Horoskopy od 11-01-2010 do 17-01-2010

Týdenní horoskopy z Věštírny Měsíční Kočka
Druhý týden nového roku

1. Beran – necouvejte příliš rychle ze všeho (samozřejmě s odůvodněním, že je to pro lepší rozběh na tvrdší trknutí) a vaše okolí to umí okamžitě velmi dobře využít. Ale každý Beran by si zvláště tento týden měl uvědomit, že velmi často on má pravdu. Je nejlepší čas na to stát si pevně za svým názorem, zastavit se v místě, zapřít převně nohy a nastavit rohy.

2. Býk – Nový rok je za námi a je to určitě čas naplněný dalšími výzvami, kterým je nutno čelit. Jenže ani býk v přírodě nemá neomezené síly a vás se to týká také. Je nejlepší čas trochu přibrzdit, protože jinak vás i sebemenší hloupost rozčílí a bude to mít negativní dopad na vaše snahy. Trocha odpočinku rozhodně pomůže, po práci, znamená opravdu po práci a ne při práci dělané doma.

3. Blíženci – další týden, další výzvy. Pokud se objeví v nejbližších sedmi dnech cokoliv, co vypadá na možnost změny, tak i když bude vaše hlava a možná i okolí plné pochybností, vrhněte se do toho. Pochybnosti jsou správná věc, jenže když to nezkusíte, tak se stejná příležitost vůbec nemusí opakovat.

4. Rak – křídla nám nedává RedBull ať si v reklamě tvrdí cokoliv. Křídla nám dává hlavně láska. Jenže také se říká o ní, že je slepá a proto je možná nejlepší čas podívat se na váš vztah s jistým odstupem. Objevíte věci, kterých jste si dříve nevšimli a do budoucna vám to pomůže mnoho věcí vylepšít a let může dosáhnout nových výšek.

5. Lev – jestli jste měli dojem, že vás vaše okolí nepozoruje, tak je to mírný omyl. Naopak s příchodem nového roku zbystřilo svojí pozornost a zvláště si na to dejte pozor v práci. Sebemenší polevení či nedej bože flinkání by mohlo mít do budoucna velmi nepříjemné následky. Takže raději nesledujte ulétlé včely, vykasejte rukávy a dejte si týden plného nasazení.

6. Panna –  sice skromnost svědčí velkým lidem a říká se že je lepší než bohatství, ale všeho s mírou. Skromnost není totožná s podceňováním sebe sama. Je čas i na mírnou dávku zdravého sebevědomí, protože pokud se budete pořád podceňovat, tak to začne dělat i vaše okolí a výsledek vás v žádném případě těšit nebude.

7. Váhy – odpočinek je velmi užitečná věc, pomáhá nám regenerovat síly a obecně zlepšuje naši náladu a hlavně zdraví. Ale pod slovem odpočinek bychom si neměli představovat jen válení u televize i ten aktivní má svoji hodnotu. A v tomto týdnu to obzvláště poznáte, takže když si najdete chvíli času na odpočinek, tak vyražte ven, na malou procházku, nebo zabruslit na zmrzlý rybníček a nebo ještě lépe dokud se drží sníh na běžky, lyže či sáně.

8. Štír – přátelům důvěřujte, ale jejich rady pečlivě prověřujte. Zvláště v následujícím týdnu spolehněte spíše na svoji intuici než na „zaručené“ doporučení ze svého nejbližšího okolí. Přeci jen, váš úhel pohledu je jiný a hlavně je to váš život. Také byste měli vyřešit veškeré rodící se konflikty s partnerem v zárodku. Jinak vás čeká dost nepříjemný víkend.

9. Střelec – S nervy je to jako s vodovodem, nejdřív prasknou a pak tečou. Takže v nejbližších dnech se vyhýbejte co nejvíce stresovým situacím. Pokud se vám nedaří jim přímo vyhnout, tak se v klidu nadýchněte, popřemýšlejte a vyřešte je s co největším odstupem. Rozhodně nyní máte dost sil na veškeré problémy, jen je musíte řešit s rozvahou.

10. Kozoroh – láska je sice to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo, ale tento týden to pro vás nebude platit. Místo trápení, jaké velmi často blízké vztahy přináší, tentokrát byste měli být plni nadšení a energie právě díky podpoře vašeho nejbližšího. Využijte toho, takový krásný týden před vámi vás jistě do nového roku výtečně naladí.

11. Vodnář – mrazy nadcházejícího týdne jsou pro vás nejlepší možností, jak si uspořádat papíry a zjistit, co vše jsme zapomněli či zanedbali. V dnešní době má člověk různých povinností přehršel a většina z nich se řeší právě v prvním kvartále. Nezaškodí být na ně připraven a hlavně nic nezapomenout.

12. Ryby – tento týden by se před vámi mělo objevit několik důležitých finančních záležitostí. Vaše rozhodování by tentokrát nemělo záviset plně na intuici, ale na velmi pečlivém výpočtu. Zajímat by vás měl pouze naprosto jasný a prokazatelný zisk, cokoliv co je podmíněno jakoukoliv náhodou nebo co by bylo kdyby rozhodně odmítněte. Nyní se to nevyplatí.