Horoskopy od 02-05-2011 do 08-05-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2011

1. Beran – moc se nechystejte na nějaký odpočinek. V tomto týdnu kromě normálních povinností na vás spadne také spousta různých malých nevýrazných, ale přesto velmi důležitých záležitostí, které budete muset zařídit. A budou zabírat hlavně váš volný čas. Pokud během důležitého rozhovoru, který se může tento týden objeví, vám bude zdát, že se rozčílíte, pokuste se domlouvání přerušit a odložit o den či dva.

2. Býk – nějaký Střelec vás může příjemně překvapit. Pozorujte také pečlivě rodinu, zjistíte, že ve spoustě věcí je vám obrovskou oporou. I tento týden by vám měla hodně pomoci a díky tomu budete mít velmi dobrou náladu většinu z následujících sedmi dní. Mírně jí mohou pokazit nějaké cestovní a úřední zmatky v drohé polovině pracovního týdne a možná menší víkendová nemoc.

3. Blíženci – na začátku týdne se věnujte problémům z týdne minulého, ať vám nekazí již další dny. Tam by se měla objevit nějaká velmi příjemná zábava, které se určitě nevyhýbejte. Před víkendem se před vámi objeví nějaký nepříjemný spor, vyhněte se mu, schovejte se někam a on sám tak rychle jako se objevil, tak také i zmizí. Zapomeňte na žárlivost.

4. Rak – čeká vás velmi vydařený týden, zvláště pokud se nebudete obávat využít dobré rady. Možná se vám také podaří koupit něco, po čem jste již velmi dlouho toužili a z různých důvodů vám to neustále unikalo. Večery zarezervujte pro přátele, možná potkáte někoho nového a velmi originálního, a objeví se před vámi nový cíl.

5. Lev – nuda a stereotyp, to je něco co vás bude provázet následujících sedm dní, pokud se tomu poddáte. Ale stačí jen málo, inspirace je všude kolem vás a stačí se jen pořádně rozhlížet. Velké zážitky jsou na dosah ruky. V široce pojaté rodině přichází nějaká velká změna.

6. Panna – tento týden vsaďte spíše než na vaši přirozenou živost na klidná a diplomatická jednání. Příliš mnoho spěchu a případně i nátlaku by mohlo druhou stranu hodně vyděsit a o to vám přeci nejde. Dobře si promyslete každý váš krok, hodně věcí bude nyní záležet na co nejpečlivějším plánování. Pokud se vám něco nepodaří, rozhodně se co nejvíce vyhýbejte sebelítosti, zakousněte se do problému a objeví se nové řešení.

7. Váhy – pokud jste již delší dobu nebyli úspěšní, nyní se situace nijak radikálně nezmění. Jistý neúspěch bude i nyní, ale už se blíží doba, kdy konečně bude doba smutku a odříkání pryč. A náznaky změny stavu uvidíte již nyní. Pokud se s někým budete hádat, pokuste se aby to neskončilo velkým křikem a slovy která se jen těžko berou zpět. Dejte si ve středu večer nějaký větší oraz.

8. Štír – tento týden se zabývejte hlavně sami sebou, je hezké že máte starosti o druhé, ale nemusíte je vodit za ručičku. Taky by to vůbec nemuselo dopadnout dobře. Celý tento týden se věnujte hlavně nějakým tělesným aktivitám, případně doplněným ve chvílích klidu meditací a pokud budete mít roupy, tak pouklízejte věci, ve kterých máte již hodně dlouhou dobu nepořádek.

9. Střelec – netlačte moc na pilu. Začněte týden co nejklidněji, přidejte případně až někdy ve čtvrtek či v pátek. Protože uvidíte, že některé vaše plány začnou žít svým vlastním životem a nebudou potřebovat, abyste na ně pečlivě dohlíželi. Velmi často stačí jen lehoulince popostrčit a vše bude výrazně lepší než při otevřeném a neustálém tlaku. Víkend věnujte vymýšlení něčeho nového a originálního, budete posednuti múzou.

10. Kozoroh – neplánujte si toho příliš mnoho, vaše normální každodenní náplň by vám měla úplně stačit a zbytek času věnujte co nejvíce své rodině a blízkým. Květen to je láska, dejte jí nějaký nový náboj. Ve vztazích společenských a pracovních přibrzděte trochu své ambice a přestaňte lidem ukazovat, že jste ti nejdokonalejší na světě. Máte hodně schopností, ale proti velkému množství nových nepřátel neuspějete.

11. Vodnář – nevyplýtvejte si zbytečnými spory a pesimismem všechny pozitivní body, které se vám v poslední době podařilo nasbírat. Udělejte také vše pro to, aby emoce nebyly vaším hlavním vůdcem, ať je to nyní rozum a případně také dobrá rada někoho moudrého a vám hodně blízkého. Pozor na kosti, zvláště o víkendu.

12. Ryby – více než obvykle byste měli věnovat svůj čas rodině. Májové dny by díky tomu měly získat na barevnosti. A vše co od ní získáte, vracejte ihned zpět a dvojnásobek se k vám ihned odrazí. Síla rodiny by vám měla pomoci v situacích, které by mohly být trochu složitější, ale ve skutečnosti nic nepříjemného vás nečeká, takže se nemusíte nijak extrémně stresovat. Pozor na lenost, někdy je to moc velká pokušitelka.