Horoskopy od 27-09-2010 do 03-10-2010

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2010

1. Beran – aktuální týden bude týdnem různých změn. Opuštění Berani nebudou naříkat na velký zájem opačného pohlaví. Šťastně zamilovaní Berani pokud popracují nad uměním kompromisů budou velmi příjemně překvapeni výsledky. Obecně se pomalu budete oprošťovat od všeho co vám komplikuje život a celý týden by měl příjemně rozvíjet, byť nečekanými směry.

2. Býk – musíte si udržet pozornost a ke všemu přistupovat opatrně. Koncentrujte se hlavně na finančních záležitostech a v této věci se velkým obloukem vyhněte každému, o kom byť jen trochu pochybujete. Některé záležitosti se budou vyvíjet proti vaší vůli, na vině bude nějaká vlivnější osoba. Nenechte se nikým zmást. V následujících dnech můžete hodně chybovat.

3. Blíženci – v tomto týdnu se před vámi otevírají zajímavé možnosti, jak si vylepšit domácí rozpočet. Nedá se ale přesně určit, jestli půjde o výhru či nečekanou výtečně ohodnocenou práci. Šancí by se v průběhu týdne mělo objevit více, bude záležet jen na vás, kterou využijete.

4. Rak – hvězdy radí přečkat nejbližší období a hlavně nic nedělat pod tlakem. Takové činy a rozhodnutí jsou bohužel příliš riskantní a hrozí vám nepříjemné důsledky. Pokud to bude jen možné, odložte všechna závažná rozhodnutí na nějaké jiné klidnější období. Pokud musíte něco řešit nyní, využijte rad několika důvěryhodných osob.

5. Lev – podaří se vám rozluštit nějakou záhadu, která vás již delší dobu trápila a nedávala vám spát. Hvězdy naznačují, že by se vám mělo podařit pohnout se z místa a vyrazit jasně kupředu. Objeví se nějaké zajímavé návrhy, jejich realizace bude znamenat bohatou a krásnou budoucnost. Měli byste cítit velkou podporu.

6. Panna – nadchází docela slušná možnost pouklízet nepořádek, který se ve vašem životě objevil v minulosti. Zvláště koncentrujte svojí pozornost na úředních či papírových záležitostech, zvláště pokud jste je neustále odkládali na někdy jindy. Můžete začít přemýšlet o větším osamostatnění. Vaše plány a nápady budou velmi zajímavé.

7. Váhy – v nejbližších sedmi dnech si rozhodně na nudu stěžovat nebudete. Událostí kolem vás bude velká spousta a pokud se nebudete bát rizika, tak byste měli jen získat. Porážky vám příliš nehrozí. Jen si dejte pozor na reakce svého okolí, budou vás mít za šílence a vaše chování budou mít za příliš riskantní a budou vás často odrazovat od správných kroků.

8. Štír – docela zajímavý čas na projednávání nějakých smluv či dlouhodobných dohod. Ale pouze pokud půjde o rozvíjení již dřívějších záležitostí. Pokud se budete starat o něco naprosto nového, tam vám štěstí příliš přát nebude.

9. Střelec – pamatujte si a připomínejte si každé ráno, že úspěchy se málokdy objeví jen tak samy od sebe a bez vašeho přičinění. Pokud budete přistupovat k životu a práci s pílí, tak se vám určitě zadaří. Pokud složíte ruce do kolen a budete se jen rozhlížet kde co lítá, tak nic dobrého nečekejte. Druhá polovina týdne by měla přinést něco zajímavějšího, ale pouze pro váš duchovní rozvoj, po materiální stránce to bude spíše ztrátové.

10. Kozoroh – pokuste se být ve vztazích spíše opatrnější. Někdy je dobré zaútočit okamžitě, ale nyní pomalé blížení k cíli přinese mnohem více ovoce. Pokuste se vyhýbat celý týden riskování, nejbližší dny budou spíše fandit pečlivým a promyšleným krokům. Na konci týdne popřemýšlejte o nějakém zajímavějším relaxu.

11. Vodnář – nové známosti se mohou postupně ukázat, že je v nich něco více než se vám na první pohled zdálo. Nevyhýbejte se společenským událostem a pokuste se co nejvíce seznamovat s novými lidmi. Překvapivě ti, kteří na první pohled se vám budou zdát jako obyčejná hrouda hlíny, v dlouhodobější perspektivě se ukážou jako krásný diamat, možná nevybroušený, ale to je jen věc času.

12. Ryby – nevzdávejte se při prvních náznacích problémů. Můžete věřit jak sobě, tak hlavně lidem ve vašem okolí, kteří vám v problematické situaci podají pomocnou ruku a společně najdete ta nejlepší řešení. Kolem středu týdne hlavně nezapomeňte na věci, které jste slíbili nebo které jsou vaší povinností.