Horoskopy od 09-05-2011 do 15-05-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2011

1. Beran – na začátku týdne byste měli dostat nějaký zajímavý nápad, který by vám při realizaci velmi výrazně pomohl. Takže se ho pokud možno držte a hurá do práce. Ale vše si pořádně promyslete, tento týden bude přát jen připraveným. Čtvrteční hádce se budete moci vyhnout, nastavte se od rána pozitivně.

2. Býk – důvěryhodná osoba se tentokrát ukáže jako nepříliš dobrý rádce. Věřte spíše sobě, i kdyby vám něco nevyšlo, tak alespoň to nevytvoří nepříjemnou atmosféru v mezilidských vztazích. Popřemýšlejte jestli poslední dobou nebylo kolem vás příliš mnoho šumu a jestli není lepší teď trochu přibrzdit a schovat se na nějakou chvíli ve stínu. Menší procházky vám udělají vyloženě dobře.

3. Blíženci – tento týden Blížencům uběhne tak nějak poklidně a spíše i příjemně. Věci se budou pohybovat svojí vlastní rychlostí nezávisle na vašich snahách, takže je možná nejlepší je nechat v klidu a nepohánět kupředu. Jediné co vám hrozí, je určitá nervozita a z ní plynoucí výrazně menší pochopení pro rozmary druhých. Ale pokud si vážíte klid a mír, raději se vždy kousněte do jazyka, než vám z úst vypadnou nějaká nepříjemná slova.

4. Rak – mezi úterkem a pátkem záležitosti pracovní a materiální nebudou na tom nejlépe. Co se bude moci pokazit, pokazí se. Vaše rozhodnutí budou spíše mylná a proto se pokud možno rozhodování vyhýbejte a přenechte ho těm, kterým věříte. Pokud vám někdo dluží, počkejte mu splátkou na konec týdne nebo až do týdne příštího. Alespoň že tu fyzičku byste měli mít celkem v pořádku, týden bude podporovat různá cvičení.

5. Lev – v následujících sedmi dnech nebudete patřit mezi lidi, kteří jdou příkladem jiným svým klidem a rovnováhou. Budete reagovat na základě emocí, velmi jednoduše vás jiní rozčílí, ale také se můžete rychle nad nějakou úplnou hloupostí rozbrečet a nebo vás okouzlí nějaká další banalita. Tady opravdu může pomoci silné rámě a rozum partnera. Pokud ho nemáte, tak se opřete o rodinu. Ve čtvrtek budete potřebovat velkou dávku odříkání.

6. Panna – pracovní a úřední záležitosti budou od vás vyžadovat opravdu velkou dávku pozornosti, nějaká malá chyba může pokazit hodně závažné věci, které jste chystali již delší dobu. Jinak celkově očekávejte hodně náročný týden, volného času vás příliš mnoho nečeká. Takže pro chvilky odpočinku si najděte to co vás nejlépe odpruží.

7. Váhy – čas vám nejvíce bude utíkat během plnění každodenních povinností, nečekejte nějaké šokující objevení, nenadálé události či výbuchy vášní. Ale i každodenní šeď může být unavující, proto si začněte už na začátku týdne chystat nějakou hezkou náplň pro víkend, kdy si budete moci dobít příslovečné baterky. V druhé polovině týdne budete postaveni před nějaké rozhodnutí, kde se budete muset něčeho vzdát.

8. Štír – čas a události budou spíše prospívat nějakému hezkému lenošení. Užívejte si ho, ale nezapomínejte o nejdůležitějších záležitostech. Každý den budete muset udělat nějakou drobnost, která vám nezabere příliš času, opravdu ji nesmíte zanedbat, jinak to bude velký průšvih. Ale potom už jenom nohy na stůl a leháro. Byli jste někdy v lázních ? Co takhle si naplánovat jednu menší návštěvu, vašemu tělu by dohled specialistů určitě pomohl.

9. Střelec – budete mít potřebu se někomu vypovídat a této potřebě určitě podlehněte. Nejde jen o to, že se vám uleví, ale pokud si vyberete kvalitní vrbu, tak po pečlivém poslechu pár jejích slov vám naznačí velmi zajímavá a pro vás výhodná řešení. Jen to bude chtít sebrat trochu odvahy. Na konci týdne se dozvíte nějaké veřejné tajemství týkající se vaší osoby. Reagujte s klidem a dokažte svým chováním, že vše je jinak.

10. Kozoroh – když budete říkat závažné záležitosti, dívejte se kdo naslouchá. A podle posluchačů upravujte to co říkáte, někdy bude lepší ubrat. Večery a vůbec střed týdne by vám měly dát hezkých pár možností odpočinku, který věnujte jak určitě nutnému relaxu, tak také svým nejbližším. Tento týden bude ve vás nějaká zajímavá autra, která bude schopná motivovat lidi ve vašem okolí. A to vám určitě může párkrát pomoci.

11. Vodnář – měla by vás napadnout nějaká větší změna, kterou je nutno provést ve vaší domácnosti. Ale od nápadu k realizaci by mělo být ještě hodně daleko. Musíte si hodně věcí promyslet a po několika dnech navíc zjistíte, že jste nezapočítali něco velmi důležitého. Potřebujete podporu někoho, komu hodně věříte, jinak se tento týden utopíte v různých malicherných sporech. Dejte si pozor na studené nápoje.

12. Ryby – ti kteří jsou ve stálejším vztahu mohou očekávat sladkých sedm dní. Jen si to ostrým jazýčkem nepokažte. V úterý nebo ve středu byste měli potkat někoho, kdo dorazí z velké dálky. A  dálka mu dá velký odstup od vaší každodennosti a proto i názory této osoby budou pro vás osvěžující a možná i ledasčím inspirující. Nejtěžším dnem pro vás bude asi pátek a ani víkend nebude patřit k nejrůžovějším.