Horoskopy od 21-03-2011 do 27-03-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2011

1. Beran – váš život se nyní rozjede po několika nepříliš souběžných kolejích a budete mít docela velké problémy se soustředěním se na jednu konkrétní záležitost. Jestli patříte k Beranům, kteří se narodili na počátku období tohoto znamení, tak vás na začátku týdne čeká nějaká pracovní záležitost, která vás velmi zaujme a budete o ní přemýšlet celý týden. Není čas si udělat nebo koupit nějaký malý hezký dáreček ?

2. Býk – při relaizaci plánů, které máte na tento týden, měli byste zohlednit požadavky vašeho okolí. Budete pod dost velkým tlakem, abyste se vzdali velké části vlastního pohodlí a nebo vykašlali se na nějaký ziskový plán. Rozhodnutí bude na vás, dobré vztahy nebo krátkodobé potěšení. Dávejte si pozor na drobná nachlazení, zvláště před víkendem.

3. Blíženci – můžete v sobě objevit nějaké nové nadání, někdo vám naznačí, že umíte něco výrazně lépe než lidé ve vašem okolí. Popřemýšlejte o tom, jestli nebude stát za to to trochu rozvinout. Musíte pamatovat, že ale to do vás bude vymáhat více vašeho času. Na druhou stranu, kolik nových profitů to může přinést…  Naplánujte si využití volného času tak, abyste tento týden strávili co nejvíce chvil na čerstvém a čistém vzduchu.

4. Rak – od začátku týdne budete muset se zabrat za povinnosti, které jste již delší dobu odkládali. Stačí troška dobré vůle, ale hlavně hodně trpělivosti a vše se vám podaří vyřídit k úplné spokojenosti. Další prodlevy hrozí velkým průšvihem. Své práci budete muset obětovat trochu více ze svého volného času. Ve středu nebo ve čtvrtek se můžete stát soudcem v nějakém závažnějším sporu dvou vám blízkých osob, pokuste se o co nejvíce objektivity.

5. Lev – čeká vás velmi energických a mírně náročných následujíích sedm dní. Ale lidé kolem vás zase pro změnu budou jako nějaký zpomalený film nebo moucha kraulující v medu. Ale zároveň budou mít spoustu nároků na vás. Jenže nesmíte jim podlehnout a nechat se někým honit. Planety bohužel nepřejí výhrám, takže přistupujte k různým záležitostem s jistým odstupem. Zmatky v okolí můžete využít k dokončení nějakých napočatých záležitostí.

6. Panna – půjde spíše o pracovitější týden než obvykle, takže nečekejte nějaké roztomilé juchání. Kdosi vám velmi záhadnými narážkami naznačí řešení jistého spletitého problému, který vás již dlouho trápí. Co nejvíce se v tomto týdnu řiďte intuicí. V druhé polovině týdne budete mít skvělou možnost říci někomu své námitky aniž by se na vás smrtelně urazil.

7. Váhy – nyní zafunguje vaše ambicioznější část a budete se tvrdě rvát o svoje. Pozor ale na čtvrtek, narazíte na někoho, kdo zrovna bude mít úplně stejný přístup. A bude to rozhodně kdo z koho, neustupujte, vydržte a podaří se vám to. Zvykli jste si, že vše vám přicházelo skoro jen tak samo, takže menší neúspěchy vás mohou zastavit, nedejte se.

8. Štír – máte docela slušnou šanci na získání nějakých nečekaných větších příjmů a také vaše pracovní pozice se může výrazněji vylepšit. Vnímejte všech náznaků v okolí. Pokud se budete muset rozhodovat, tak dělejte to rychle, moc se nerozmýšlejte, protože uvidíte různé drobnosti které svojí představivostí změníte z blešek na slony a couvnete. Jinak pamatujte, že jsou lidé, kteří jsou na tom výrazně hůře.

9. Střelec – celý týden pečlivě važte slova. Váš jazyk bude výrazně ostřejší a pokud ho neuhlídáte, tak se můžete ve finále pořezat sami. Budete také potřebovat větší dávku pochopení pro malé chybičky lidí blízkých, pokud se nechcete zamotat do hádek a série zbytečných nepochopení. Večery vyhraďte pokud možno zábavě se svými blízkými.

10. Kozoroh – v rodinném kruhu by se vám mohlo podařit vyřešit nějaký palčivější problém. Venuše vám chystá hezkou řádku překvapení, tak zadbejte o svůj vzhled, abyste nic nepropásli. Je dost možné, že změníte svůj přístup k někomu, kdo vám již delší dobu nebyl příliš sympatický. Jinak zima už končí, možná se vám to nezdá, ale opravdu je to tak, začněte prozkoumávat svůj šatník.

11. Vodnář – vaše pozice je velmi pevná, ale nikdy nic není naprosto dokonalé aby to nešlo vylepšit. A vám se to podaří, pokud si výrazně lépe zorganizujete práci a budete vyzařovat trošku optimističtější přístup než do dnešního dne. Na konci týdne budete konfrontováni s nějakým velmi moderním přístupem, nevylekejte se ho, pokuste se ho pochopit. A na začátku týdne nepolemizujte s mocnějšími lidmi, své námitky si nechte na jindy.

12. Ryby – pokračujte v tom, co jste napočali, pokuste se nezačínat s ničím novým. O peníze si nedělejte větší starosti, buď vám někdo nečekaně vrátí nějaký obnos peněz a nebo se objeví jiný naprosto nepředvídaný příjem. Rozhlížejte se kolem sebe, můžete poznat někoho, kdo vám pomůže v kariéře nebo v řešení složitějšího problému. Pokud se postaráte, budete mít několik velmi příjemných večerů za sebou.