Horoskopy od 14-03-2011 do 20-03-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2011

1. Beran – možná budete muset přesvědčit někoho, kdo si o vás nemyslí to nejlepší, že váš názor je správný a věci by se měly rozhodně řešit podle toho, jak si to myslíte vy a ne on. Bohužel v druhé polovině týdne vám něco nepříjemně naruší plány, ale nebudete na vině. Něco se nepovede, ale nebude to tragédie, prostě jen život.

2. Býk – v tomto týdnu se vám bude nejvíce dařit, pokud vsadíte na důslednost a odvahu. Pokud budete schopni tvrdě zariskovat, vyhrajete. Pokud se budete kroutit a vyhýbat, prohrajete. Pracovní záležitosti vám příliš štěstí a zábavy nepřinesou, tak popřemýšlejte zvláště v druhé polovině týdne, kdy na vás dolehne solidní dávka únavy o nějaké příjemné zábavě.

3. Blíženci – blíží se neúprosnými kroky jaro, brzy by nám to za okny mohlo začít rozkvétat a samozřejmě tato svěží krása po zimní šerosti podporuje romantickou náladu. Nebojte se jí strhnout. Čekejte neustálý shon a šum a pravděpodobně ve čtvrtek nějakou zvláštní a zajímavou cestu či změnu. Nejdůležitějšímu úkolu se věnujte jen s plným nasazením a nebo vůbec.

4. Rak – možná vás ta informace bude šokovat, ale nejste pštros. Tudíž neschovávejte si hlavu do písku. Pokud se před vámi problémy objeví, tak jejich ignorování vám přinese mnohem více škody než postavení se jim čelem. Tam sice vás možná čeká menší počáteční diskomfort, ale také rychlé vyřešení a klid. Pokud budete mít hlavu v písku, tak kdykoliv ji vystrčíte, tak problém znova na vás koukne. A bude stále větší.

5. Lev – jaro se sice blíží, ale váš duch a tělo je bohužel stále někde v té dlouhé, tmavé a únavné zimě. Takže si nenakládejte na sebe příliš mnoho povinností, pokuste se omezovat jen na udržovací práce a co nejvíce relaxu. Protože bohužel budete velmi rychle ztrácet energii. Lepší chvíle přijdou brzy, jisté pozitivní náznaky poznáte již na začátku víkendu.

6. Panna – nikdo vás nebude moc honit, tak si naplánujte něco zajímavého ve volném čase, kterého určitě budete mít pod dostatkem. Rozhodně byste měli popřemýšlet, jestli jste poslední dobou nezanedbávali své nejbližší a teď budete mít výtečnou možnost jim to vynahradit. Jen nezapomeňte na to, že peníze vše neřeší, často naopak mohou přinést ve vztazích dlouhodobě horší výsledky.

7. Váhy – začíná plná mobilizace, takže se nachystejte co nejlépe a vpřed. Cesta zpět už nevede a to co uděláte bude nevratné. Občas budete mít pocit znovuzrození a vše se bude zdát nové a čisté. Tak se nebojte začít, bude to s čistým štítem. V průběhu celého týdne si dávejte pozor na kolena.

8. Štír – vaši soupeři si neudělali leháro jako vy, takže nyní budíček a hurá do souboje. Pokud budete pečlivě pozorovat události kolem sebe, tak velmi rychle najdete malé, ale zákeřné léčky, které vám nastražili. Zneškodnit a naplánovat nějaký zajímavý protitah. Pokud si plánujete nějaké ozdravné či léčebné postupy, tak je realizujte nyní, po sobotním úplňku skončí nejlepší období.

9. Střelec – Váš partner bohužel bude mít velmi tvrdohlavý týden a nebude ochoten k nějakým ústupkům, takže pokud vám záleží na klidu, přijměte přístup „ty máš pravdu, já mám klid“ a pokud se to bude týkat něčeho důležitého, kde ustoupit nijak nemůžete, tak jihoevropské „zítra“ je nejlepší protizbraní. Při důležitých setkáních s novými osobami pamatujte, že vždy je nejdůležitější první dojem, často už nejde napravit. Tip, vsaďte na dobrý vzhled.

10. Kozoroh – někdo z vaší rodiny by se měl neočekávaně objevit blízko konce týdne, takže raději mějte doma v lednici připraveného něco dobrého. V práci se na vás na začátku týdne někdo bude snažit na vás přehodit své hříchy a pokud nezareagujete včas, všichni si budou myslet, že na vině jste vy a ne on. Ve čtvrtek popřemýšlejte o nějaké intelektuálnější formě zábavy, příjemně tím překvapíte někoho ve svém okolí.

11. Vodnář – nejlepším dnem bude pro vás úterý a bude pro vás výhodné i to, že nečekají vás v tomto dni nějaké extrémně důležité povinnosti. Takže jakoukoliv náročnou činnost, kterou můžete přeložit, přeložte na úterý a podaří se vám ji skvěle udělat. Nevynechávejte tělesná cvičení, pokud se jim nevěnujete pravidelně popřemýšlejte o tom a nebo začněte chodit alespoň na malé procházky.

12. Ryby – až do čtvrtka vaše zdravíčko na tom nemusí být nejlépe. Rozhodně nenechte žádnou chorobu rozvinout, pokud jen ucítíte malinký neduh, zastavte ho, přibrzděte, odpočiňte si. Unavený člověk podlehne všem nemocím velmi jednoduše. Život od vás nyní bude vyžadovat hodně tvrdosti, na kterou nejste zvyklí, vaše mírná a přátelská povaha bude odmítat jistá na první pohled bezcharakterní řešení. Bohužel, někdy jsou prostě nutná.