Horoskopy od 18-01-2010 do 24-01-2010

Týdenní horoskopy z Věštírny Měsíční Kočka
třetí týden roku 2010

1. Beran – čeká vás v tomto týdnu mnohem více různých povinností než jste zvyklí. Ale žádný strach, buď budou pro vás příjemné nebo vaše přirozené schopnosti vám pomohou si s nimi poradit. Pokud se vám bude zdát, že vám vše přerůstá přes hlavu, zatněte zuby, velmi rychle zjistíte, že nic se nejí tak horké jako se to upeče.

2. Býk – blíží se vaše velmi světlé chvilky. S trochou píle a nápadů se vám podaří uskutečnit cokoliv na co sáhnete. Jen nezapomeňte hlavně na tu píli, pečení holubi nikdy nikde nelétají sami do huby. Jedinou překážkou tedy můžete být jen vy sami sobě a přesněji možná lenost, nestojí to za to.

3. Blíženci – v nadcházejícím týdnu pro vás bude největším rizikem přenos různých trablů a starostí z každodenní pracovní náplně na své nejbližší. Pokud tak učiníte, tak nejenže si neulevíte, ale ještě způsobíte nepříjemnou rodinnou atmosféru. Naopak, pokud o starostech které vám přináší vaše každodenní práce nebudete tolik mluvit, tak nejbližší vám pomohou zregenerovat síly a dobrá nálada a mnoho energie pomohou s překonáváním problémů.

4. Rak – dávejte si pozor na zdraví. Je zima, příští týden nás čeká i sníh i oteplení i ochlazení a váš organizmus může mít s tím jisté problémy. Pro každého jsou vitamíny důležité, ale tento týden na ně opravdu nezapomínejte – hledejte sezónní exotické ovoce nebo si pořiďte nějaký vitamínový doplněk stravy. Přinejmenším si dopřejte sklenici přírodní citronády (vymačkat citron, smíchat vodou a trochu osladit) každé ráno a rozcvička to by byla už úplná dokonalost.

5. Lev – pečlivě si pěstujte sebemenší náznak dobré nálady ať samým nadšením rozkvetete. Váš optimismus bude pro okolí nakažlivý a vám pomůže překonat všemožné nástrahy, které se mohou objevit v každodenním životě a to jak rodinném tak pracovním. Měla by vás také čekat pochvala od někoho, kdo pečlivě sleduje vaše počínání a ta určitě napomůže ještě lepší náladě.

6. Panna – tenhle týden byste měli trochu přibrzdit. Je sice hezké se vrhat do všeho po hlavě a starat se o sebemenší detail ve vašem okolí. Jenže vaše energie není neomezená. Nedělejte všechno za jiné a hlavně popřemýšlejte jestli na konci týdne není nejlepší doba na nějaký hezký relaxační výjezd. Hory se samy nabízí, ale není to jediná možnost. A pokud nechcete jet někam na celý víkend, tak si přinejmenším naplánujte nějakou hezkou procházku.

7. Váhy – sice ještě na mnoha místech tvrá povánoční slevové období, ale řekněte si už dost a vyhněte se mu. Tento týden rozhodně pro vás není nejlepší na výdaje, pokud možno kupujte již jen to co opravdu potřebujete ke každodennímu životu. Super příležitosti tentokrát nejsou pro vás a rozhodně nestojí za riziko finančních trablů.

8. Štír – vaše starosti jsou jistě velmi důležité, ale rozhlédněte se kolem sebe. I jiní je mají a týká se to hlavně i vašich nejbližších. Možná jim nemůžete se vším pomoci, ale určitě si na ně můžete udělat čas a dát jim trochu více lásky. Jednak jim to pomůže a navíc nebudou mít pocit, že je neustále zanedbáváte.

9. Střelec – nuda nebude tento týden vašim blízkým kamarádem. Přátelé a známí se o to postarají. Netvařte se na ně nabroušeně a nechte se nést vírem společenských událostí. Pokud k tomu přistoupíte s dobrou náladou, tak efektem by mělo být několik příjemných ale i užitečných nových známostí.

10. Kozoroh – v tomto týdnu mohou přijít menší problémy. Zvláště riziko je větší ve vaší domácnosti. Obecně rozhodně receptem není pštrosí metoda strkání hlavy do písku, ale naopak hrdě vztyčené čelo a postavení se k nepříjemnostem zpříma. Doma navíc pomůže upřímný rozhovor s vám nejbližší osobou.

11. Vodnář – tentokrát moc nevěřte svým známým a zvláště osobám o kterých víte, že kamarádství jen předstírají. Intuice bude v následujícím týdnu vašim nejlepším rádcem a pomůže vám rozlišit mezi fakty a drby. A na drby rozhodně nijak nereagujte a už vůbec ať vás nenapadá nějaké šířit, mohlo by se to extrémně vymstít a nejvíce byste mohli ublížit svým nejbližším.

12. Ryby – sice první máj je lásky čas, ale občas takový krásný čas i bez hrdliččina hlasu může přijít i v lednu. A tento týden by měl postihnout právě vás. Nechte se unášet svým vlastním srdcem, je vašim nejlepším přítelem a rádcem  v následujících sedmi dnech.