Horoskopy od 17-05-2010 do 23-05-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2010

1. Beran – hvězdy sugerují nutnost větší angažovanosti ve vašich vztazích. Postarejte se, aby lidé vám nejbližší se necítili přehlížení. Občas pomůže delší upřímný rozhovor, někdy ale stačí jen hezký úsměv či snídaně do postele. Každý vstřícný krok se vám brzy dvojnásobně vrátí.

2. Býk – možná poslední dobou za různé drobnější neúspěchy mohla vaše netrpělivost. Uberte trochu, zabývejte se jen tím co je pro vás opravdu důležité a cokoliv k čemu přiložíte ruku nejdřív pečlivě promyslete.

3. Blíženci – někdo, kdo je již delší dobu ve vašem okolí, ale vy si ho příliš nevšímáte, přijde se zajímavou iniciativou. Pouze na vašem rozhodnutí záleží, jak co se bude dít dál. Vaše vstřícná reakce by mohla být velmi dobrým základem pro budoucnost, ale pouze za předpokladu, že budete jednat v souladu s vašim vnitřním přesvědčením.

4. Rak – nadcházející týden by měl velmi prospívat všemožným společenským kontaktům. Proto i kdyby domov vás lákal k lenošení, nyní tuto variantu opusťe a vrhněte se do víru událostí. Nikdy předem nevíte, který kontakt či jaká nová informace se vám v budoucnu budou velmi hodit.

5. Lev – zapomeňte na různé neúspěchy, které vás v posledních týdnech potkaly. Stalo se a svět se nezboří. Nyní vás čekají celkem radostné chvíle, ale má to jeden malý háček. Musíte se optimisticky nastavit ke světu. Pokud ve vás převládne pesimismus, tak sice nic hrozného se nestane, ale šeď a nuda budou náplní vašich dalších dnů.

6. Panna – dejte si pozor na různých zábavách a veselicích. Tento týden není nejlepší pro vaše zdraví (zvláště jeho konec), proto by možná bylo lepší si odpustit přemíru čehokoliv, co zdraví neprospívá. Nemusíte sedět doma, jen všeho s mírou a nějaký výlet do přírody by vám také nezaškodil.

7. Váhy – znova se před vámi objeví možnost zjistit, kdo je opravdu váš přítel a kdo se jen tak tváří. V tomto týdnu budete mít možnost porovnat nakolik něčí slova jsou v souladu s činy a na koho se doopravdy můžete v těžké situaci spolehnout.

8. Štír – neodkládejte nic důležitého, co ovlivňuje vaše blízké. Vaše případná lenost či nedůslednost by pro ně mohla mít nepříjemné důsledky a to by se samozřejmě nemile odrazilo i na vás. Také vám nezaškodí více se otevřít, někteří lidé vás zbytečně nechápou.

9. Střelec – neměly by vás odradit případné neúspěchy v první polovině následujícího týdne. Pokud se budete snažit, tak vaše okolí to zaregistruje a také náležitě ocení a různá škobrtnutí nikdo nebude považovat za důležitá. Naopak spíše budou svědectvím vaší snahy o co nejlepší výsledek.

10. Kozoroh – pamatujte si na své povinnosti. V nacházejících dnech vás několik důležitých čeká a nebylo by dobře, kdybyste měli doplatit na případnou zapomnětlivost. Všechno jde vyřešit a často je nejlepší řešení to první, které vás napadne.

11. Vodnář – vaše obavy z posledních dnů byly plané. To co vás nyní trápí, ve skutečnosti vůbec není tak hrozné a spíše je to nějaký obecná pověra. Sice byste se stále měli ve svém rozhodování řídit hlavně intuicí, ale na druhou stranu přiberte i trochu racionálního plánování. Měli byste se postarat o co nejlepší dojem ve svém okolí, i kdyby vám jednání s některými osobami bylo opravdu proti srsti.

12. Ryby – někdo vám velmi blízký ve skutečnosti v posledních dnech příliš zneužívá vaši dobrotu. Ale není nutno věšet hlavu. Stačí jen přesně vymezit hranice a potom vyžadovat jejich dodržování. Měly by se před vámi ukázat nějaké zajímavé, finančně dobře hodnocené možnosti, což se může hodit, zvláště s ohledem na nadcházející letní měsíce a případné dovolené.