Horoskopy od 07-06-2010 do 13-06-2010

Týdenní horoskopy věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2010

1. Beran – dejte si velký pozor na různá lehkomyslná rozhodnutí. Zvláště pokud jde o finanční záležitosti, měli byste si vypracovat nějaký řád a systém na následující dny, protože budete pod velkým pokušením jen tak rozhazovat finance kolem sebe neboli prostě utrácet více, než reálně můžete. Také se vyhýbejte různým zaručeným investicím a pokud vám někdo řekne, že na něčem nemůžete prodělat, tak si to obraťte  – proděláte na tom určitě. S důležitými rozhodnutími stejně vždy můžete pár dní počkat a pečlivě si vše promyslet.

2. Býk – občas i býk může být nejistý a nerozhodný. Nyní ale budete přitlačeni ke zdi a budete se muset v důležité záležitosti jednoznačně rozhodnout. Můžete sice mít pochybnosti, ale opřete se hlavně o vlastní intuici. Cizí rady jsou ve skutečnosti jen ve prospěch toho druhého a ne vás.

3. Blíženci – finančně by to měl být začátek týdne docela úspěšný. Vaše rozhodnutí by měla být dobře ohodnocena, vaše nápady budou vždy na dosah zlaté žíly. Ale nenamlsejte se až moc, přeci jen jakýsi racionální výdajový systém se vám hodí. Zvláště na konci týdne, kdy budete mít dojem, že si při těch všech úspěších můžete opravdu vyhodit z kopýtka. Můžete, ale s rozumem, pokud ho necháte doma, tak to nemusí dopadnout dobře a přijdete o víc než jste získali.
4. Rak – budete se soustředit na věcech, které se nějakým způsobem týkají znalostí a zkušeností. Budou to dny, kdy budete zkoumat jak pravé jsou některé vztahy, která přátelství jsou opravdová a která jsou jen nějakou ziskuchtivou zástěrkou. Mělo by se vám podařit proniknout přez závoj podvodu a falše. Očištění vztahů a vyjasnění situací vám přinese do budoucna hodně klidu a pohody.

5. Lev – na začátku týdne by se měla objevit menší krize, ze které ale vyjdete posíleni. Jinak budou to dost perné dny, čeká vás spousta povinností, které budou vyžadovat hodně úsilí a vaši plnou soustředěnost. Kritika by vás měla spíše povzbuzovat, nenechte se jí nijak rozhodit a najděte na ní to racionální jádro, které vám ukáže, kde se můžete zlepšit.

6. Panna – nezneužívejte svoji pozici. Pokud ke všem ve svém okolí budete v následujících dnech přistupovat přátelsky, je velmi pravděpodobné, že se ve vašem okolí objeví nějaká osoba, která pokud s ní navážete dobré vztahy, vám bude v budoucnu velmi užitečná.

7. Váhy –  následující dny by měly být velmi úspěšné. Nebojte se riskovat, vaše činy by měly dospívat ke zdárnému konci téměř automaticky. Pokuste se o to, na čem vám nejvíce záleží. Nyní by to mělo vyjít a vaše okolí vám navíc se vším pomůže.

8. Štír – práce není a neměla by být vším ve vašem životě. Rozhlédněte se kolem sebe, je mnohem více věcí, které si zasluhují vaši plnou pozornost. A na ty byste se nyní měli co nejvíce soustředit. Buďte hrdi na své duchovní bohatství a rozvíjejte ho.

9. Střelec – mělo by se vám podařit prosadit nějaké dlouhodobější záměry. Úspěšně, a díky tomu pro část lidí se stanete autoritou. Mělo by vás  to motivovat k dalším větším projektům a pilné práci. Pokud vás napadne nějaká zajímavá idea, promyslete si ji a pusťte se do ní, bude to stejný velký úspěch jako v předchozích případech.

10. Kozoroh – i slepé kuře zrnko najde a v tomto týdnu budete pod ochranou bohyně štěstí. Věci, které budou vypadat naprosto beznadějně se najednou otočí a dopadnou dobře, nedosažitelný cíl nějakým zázrakem bude najednou na dosah ruky a vám stačí už jen tu ruku vytáhnout před sebe. Možná by stálo za to popřemýšlet nad tím, kolika věcí jste v životě dosáhli naprostou náhodou a kolik bylo výsledkem vaši pečlivé a  promyšlené práce.

11. Vodnář – neměl by vás opustit optimismus. Nadcházející dny budou přát mírně šíleným nápadům a riskování. Nakopne vás pravděpodobně nějaký menší naprosto nečekaný úspěch, který zvětší vaši víru ve vlastní schopnosti. Jen si dávejte pozor na přehnanou samostatnost. Ve dvou, třech či čtyřech se to vždy lépe táhne.

12. Ryby – nečekejte zbytečně, problémy se nevyřeší jen tak samy. Téměř vždy vyžadují vaši pozornost a sebevědomé chování. Mohla by se hodit i pomoc vašich nejbližších, nebojte se jim svěřit, jejich podpora bude k nezaplacení. Až vyřešíte své záležitosti, rozhlédněte se kolem sebe, možná někdo také potřebuje pomoci.