Horoskopy od 10-05-2010 do 16-05-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2010

1. Beran – podaří se vám uspět ve věci, se kterou jste neustále bojovali a vaše okolí také tento úspěch dostatečně ocení. Měli byste také získat zajímavou a důležitou informaci od nějaké osoby, která vám byla dříve blízká.

2. Býk – nedovolte, aby vám různé bezvýznamné spory nebo menší neúspěchy pokazily něco důležitého. Pokud budete dostatečně opatrní a využijete všechny své přednosti, někdo důležitý, s kým jste do dnešní doby neměli nejlepší vztahy na vás pohlédne příznivějším okem a možná se i vytvoří malý základ pro přátelství.

3. Blíženci – city vám zamlžují realistický pohled na svět. Pokuste se více zajímat o skutečnost a přistupovat k okolí pragmatičtěji, jinak konflikt světa iluzí s realitou může být náhlý a dosti bolestivý.

4. Rak – v následujících dnech by se vám měla vylepšit finanční situace. Pokud vám někdo dluží peníze, nyní je dobrý čas mu to připomenout. Také byste měli objevit nějaký krásný společný zájem, který vás ještě více spojí s vašimi nejbližšími.

5. Lev – nastává čas, abyste využili co nejvíc své nadprůměrné organizační schopnosti. Může nastat situace, že se na vás nahrne velké množství různých důležitých povinností, ale pokud budete připraveni, tak si s tím poradíte tak zvanou levou zadní.

6. Panna – občas si uvědomujete, že jste příliš nespravedliví při hodnocení vašeho okolí. Pokuste se alespoň nyní trochu přibrzdit a hledat u jiných hlavně jejich dobré vlastnosti. Pomůže to vysvětlit některé důležité záležitosti, které vám již delší dobu dělaly starosti a přátelštější přístup může pomoci vytvořit nové vazby, ze kterých budete v budoucnu profitovat.

7. Váhy – stačí trochu snahy a prožijete nádherný romantický týden. Stačí jen trocha pozornosti a hlavně důvěry. Jinak se snažte přistupovat k případným problémům s odvahou a ukažte svému okolí, že jste si jisti tím co děláte.

8. Štír – možná jste v posledních týdnech měli dojem, že vám někdo bezdůvodně nasazuje psí hlavu. Pokuste se ale na věci podívat i jeho pohledem. Zjistíte, že nic není tak hrozné jak na první pohled vypadá a dokonce je velmi pravděpodobné, že vám tato osoba ve skutečnosti dost přeje.

9. Střelec – měli byste se seznámit s někým novým, kdo by mohl být pro vás v budoucnu velmi důležitý. Proto pozor na nové známosti, snažte se s nimi vycházet co nejlépe a pokud možno i navázat nějaké stáleší přátelství.

10. Kozoroh – i kdybyste náhodou měli dojem, že s příchodem jara jste přeplněni sílou a energií, ještě to tak doopravdy není. Po zimě je ve vás ještě stále hodně vnitřní únavy. Nejlepší by bylo si alespoň den či dva navíc plně odpočinout. Tím naberete dostatek sil na případné změny, které vás čekají.

11. Vodnář – nový týden bude týdnem nejistoty. Ale neměla by mít nějaké výrazné negativní dopady a dokonce, pokud již delší dobu jste prahli po tom něco ve svém každodenním šedém cyklu změnit, nyní je na to nejlepší doba. Kdo neumí občas riskovat nikdy ve skutečnosti nemůže vyhrát.

12. Ryby – nasaďte tzv. americký úsměv na celý týden a nakažte své okolí bezbřehým optimismem. Vaše okolí na vás možná bude chvilku koukat jako na cvoka, ale nakonec podlehnou a s jejich radostnou podporou se vám podaří překonat různé menší obtíže, které by na konci týdne mohly nastat.