Horoskopy od 28-02-2011 do 06-03-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2011

1. Beran – dobře by vám měly jít jak záležitosti pracovní tak úřední. Nadcházející týden se výborně hodí pro nějaké větší pořádky, návštěvy u lékaře a na dokončení záležitostí, které jste začali v minulém týdnu. Miřte hlavně kupředu, necouvejte a hlavně se zajímejte o věci, které vyžadují dobrou organizaci. Ve čtvrtek si vzpomeňte na dobrého přítele, který vám pomůže s nějakou problematičtější záležitostí.

2. Býk – ačkoliv budete mít výtečné pracovní nasazení, nějaká rozpracovaná věc se nepohne ani o píď. Jakmile to zpozorujete, dejte na chvíli od toho ruce pryč. Musíte počkat, samo to povolí. Vůbec byste si mohli trošku povolit režim, vyražte někam za zábavou, uvolněte se, prožijte příjemnou chvilku. Nějaká důležitá informace vám může změnit priority.

3. Blíženci – v tomto týdnu byste měli obdržet hodně energie, můžete ji využít na věci, které vám budou připadat nejdůležitější. Neztrácejte čas. Následujících sedm dní se velmi hodí pro nějakou cestu a nebo pro záležitosti nějakým způsobem spojené s cestováním, vaším nebo někoho blízkého. Ve středu a ve čtvrtek bude ideální den pro nákupy a péči o zdraví.

4. Rak – čekejte dobrou náladu. A už v pondělí by se vám mohla hodit, protože vás čeká nějaký náročnější rozhovor. Svým blízkým věřte, ale také je občas lehce prověřte, ne že by vás přímo šidili, ale něco před vámi tají. Jestli se vám podaří ušetřit trochu času, vydejte se někdy v druhé polovině týdne do kina, muzea nebo divadla. Bude to tolik potřebný relax.

5. Lev – během nejbližších dnů se začnete zabývat nějakou záležitostí, která se vás zatím nijak netýkala, ale zaujme vás a začne vám zabírat hodně času. Ale nebude to nic materiálního, spíš idea či něco spojeného se společenským životem. Hlavně se nenechte nikým manipulovat, život držte pevně ve svých rukou. V sobotu si dejte pozor na oči.

6. Panna – máte nejlepší možnost porazit nějakou slabůstku, se kterou už delší dobu bojujete. S úsměvem do toho a bude to rychle hotovo. Díky tomu se vám může otevřít úplně nový život a mnoho zajímavých možností. Na druhou polovinu týdne si nachystejte dopředu několik zajímavých a originálních nápadů, kterými oslníte své okolí.

7. Váhy – popřemýšlejte o nějakých dlouhodobějších investicích. Jen si nepleťte investici s pojištěním. To první vám vydělá, to druhé budete jen platit. Někdo se vás bude snažit přesvědčit o opaku, ale neskočte mu na špek. Někdo pod vámi kope jámu, ale pokud budete dostatečně opatrní, tak do ní nespadnete. Dokonce se vám může podařit přesměrovat jeho kroky nad jeho vlastní past.

8. Štír – můžete očekávat nějaký příjemný úspěch, ale má to jednu podmínku. Nebudete se ohlížet kolem sebe, nebudete podléhat nátlakům okolí, ale také nebudete brát ohled na jeho potřeby, a půjdete pouze tvrdě za svým cílem. Bude to záležitost na několik dní, v podnělí si určíte čeho chcete dosáhnout, a pokud se budete řídit podle výše uvedeného, před víkendem se vám to podaří. A víkend potom můžete věnovat na něco příjemného a společensky přijatelnějšího.

9. Střelec – tento týden je jako vysněný pro všechny zamilované Střelce. A pokud již delší dobu jste ve vztahu, popřemýšlejte o nějaké romantičtější situaci, uvidíte, bude to jako na začátku a možná i mnohem lepší. V práci budete mít zelenou pro své nápady, ale pozor, budete pod velmi přísným dohledem, takže pokud si nejste jisti, raději jeďte ve starých kolejích.

10. Kozoroh – než se rozhodnete v nějaké důležité záležitosti, nejdříve si vše pořádně nastudujte. Knihy či internet vám napovědí, lidé tentokrát moc ne. Ti by měli chuť vás ovlivnit pouze ve svůj prospěch a jejich rada by nebyla pro vás užitečná. Jedinou výjimkou jsou právní záležitosti, tam se spolehněte na znalce.

11. Vodnář – někomu budete chtít pomoci, ale pokud nebudete opatrní, tak všemu spíše uškodíte. Takže týden samaritánství si raději nechte na jindy a nebo vše měřte ne dvakrát ale desetkrát a i potom při řezu postupujte velmi jemně. Rozhodně byste se tentokrát neměli nudit, a to i při naprosto všedních záležitostech. Hlídejte si své nejoblíbenější věci, mohou se poškodit.

12. Ryby – v tomto týdnu vás čeká hodně pokušení, kterým budete muset odolat. A to jak finančních tak i těch týkajících se vašich citů. Pokud tlak bude neodolatelný, hoďte vše za hlavu a vyrazte někam pryč. Povinnosti se vám podaří dohnat a selhání by mělo nedozírné důsledky. Klidnější by mělo být jen pondělí a poté konec týdne.