Horoskopy od 07-03-2011 do 13-03-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2011

1. Beran – v tomto týdnu vám bude přát štěstí, to bude v aktuálním roce další nadílka příjemných dnů. Ve středu možná vás čeká nějaká cesta. Pokud jste poslední dobou probírali nějaká zklamání z minulosti, tento týden byste s tím už mohli, či spíše měli, skončit. Více se vysvětlí a něco bylo jinak než se vám zdálo. V sobotu by vás mělo něco příjemně překvapit, mělo by to být nějak spojené se starým známým. Jediné co nemusí být stoprocentní je zdraví, ale dá se to pohlídat prevencí.

2. Býk –  v nejbližších dnech byste si měli dát pozor na plíce a průdušky, pokud se vám jen něco nebude zdát, jděte okamžitě za specialistou, i kdyby vás okolí přesvědčovalo, že je to hloupost, nebo že vy přeci musíte být naprosto zdraví. To co podchytíte v zárodku, nebude později výrazně škodit. To co zanedbáte, může přinést hodně bolesti. Ve vašem okolí je někdo, kdo vnáší do vašeho života hodně hloupého a zbytečného zmatku, přerušte s ním kontakty.

3. Blíženci – složitá situace, která vás pronásleduje při pracovním nasazení by se měla nějak vyřešit a to s pomocí někoho, koho si vážíte, ale podporu od něho moc nečekáte. Pokuste se nehádat a veškeré konflikty haste hned v zárodku. Nejklidnější by měl být konec týdne, kdy si konečně odpočinete a naopak nejnáročnější bude středa, kdy můžete čekat několik hodně divných situací.

4. Rak – nový týden by vás měl hodně překvapovat. Pod tlakem okolností budete několikrát nuceni změnit plány. Bude to velmi stresující, ale nenechte se rozčílit. Pokud budete reagovat s nervozitou a nedej bože agresí, tak vám to přinese více zlého než dobrého. Pokuste se přestat podceňovat někoho ve vašem velmi blízkém okolí, váš pohled není spravedlivý a ubližuje.

5. Lev – v následujících dnech vás čeká docela dost stresu a různého spěchání od nikud nikam a vše se při tom  bude točit pouze kolem naprosto všedních záležitostí. Při tom dost často budete na roztrhání, každý vás bude potřebovat na něco strašně důležitého a když konečně najdete pro něj chvilku, tak zjistíte, že jde o banalitu, kterou by zvládl sám. V druhé polovině týdhe pozor na někoho, kdo se bude tvářit velmi přejícně, ale ve skutečnosti jde o podrazáka.

6. Panna  – ne vše co začnete se vám podaří dokončit, ale přistupujte k tomu profesionálně a nenechte se odradit. Pokud nezazmatkujete a nepokusíte se vším v rozčilení seknout, tak vám to přinese v dalších týdnech sladké ovoce. Nebojte se docela velkého zmatku co nyní kolem vás bude, můžete ho docela klidně ignorovat a nic důležitého tím neutrpí. Pozor na vodu.

7. Váhy – dávejte si pozor, jestli někde blízko se nenachází nějaký podvodník, který čeká jen na nejvhodnější moment pro to, aby vás vzal dost nepříjemně na hůl. Všechny skvělé nabídky pokud možno preventivně odmítejte, zvláště pokud budou naprosto dokonalé či ještě dokonalejší než dokonalé hned na první pohled. Věřte, je tam velmi ostrý háček. Největší problémy vám tento týden udělá naprostý nesoulad s lidmi ve vašem okolí, vy budete mluvit a myslet o koze a oni pouze o voze.

8. Štír – ve středu si dávejte pozor na auto. A také na čas, možná to bude i nějak auto spojené s časem. Jinak celý týden budete v jistém zmatku a nejistotě ohledně vlastních rozhodnutí. Zvláště pokud se budou týkat práce. Ale bez obav, pokud se budete držet toho, že první nápad bývá nejlepší a nebudete zbytečně kombinovat, tak brzy zjistíte, že šlo o sérii tref do černého. A to za tu trošku trápení a stresu snad stojí ?

9. Střelec – kolem víkendu se nevyhýbejte společenským zábavám, nějaká událost, která se tam odehraje vám otevře nové obzory a ukáže vám řešení nějaké nepříjemné záležitosti. Váš intelekt by měl být na velmi vysoké úrovni, zkuste se rychle naučit něco nového, půjde vám to téměř samo. Hlídejte si jen jedno klasické moudor, nejdřív myslet potom konat, to by vás mělo provázet jako anděl strážný a zaručit úspěch.

10. Kozoroh – posledně se na vás navalilo trochu nepříjemných záležitostí, které ve vašem nitru nahromadily jistou dávku zloby a smutku. Pokuste se více usmívat, pokud budete předávat negativní energii, vrátí se vám to jako bumerang plnou silou. A bude ještě hůře. V druhé polovině nevyžadujet od nikoho nic, co byste nedokázali sami, protože vám někdo může říci prostou větu, předveďte mi to. A vy budete muset.

11. Vodnář – pokud rádi riskujete, nejlepším dnem pro to bude středa. Jinak byste měli trochu šlápnout na plyn, je několik záležitostí, které se blíží a zatím vaše lehárko jejich vyřešení neprospěje. Pokud zmeškáte něco důležitého, následky vás budou trápit ještě několik měsíců. Úřední záležitosti by se vám měly výjmečně dařit, tak překonejte svojí nechuť a hurá do toho. Pokud si plánujete něco na víkend, tak počkejte s definitivním potvrzením do čtvrtku, tam můžete zjistit, že vám do toho něco důležitého vleze.

12. Ryby – u společného jídla vám hrozí hádky, takže pokud se budete věnovat nějakým hovorům, držte se pouze naprosto neutrálních témat jako je například počasí, rozhodně při jídle nic neplánujte a hlavně nikomu nic nevyčítejte. Pokud možno se nevěnujte už minulosti, přece minula a problémy také minou. Někdo za vašimi zády vás pomlouvá, to svrbění nelhalo. Moc se s tím nedá dělat, potěšit by vás mohlo jen jedno, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě.