvou, dialogem a argumenty a hlavně s úsměvem. Příliš mnoho povinností může ublížit v rodinném a milostném životě, takže nenakládejte na sebe více než unesete. Obecné tipy – pozor na falešného rodinného přítele, který vás za vašimi zády pomlouvá. Přesné popsání problémů je většinou i jejich řešením. Pozor na cestování v květnu, nejlepší měsíce jsou pro vás říjen a listopad.

Lev – pokud uvěříte prvnímu nápadu, který dostanete, tak na tom vyděláte. Pokud se při řešeních budete věnovat dalším rozborům a hledáním chyb tam kde  nejsou, vše si jen mnohonásobně skomplikujete. V peněžních záležitostech nemusíte v roce 2010 tak utahovat opasky, jednak si dopřejte trochu radosti a navíc se objeví dobré možnosti pro investice, stojí za to mít rychle po ruce větší hotovost. Pokud na vás tíží nějaké starší záležitosti, letos je dobrý čas na řešení, protože se ukáže, že vše se jen opakuje a starý problém může přinést dobré aktuální řešení. Ve vztazích je čas na srdce, ne na rozum. Srdce totiž na rozdíl od rozumu vám letos překvapivě dokáže otevřít oči. Obecné tipy – v rodině mír je základ klidného života, staré vášně ať odplynou. V lednu pozor na hluboké analýzy, raději pokud jste o něčem přesvědčeni, počkejte do února a pak uvidíte skutečnost. Dobré měsíce jsou únor, duben a říjen.

Kozoroh – v roce 2010 zesílíte svoji snahu být k lidem milý a přátelský a proto bude stále pro vás nepochopitelné, proč to někteří nedokážou přijmout a stále jsou nepřátelští. Byť to bude proti vaší nátuře, pokuste se k lidem, kteří neopětují váš přátelský přístup, prostě a jednoduše otočit zády a neprojevovat o ně už další zájem. Ve financích hodně chcete, ale málo proto děláte. Takže je nejvyšší čas změnit přístup, méně si představovat a více pracovat a uvidíte, že i hvězdy jsou na vaší straně. V lásce i rodině vše co se zdálo složité se začne vylepšovat. Obecné tipy – je nejvyšší čas se naučit být milovaným. Dovolte si různá potěšení a přestaňte se tolik ohlížet kolem sebe a na to co si kdo o vašich zálibách myslí. V květnu si dávejte pozor na lháře. Nejlepší měsíce jsou březen, duben a listopad.

Býk – konečně je před vámi rok, kdy dokážete si uspořádat správně všechny své myšlenky. Nejlepší bude pokud se vždy soustředíte jen na jednu věc a její výběr bude záviset pouze na důležitosti. Ve finančních záležitostech budete mít stále pocit, že něco máte na dosah, ale stále je to jen na dosah, odstup a promyšlení jsou doporučeny. V práci se objeví spousta nepřesných a špatně  vysvětlených záležitostí. V lásce změňte některé zvyky, napoví vám intuice. Obecné tipy – spontánnost je ve vztazích tím nejlepším kořením. Pozor na podvodníčky, a to hlavně v rodině. Vašimi šťastnými měsíci jsou srpen, září a listopad.  V lednu pozor na peníze.

Blíženci – s novým rokem se musíte připravit na to, že cokoliv k čemu přistoupíte se nepovede samo a bude vás stát jisté úsilí. Zvláště se to týká první poloviny roku, v další již bude vše lepší. Zvláště pozor na finance až do června, střídmý život konec konců nikomu ještě neuškodil. V práci vám někdo přející ukáže cestu, kterou se bude nejlepší vydat. V rodinném životě nekapitulujte hned na začátku nějakého problému, příliš moc ústupků vám dlouhodobě nepomůže, základ je v komunikaci a kompromisu. Obecné tipy – naučte se mlčet a poslouchat. Slovní přestřelky nejsou řešení. V srpnu si dejte pozor na krádeže na cestách, vaše šťastné měsíce jsou březen, listopad a prosinec.

Beran – rok 2010 bude rokem vaší aktivity. Bude se vám zdát, že vás a vaši energii nic nemůže nahradit. Ale nezapomínejte, jste jen člověk a mnoho věcí bude přesahovat vaše možnosti a sílu. Přijde i situace, kdy budete muset požádat někoho o pomoc v pracovních záležitostech. Zlepší se vaše vztahy s okolím, staří polozapomenutí známí se stanou novými přáteli. V rodině se vysvětlí nějaká záhada, která ale není na škodu. Obecné tipy – nebojte se zodpovědnosti, nikdy. Letos více získáte, když častěji budete ustupovat. V září pozor na svody opačného pohlaví. Vašimi šťastnými měsíci jsou duben, květen a listopad.

Hlavně všichni stálí i náhodní čtenáři naší věštírny pamatujte, horoskop jen napoví, je to váš život a vy rozhodujete. Vše dobré v Novém Roce.