Horoskopy od 18-04-2011 do 24-04-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2011

1. Beran – nová životní etapa bude spojená s emočními zmatky. Pokud si nedáte pozor tak od začátku týdne vás čeká hodně nervů, velmi zmatené situace. Jestli si plánujete cesty na druhou polovinu týdne, tak pozor na to, potká vás několik velmi bláznivých událostí. A navíc budete v jednom kole, takže to bude vyžadovat hodně pevné nervy, abyste najednou z důvodu toho celého zmatku a přepracování nevybuchli.

2. Býk – vaše představivost bude tropit docelá bláznivé věci. Budete mít dojem, že někdo vás ošklivě za zády pomlouvá a chystá na vás nejakou past. Nebude to ale pravda, lidé si o vás opravdu docela dost povídají, ale poslední dobou je to z obdivu. Možná pro vás chystají naopak nějaké hezké překvapení ? V pátek se pokuste vyšetřit více času pro rodinu nebo někoho velmi blízkého.

3. Blíženci – tvůrčí činnost by vám měla přinést hodně potěšení, nebojte se pokusit  najít nějaké nové řešení problému, který vám dělal již delší dobu starosti. Tak svůj nový sedmidenní talent uplatníte nejlépe. Odhánějte od sebe lidi, kteří jen hodně mluví a málo dělají. Přidali by vám nyní jen práci a zisk by z toho byl nulový.

4. Rak – pokud vás čeká nějaká větší zkouška, tak se nestresujte, stačí se jen normálně připravovat a vše vyjde k vaší plné spokojenosti. Jen musíte k ní přistupovat s naprostým klidem, nadměrný stres hodně věcí může pokazit. Trocha času která by vám měla zbýt odpoledne v druhé polovině pracovní části tohoto týdne, se ideálně hodí na vytvoření plánů na následujících několik týdnů.

5. Lev – následující týden bude velmi závažný pro všechny Lvy, kteří čekají nějakou významnou událost, která by ale měla nastat až za deset dvacet dní. Přijde ona nyní a úplně vám rozvrátí váš program. V úterý čekejte nějaký rozhovor, který se může přerodit ve velmi ostrou hádku jejíž výsledky budou na konec překvapivé. Od začátku týdne šlápněte na plyn, ať máte nutné věci hotové co nejdříve.

6. Panna – planety vám nyní drží palce, takže máte šanci sebrat odměnu za svojí těžkou práci. Stačí ji jen dokončit co nejdříve, jinak vaše snaha bude brána jako samozřejmost. Va vašich citech byste měli zacítit příliv jara, no konec konců už se blíží první Máj a i básník Mácha ho opěvoval. Vyhýbejte se věcem, které u vás vyvolávají bolení hlavy, protože budete k tomu nyní náchylnější.

7. Váhy – nediskutujte o nějakých změnách v rodině ve středu, nemá to smysl, nic se vám nepodaří změnit a za tu pokaženou náladu to nestojí. Raději odložte tento rozhovor na víkend, kdy si pečlivě připravíte půdu a vše půjde hladce přesně podle vašich přání. V pracovních záležitostech se pokuste vsadit na pohyb, stát na jednom místě se nevyplácí, všichni vás předjedou. Po večerech si trochu vyhoďte z kopejtka, ale ne sami.

8. Štír – pokud budete mít dobrou náladu, tak většinu týdne budete mít cestu mnohem rovnější a zametenější. V pondělí by vás někdo zajímavý měl pozvat na setkání, nevyhýbejte se, udělejte si na to čas a otevřou se před vámi úplně nové obzory. Ve čtvrtek budete velmi průbojní, využijte toho, pokuste se přesvědčit nepřesvědčené a vykonat nevykonatelné, měli byste slavit velké úspěchy.

9. Střelec – váš život by se měl zase trochu více koncentrovat na domácích záležitostech. Máte nějaké resty a určitě by bylo hezké je konečně vyřídit. Jen pozor, pamatujte si, že každý zodpovídá za svůj život. Nejsložitější bude závěr týdne, takže pamatujte na to, abyste si své problémy nevybíjeli na jiných. Čekal by vás rychlý a velmi nepříjemný bumerangový efekt.

10. Kozoroh – celý příští týden se musíte co nejvíce soustředit. Rozhodně je několik záležitostí, které budou vyžadovat vaši plnou pozornost, a každé malé zaškobrtnutí může mít nepříjemné důsledky. Snažte si vyřídit co nejvíce záležitostí během prvních pěti dnů, ať víkend můžete plně obětovat svátečním přípravám a plnému vychutnání si té tradiční atmosféry.

11. Vodnář – mohou vám hrozit nějaké menší problémy se srdcem, tak ho rozhodně nepřetěžujte. Úplně ideální by bylo, kdyby se vám podařilo vyšetřit co nejvíce času na nějakou formu pasivnějšího odpočinku. Pokud možno neřiďte se v tomto týdnu emocemi, nejsou dobrým rádcem. Společná budoucnost je důležitá, ale musí mít hlavně racionální základ a formu.

12. Ryby – budete k většině věci nastaveni spíše skepticky. Zvláště obavy o budoucnost stahují mračna nad vaši unavenou hlavu. Obavy určitě mají racionální podklad, ale pokuste se starostmi nezabývat celý den. A vaše starosti mohou povzbudit trochu empatii, podívejte se na lidi kolem sebe podobným okem, jakým byste chtěli, aby se dívali nyní na vás. A podle toho poté reagujte. Vzpomeňte si na bližší i vzdálenější známé, Velikonoce mohou být důvodem pro obnovení či povzbuzení kontaktů, například posláním hezké pohlednice (obligátní email je opravdu nyní trochu málo).

 Všem čtenářům věštírny přeji krásné prožití Velikonoc.