Horoskopy od 11-04-2011 do 17-04-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2011

1. Beran – něco čeho se velmi obáváte se ukáže záležitostí banální, nevýznamnou, ba dokonce z určitého pohledu i hodně komickou. A stane se tak někdy v prvních dnech tohoto týdne, takže by vás to mělo optimisticky naladit do zbytku, který už tak růžový nebude. Celkově ale následujících sedm dní bohyně Venuše bude na vás mrkat očkem. Ve složitějších případech založte své rozhodování na předtuše.

2. Býk – můžete podepisovat smlouvy, plánovat složitější záležitosti nebo chystat nějaké důležité výdaje, to jsou věci na které budete mít nyní talent. V úterý čekejte důležitý telefonát. Vaše zdraví by na tom mělo být lépe než je obvyklé, ale zase to neznamená, že můžete úplně zanedbat prevenci. Ředkvička by pro vás měla být velmi důležitou součástí jídelníčku celých následujích sedm dní.

3. Blíženci – budete postaveni před situaci bez výběru. Jakkoliv se vám to nebude líbit, budete muset srazit podpatky, přikývnout a přizpůsobit se. Proto se raději rovnou na to nachystejte a přistupujte přinejmenším na venek ke všemu s úsměve, jinak to může být ještě horší. Libovolná kritika vám půjde hodně na nervy, tak pozor na reakce.

4. Rak – budete trošičku příliš citliví na různé změny ve vašem okolí, budou se vám zdát větší a významnější než ve skutečnosti jsou. Od poloviny týdne buďte opatrní v každé situaci, kde půjde o peníze, zvláště pokud se to bude týkat významnějších obnosů. Přibrzděte trochu svou fantasii, je krásné snít, ale je důležité při tom stoupat pevně po zemi, kdo létá a nekouká před sebe, brzy do něčeho narazí a potom pád bude nepříjemný.

5. Lev – dejte si pozor na problémy, které by mohly vzniknout z vaší přílišné lehkomyslnosti a hlavně velké lásce k různým radovánkám. Kromě potěšení nezapomeňte také na povinnosti, jinak se vám to velmi silně nevyplatí. Odpovědi jako nějak bylo nějak bude a nebo udělám to zítra byste mohli na týden vyřadit z vašeho slovníku. Pokud vás někdo upozorní na něco kolem zdraví, naslouchejte mu co nejpečlivěji.

6. Panna – pomalu by vám mělo začít docházet, že už je nejlepší čas pro změny a to změny dosti radikální. Sami určete jejich směr, jinak se vám může dost brzy stát, že budete pouze ve vleku událostí a lidí kteří uměli reagovat rychleji a hlavně důsledněji. Většina týdne bude spíše klidnější, ale nepolevujte. Jediný tlak bude před víkendem.

7. Váhy – připomenete si nějakou událost, která se stala před přibližně rokem a vám se ji nepodařilo ukončit k plné spokojenosti. Výběr je na vás, buď budete plýtvat své síly a čas, co už zajímá pouze vás, nebo se věnujete dnešnímu dni a jeho starostem i radostem. Na začátku týdne a ještě v neděli se před vámi objeví několik velmi náročných a spíše nepříjemných úkolů, bohužel je nutno je udělat.

8. Štír – najděte nějaký důvod pro to, abyste se mohli vyhnout několika  povinnostem v tomto týdnu. Samozřejmě nemusíte, ale pokud se do toho pustíte a vaše zdůvodnění nebude znít naivně ani hloupě, tak se zbavíte nemilých věcí a zároveň získáte nemalé množství volnějšího času, který určitě budete umět využít. A pokud nebudete, tak popřemýšlejte o svých blízkých, tam pozornosti nikdy není pod dostatkem.

9. Střelec – v úterý vás čeká nějaké dosti nepříjemné překvapení. Pokud nebudete mít pocit, že je to jde příliš proti vaší srsti, pokuste se z toho vybruslit drzým čelem. Dávka zdravé drzosti a určité arogance druhou stranu zaskočí a vám dá tolik potřebný prostor. Ve čtvrtek a v pátek si dejte pozor na silnici a celý týden pečujte o své zdraví, hlavně nezanedbávejte pohyb.

10. Kozoroh – hlavu máte tvrdou, díky tomu se vám hodně věcí podaří vyřídit bez zbytečného zdržování. A že někteří lidé remcají a vyžadují více diplomacie ? Ale to je přeci jejich problém a ne váš, tvrdě jděte jen za svým a nenechte se nikým zviklat. Celý týden by vám velmi dobře měla fungovat paměť , tak se toho snažte co nejvíce využít.

11. Vodnář – některé Vodnáře čeká téměř úplně nový život. Ale i u těch, u kterých změny nebudou tak radikální, rozhodně na stereotyp nebudou moci naříkat. Hodně proměn, zvláště pokud se to bude týkat pracovních a úředních záležitostí. Trocha klidu bude uprostřed týdne, ale bude to jen tzv. oko orkánu, po mrtvolném tichu velmi rychle nastane zase znova příšerný shon.

12. Ryby – z důvodu určité nepozornosti můžete mít velmi závažné problémy. A k nepozornosti vás to bude tento týden hodně táhnout. Takže pokud to jen jde, snažte se vše kontrolovat desetkrát a nad ničím nemávat jen tak rukou. Čím dál tím více lidí vidí, že máte v něčem hodně velký nepořádek, pokuste se to nebrat jako něco urážlivého a podívejte se sami na sebe z větším odstupem, uvidíte že na tom něco bude a pokuste se najít zlepšení.