Horoskopy od 16-05-2011 do 22-05-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2011

1. Beran – využijte své mistrovství v improvizaci během různých nečekaných událostí. Nyní vás totiž jich čeká hodně, ale neměl by to být pro vás nějaký výraznější problém. V rodinných případech se spíše snažte události vyhladit, u pracovních věcí můžete jít až na hranu možného. Na konci týdne si budete konečně moci přestat dělat starosti. Celý týden budete mít sílu pozitivně motivovat všechny lidi ve svém okolí.

2. Býk – úplně nejlepší by bylo, kdybyste mohli mít celý týden volno a vyhnuli se všem starostem. Bohužel ale asi pro většinu lidí je rychlá dovolená v polovině května nepříliš reálná. Takže se nachystejte na velmi náročné úkoly a povinnosti, před kterými by vás uchránila pouze vaše úplná nepřítomnost. V úterý se objeví něco nečekaného, co i tak minimální množství volného času ještě zmenší a tak bude až do začátku týdne příštího.

3. Blíženci – dejte si pozor na svůj žaludek a střeva. Sice nic nebezpečného vás nečeká, ale za to může to být nepříjemné a hlavně dlouhotrvající. Takže jezte pouze věci lehčí, zdravé a čerstvé. Vyhýbejte se všemu u čeho víte, že u vás může vyvolat problémy. Od začátku týdne budete průběžně získávat uznání od lidí ve vašem okolí. A s uznáním mohou přijít i příjemné odměny.

4. Rak – neměl by vás trápit nedostatek financí, přinejhorším situace bude stejná jako jindy. Ale přes to všechno si od prvních dnů následujícího týdne raději dejte malou blokádu na výdaje. Protože ve čtvrtek či v pátek vás může čekat nějaký nepříjemný větší výdaj, kterému se nebudete moci vyhnout. Ale s opatrným přístupem od začátku týdne to pro vás nebude velký problém. A možná i v neděli zjistíte, že jste něco málo ušetřili, tak co si pak v klidu nedopřát trochu svobody.

5. Lev – máte několik bolestivých ran ve vašem srdíčku, ale s trochou víry a naděje se pomalu začnou tento týden zacelovat. Tam kde se vám zdálo, že mraky jsou zatažené na léta, najednou uvidíte malý pramínek slunce a chmury vítr rozežene na všechny strany. Pomoc, kterou jste dříve někomu poskytli, bez sebemenší myšlenky o zisku vám nyní před víkendem přinese nenadálý profit.

6. Panna – hodně citlivosti je rozhodně vám ku prospěchu. I tento týden to bude platit, jen si dejte pozor na tu hranici, kdy citlivost začnou lidé ve vašem okolí zaměňovat s ufňukaností a možná i jistou infantilitou. V úterý se před vámi otevře možnost konečně zakopat válečnou sekyru s někým, koho již dlouhou dobu nemusíte a vice versa. Druhá strana vytáhne ruku, na vás bude jestli ji přijmete.

7. Váhy – držte nohy pevně na zemi. Snažte se pouze o stará dobrá osvědčená řešení, úplně se vyhněte jakékoliv improvizaci, zvláště pokud se to bude týkat financí. Jinak vám hrozí dost nepříjemná katastrofička. Jakákoliv rizika si nechte na jindy, nyní věřte, není na to vhodný čas. Večery budete mít určitý psychický útlum, určitě vám pomůže hezké slovo a trochu starosti někoho blízkého.

8. Štír – čeká vás nějaké významnější rozhodnutí. Váš život možná přímo tolik neovlivní, ale bude mít velký vliv na životy jiných a to pro vás může mít nepřímo v delším časovém horizontu význam. A to nemalý. Vyhýbejte se pastičkám, které před vás nastaví dobré ale špatně vyvedené skutky vašich přátel. Pokuste se svému nejbližšímu udělat co nejlepší vstupy do rána, večer vám to vynahradí.

9. Střelec – nebojte se trochu sednout, dobrý čas pro to bude ve středu večer, a popřemýšlet o věcech minulých. Pokud možno si k tomu někoho přiberte, kdo bude vědět o co jde. A poté konečně udělejte velkou tlustou čáru. Celý týden se vyhněte sporům o malichernosti, čeká vás totiž někdy kolem víkendu důležitá hádka a pokud do ní vstoupíte z pozice toho neustále hašteřivého, tak budete na ztracené pozici.

10. Kozoroh – docela hezké sedmidní pro různé milostné aférky či vášnivé večry s nejdražší osobou. Takže během dne se snažte co nejrychleji zbavit svých nudných všedních záležitostí a potom věnujte plnou sílu tomu co je v životě přeci nejdůležitější. Vaše tělo bude potřebovat více vitamínů, nyní jich pomalu začíná být přirozených pod dostatkem.

11. Vodnář – budete se cítit spíše lépe a měli byste vyzařovat ze sebe hodně velkou dávku optimismu. Během pracovního dílu tohoto týdne se seznámítes s několika zajímavějšími lidmi, jeden z nich by do budoucna mohl k vám mít blízko. A šanci na prohloubení známosti budete mít již o víkendu. Pokud možno se řiďte hlavně intuicí, jak v práci tak doma.

12. Ryby – tento týden bude dosti náročný a hlavně nervózní. Pokuste se této divné atmosféře nepodlehnout, tam kde budou všichni upadat, vy tryskejte dobrou náladou. Tam kde všichni budou uhýbat zrakem a snažit se zmizet, vy hrdě z vztyčeným čelem vyražte kupředu. Celých sedm dní hodně dbejte o svůj vzhled, názory okolí na vaši osobu budou mít velký význam, zvláště i v dalších týdnech. První dojem se počítá.