Horoskopy od 31-05-2010 do 06-06-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2010

1. Beran – cokoliv si naplánujete v osobních vztazích se vám tento týden povede. Budou to docela unikátní dny v rámci celého roku, tak se je snažte co nejvíce využít.

2. Býk – budete hledat různá řešení pro složitou situaci, která vás čeká. Musíte se rozhodovat pečlivě, všímejte si všemožných náznaků, analyzujte pečlivě situaci. Pokud něco důležitého přehlédnete a nebo budete jednat zbrkle, můžete se dostat do neočekávaných problémů.

3. Blíženci – už vás velmi rozčilují různé konflikty, které zmítají vašim okolím. Nemusíte si jich zatím nijak výrazně všímat, v druhé polovině týdne vás napadne řešení, které bude všem vyhovovat a nevzbudí žádné nové negativní vášně.

4. Rak – spěchejte pomalu. Nechte věcem kolem vás volný průběh, netlačte na pilu a řešení se najde nejpravděpodobněji velmi rychle samo. V lidech kolem vás hledejte jen to lepší, nemá smysl se zabývat tím horším.

5. Lev – věřte co nejvíce své vlastní intuici. První řešení, které vás napadne bude pravděpodobně i to nejlepší řešení. A rady okolí si určitě poslechněte, přinejmenším ze slušnosti, ale jejich rady nemusí být a často nejsou správné. Rozhodování by mělo být jen na vás.

6. Panna – pokud jste si na tento týden naplánovali nějaká důležitá rozhodnutí, tak bude lepší je trochu odložit. Několik dní pauzy vám umožní si více věcí pečlivě promyslet a možná něco co nyní považujete za naprosto nutné, ve skutečnosti takové není. Čas změn ještě nenadešel.

7. Váhy – je dost možné, že se před vámi objeví několik různých překážek a omezení. Ale neměly by vás zastavit. Cokoliv již máte rozjetého, dokončete. V tomto týdnu bude pro vás nejdůležitější trpělivost, píle a také jistý nadhled. Jen se nenechte nikým omezovat.

8. Štír – budete se muset rozhodovat velmi zodpovědně. Cokoliv nyní učiníte může mít obrovský vliv na vaši budoucnost. Občas to bude vypadat jako byste stáli na rozcestí. Proto je pro vás důležité vše učinit jen po velmi pečlivém promyšlení, možná nezaškodí se poradit s někým moudrým ve vašem okolí.

9. Střelec – týden snů a iluzí, tak by se dalo popsat následujících sedm dní. Dejte si na to trochu pozor, je sice hezké chodit s hlavou v oblacích, ale procitnutí občas bývá velmi bolestivé. Takže občas bude dobré se štípnout do ruky právě ve chvíli, kdy se vám bude zdát, že vše je naprosto dokonalé.

10. Kozoroh – jestli ve svém životě hledáte změnu, právě nyní budete mít možnost a přátelsky nakloněné hvězdy. Takže stačí jen trochu odvahy udělat ten první krok. Pokud se vám bude zdát, že vám změna jde ztuha, stačí jen trošku změnit přístup a hned se vše mnohonásobně zlepší.

11. Vodnář – zbavte se strachu a nebudete toho litovat. Zážitky které vás čekají budou velmi povznášející. Důležitá pro vás bude sebejistota a kreativita. Ve vztahu nezapomínejte na osobu vám nejbližší, někdy může mít dojem, že je trochu zanedbávána.

12. Ryby – i drobná neshoda se při špatné vůli obou stran může přeměnit v ničivý a špatně zastavitelný konflikt. Pokud oponent bude vypadat naprosto neústupně, popřemýšlejte o tom, jestli nebude pro tentokrát lepší couvnout a znemožnit tak hloupostem vliv na váš život. Jinak dejte si pozor na svůj zrak, možná by nezaškodilo si trochu odpočinout od počítače a televize a vyjít někam „do zeleně“.