Horoskopy od 24-05-2010 do 30-05-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2010

1. Beran – jednou za čas musíte udělat nějaké důležité životní rozhodnutí. Možná nastala ta chvíle, ale rozhodně nic neuspěchejte, rady přátel a příbuzných vám mohou vrhnout na některé záležitosti úplně jiné světlo. Rozhodnutí je vždy jen na vás, ale pro dobré rozhodnutí potřebujete co nejvíce informací.

2. Býk – přichází týden pečlivosti. Cokoliv se rozhodnete udělat, bude vypracováno do nejmenšího detailu. Možná vaše řešení nebudou nejoriginálnější, ale jistě budou nejlépe zpracovaná. Vaše okolí pečlivost ocení a bude si ji dlouho dobře pamatovat.

3. Blíženci – možná byste si měli promyslet jak vše ve vašem vztahu funguje. Pokud se opírá jen na tělesných choutkách, možná docela brzy zjistíte, že vám to nestačí a ve skutečnosti potřebujete i něco více. A pak může být pozdě.

4. Rak – pozor na migrény, někdy to obyčejné pobolívání hlavy, které ale začíná mít jistou nepříjemnou pravidelnost, může být ve skutečnosti migrénou a tam byste měli vyhledat spíše pomoc lékaře, který vám přesně poradí co a jak.  Naslouchejte tento týden dobrým radám, vaše okolí bude k vám velmi přátelské.

5. Lev – v následujících dnech se objeví několik významnějších událostí, na které bohužel nebudete mít vůbec žádný vliv a nezbyde vám nic jiného, než se pouze přizpůsobit situaci. Proto se vám hodí přístup „nějak bylo, nějak bude“ a nebo „už může být jen lépe“ a budete na vše dostatečně připraveni.

6. Panna – hlídejte si finance. Nejbližší týden bude ve vás vzbuzovat choutky na větší rozmařilosti než si ve skutečnosti můžete dovolit. Stačí jen trocha neopatrnosti a můžete mít nemilé finanční problémy.

7. Váhy – trocha pohybu nikdy neuškodí. Možná je děně fajn pořád jen sedět na zadku, ale vašemu zdraví to neprospívá. Ale pohyb není alfou a omegou zdraví, i když samozřejmě má velký význam. Důležitou roli hraje i jídelníček, zkuste trochu přibrzdit s potravinami, které jsou obecně známé jako nezdravé a také zmenšete porce.
8. Štír – možná by vám vyhovovalo trochu samoty. Vyjděte někam ven či do muzea či na výstavu a nechte ať vaše myšlenky pracují bez rušivých vedlejších vlivů – přinese vám to vnitřní mír a také se mohou objevit originální a nečekané nápady. Zvláště by vám nezaškodilo omezit trošku společenský život.

9. Střelec – nedá se vyloučit, že v nejbližších dnech budete mít pocit, že vám někdo ve vašem okolí naprosto nespravedlivě ubližuje. A nejpravděpodobněji nebude se jednat jen o pocit, ale o skutečnost. Reakci si ale velmi pečlivě promyslete, aby vám nepřinesla více škody než užitku.

10. Kozoroh – stačí, že budete mít dost nápadů a vůle a v tomto týdnu vás může čekat příjemný úspěch. Základem všeho je ale pečlivě vypracovaný plán, rozvážný postup a cílevědomost. Nenechte se znervóznit různými nečekanými zprávami, jejich důležitost je ve skutečnosti jen minimální.

11. Vodnář – zmatek a chaos, to jsou slova nejlépe vystihující vaše nejbližší dny. Ale není to zmatek v reálném životě, je to přehršel nápadů a starostí, které se vám budou honit v hlavě. V myšlenkách budete skákat jako luční koník a můžete tak i na své okolí působit trošku zmateně ne li přímo bláznivě. Pokuste se co nejvíce oddělit skutečnost od fantasie.

12. Ryby – čeká vás několik překvapivých informací, které vás donutí přehodnotit některé aktuální názory a postoje ke světu. Pamatujte si, jenom hlupáci nemění svůj názor, inteligentní člověk si dokáže připustit chybu, když se dozví něco nového, co dříve nevěděl.