Horoskopy od 04-04-2011 do 10-04-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2011

1. Beran – tenhle týden bude probíhat v hodně tvůrčí atmosféře. Pokud se vaše práce opírá právě o nápaditost, nyní by se vám mělo velmi dařit. Ale uplatnit ji lze téměř všude, například i v plánování na následující měsíce. Pokud přemýšlíte o výjezdu za hranici, nyní byste se měli definitivně rozhodnout kam. Nebojte se překážek, vždy si lze s nimi nějak poradit, nejdlou li odstranit, můžete je obejít.

2. Býk – rozdíly v názorech vašich a někoho kdo je vám blízko – nemusí být jen z rodiny, může to být i nějaký spolupracovník – vás zavedou na pokraj hádky. Pokuste se z ní vybruslit dříve než vybuchne, protože sice ji vyhrajete, ale konflikt vám zhatí několik dalších věcí, kdy budete potřebovat podporu. Na začátku týdne by vás něco mělo nakopnout hodně pozitivní energií, využijte ji dobře.

3. Blíženci – někdo se vás bude pokoušet ovládat, sice to možná myslí dobře, ale musíte mu jasně a tvrdě dát najevo, že svůj život si řídíte vy sami. Nálada která vás ovládne, vás bude tlačit ke spěchu, sice často to bude dobré, ale zvláště v druhé polovině týdne, kromě rychlosti budete potřebovat i hodně rozvahy. Před víkendem se ve vaší rodině objeví dost podrážděnosti, pokuste se vymyslet na sobotu a neděli něco, co uklidní situaci.

4. Rak – začátek týdne bude klidný, ve středu by vás měla čekat nějaká výzva, se kterou si ale můžete poradit za jeden den, pokud se vám to nepodaří, tak se to pak záhadně roztáhne do konce týdne a donutí vás to změnit plány. Takže pokud se necítíte dostatečně silní a kreativní, raději si omezte svůj rozvrh na druhou polovinu týdne a zvláště i na víkend.

5. Lev – dejte si pozor na zdraví, jaro je už definitivně před námi, ale jaro ještě není léto a počasí je proměnlivé. I když spíše vám nehrozí nějaké nachlazení, ale něco spojeného například s mokrou silnicí či chodníkem, nebo kluzkou podlahou způsobenou počasím venku. Pokuste se od rána nastavit vždy pozitivně, úsměv vám totiž tento týden vyřeší mnohem více než pečlivé plány či přehnaná aktivita. Pokud budete toho umět využít, zbyde vám i trochu více času na lenošení či pouze vlastní program.

6. Panna – pokud se vám začne zdát, že vám chybí peníze, tak sice začněte hledat i další příležitosti, ale hlavně se podívejte, jestli někde není něco špatně a není nejlepší čas pro změnu. Tento týden čekejte telefonát nějaké vám milé osoby, o které jste již téměř zapomněli. Možná vám to poskytne nějaký zajímavý námět na večerní zábavu ? Pozor na emoce, mohou vítězit nad rozumem.

7. Váhy – pokuste se promíjet jiným jejich hříšky a hříchy. Pokud vás hodně rozčílí, tak vzpomeňte na chvíle, kdy to bylo jinak a uvidíte, že ne vše musí být tak hrozné, jak to vypadá. Pokud budete chtít dělat nějaké velké nákupy nebo investice, dělejte je co nejdříve dopoledne. Tehdy budete mít zlatou ruku, pokud se o něco budete pokoušet v pozdějších hodinách, tak ale vás čeká jen opak.

8. Štír – pokuste se nevyřizovat žádné důležité úřední záležitosti, pokud vám něco zbylo z minulého měsíce, zařiďte to pokud možno co nejrychleji, tento týden se na to vůbec nehodí, ale čím déle to bude trvat tím hůře. Budete se muset přizpůsobit tlaku vašeho okolí, které už delší dobu není s něčim ve vašem přístupu spokojeno. A nyní se už bohužel nedá znovu opít rohlíkem.

9. Střelec – tento týden na vás může padnout únava, která velmi omezí vaše diskusní schopnosti. Spíše budete mít tendenci pouze odštěkávat, s ničím nebudete souhlasit a budete nejvíc toužit po tom, aby vám všichni dali svatej pokoj. Takže pokud to jen půjde, vyhýbejte se lidem, raději mlčte a vyšetřete si co nejvíce času pro sebe. Aby váš ostrý jazyk nezpůsobil nějaké zbytečné problémy.

10. Kozoroh – nechte se nalákat na bohatší společenský život. Troška zábavy nikdy nikomu neuškodila a díky dobrým vztahům z mnoha lidmi může pro vás v blízké budoucnosti kápnout něco zajímavého. Ve čtvrtek bude ta nejlepší příležitost si udělat nějaký menší sváteční atmosférku. Květinka, sladkost, hezké oblečení, svíčka, prostě dejte šanci milé atmosféře. Jestli najdete trošku více času, tak se postarejte o nějaké drobnosti, které jste odkládali, není to nutné, ale teď vám půjdou od ruky.

11. Vodnář – pokud potřebujete půjčku, rozhlédněte se nyní. Ale promyslete si to pořádně, je to opravdu nutné ? Mnoho věcí člověk může trochu odložit a našetřit si sám. Máte naději na zlepšení nějakých podmínek, s trochou snahy by se vám mělo něco hezkého v druhé polovině týdne vydařit. Nebojte si poté udělat také radost, přeci musíte myslet i na sebe ne jenom na jiné.

12. Ryby – peníze se vás nebudou moc držet, pokud se o víkendu nechcete probudit s prázdnou peněženkou, naplánujte si trošku lépe výdaje. Nemusíte škudlit, ale je zbytečné jenom rozhazovat za hlouposti. Místo drahých dárků velmi často stačí jen hezký úsměv a nebo ještě lepším darem je více času pro nejbližší. Hodilo by se vám trochu více disciplíny.