Horoskopy od 23-05-2011 do 29-05-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2011

1. Beran – připravte se na závistivé pohledy vašeho okolí. Budete kolem sebe vytvářet tak zajímavou auru, která bude velmi přitažlivá zvláště pro osoby opačného pohlaví. A to se často nesetká s pochopením, i když vy za to nebude přímo moci. Někdo vás bude od poloviny týdne tlačit k věcem, o které nemáte zájem. Pokuste se to ustát pevně a jděte hlavně svojí cestou.

2. Býk – buďte nyní co nejrozhodnější, jen tím si získáte úctu lidí kolem vás, kteří poslední dobou mohli několikrát získat dojem, že jste pouze ve vleku událostí a vítr vás může kdykoliv kamkoliv odfouknout. Toto se ale týká hlavně kontaktů pracovních a vztahů s cizími lidmi. Doma naopak z rozhodnosti uberte, naslouchejte a případně ukažte jak umíte ustoupit, odměna může být supersladká.

3. Blíženci – opuštění Blíženci získají šanci se s někým nyní příjemně sblížit. A život se vám tím může velmi změnit. Otevřete své srdce. Pro všechny narozené v tomto znamení již od pondělí nastal čas práce a reality, konec přemýšlení o tom kde jaká moucha lítá, pracujte, vyřizujte a zařizujte a koncentrujte se hlavně na věcech úředního typu. Pozor na oheň a horké tekutiny, spáleniny či opaření, to vám hrozí nyní nejvíce.

4. Rak – povinnosti v tomto týdnu budou tím posledním co vás bude zajímat. Mnohem větší zájem budete mít o společenský život a není divu. Nyní budete schopni být v centru každé dobré zábavy a sami ji také budete vytvářet. Při radovánkách jen pozor na upřímnost, někdy když je někdo moc upřímný, tak si tím dokáže extrémně ublížit. Ačkoliv normální šeď vás nebude zajímat, poproste někoho nyní zodpovědnějšího, aby vám nejnutnější věci připomněl včas.

5. Lev – přichystejte se na vážnější hovory až do pozdní noci, je nějaká záležitost, kterou už konečně musíte dořešit. V pondělí nebo úterý byste měli dostat nějaký zajímavý dopis či vzkaz slibující nějakou změnu či cestu v nedaleké budoucnosti. V práci by se vám mělo podařit přesvědčit své spolupracovníky, že už dávno víte ta nejlepší řešení. Celý týden si pamatujte, že důslednost je nejlepší a často i nejrychlejší cesta do cíle.

6. Panna – pokud vás někdo známý pozve někam večer, rozhodně se nevymlouvejte, nebude to znít moc dobře a vy byste mohli přijít nejen o dobrou zábavu, ale i o mnoho zajímavých informací. Ke konci týdne by se měl objevit nějaký z vašich dřívějších dobrých známých či dokonce přátel. Jen na vás bude záležet jestli své dřívější vztahy obnovíte nebo to bude jen taková malá výprava do minulosti bez následků.

7. Váhy – dejte si celý týden pozor na to, abyste si nehráli na někoho, kým nejste. Netvrďte, že umíte něco co neumíte, neříkejte, že znáte něco o čem nemáte ani páru. Buďte upřímní a získáte body. Hrajte divadlo a budete tentokrát bleskurychle odhaleni.  Pamatujte si, že nečekané dárky někdy přinesou více strastí než radosti, ale ten kdo obdarovává to myslel dobře, takže si zaslouží alespoň malý úsměv. Ale jen tak mimochodem, kdy jste dali někomu jen tak dárek ?

8. Štír – jakkoliv začátek týdne bude v normě, tak v jeho polovině byste měli dostat impuls, který vám naznačí, že není už možno na nic čekat a je nutno vyrazit ku předu. Někdo blízký sice bude na vaše konání pohlížet s jistým despektem, ale tentokrát ho ignorujte. Musíte rychle a dobře konat. Na řeči bude čas později. Přibrzděte svůj kritický přístup, možná jste někomu již delší dobu křivdili.

9. Střelec – dokažte všem kolem, že jste velmi schopní a hlavně pilní. Někdo totiž o vás za vašimi zády trousí poznámky, že jste nepříliš talentovaný lenoch. A přeci to vůbec není pravda. Pozor, nyní je poslední šance, abyste pečlivě překontrolovali vaše rodinné finance. Je tam někde díra, kterou musíte co nejrychleji ucpat. Některá řešení, která tento týden budete muset upřednostnit nebudou dokonalá, budou to takové nouzovky, které bude nutno později zdokonalit a opravit.

10. Kozoroh – místo abyste někomu ve svém okolí záviděli, popřemýšlejte a přidejte a budete na tom lépe. Je to mrzuté, ale většina našeho života je o kompromisech. Takto to bude i nyní. Jen nesmíte zapomenout, že při kompromisu nesmíte dávat moc na jevo, jak s tím nesouhlasíte a že vlastně je všechno úplně špatně a stejně mělo být po vašem. Tak dojde jen k dalším sporům a nic se nevyřeší.

11. Vodnář – menší zmatky ve vašem vztahu může vyřešit jen upřímný rozhovor. A po tom rozhovoru je nutno na vše zapomenout, obrátit list a s úsměvem naplánovat něco co máte rádi oba. Nejistota je vždy mnohem horší než i ta nejnepříjemnější pravda. Objeví se před vámi zajímavá nabídka, nevyhýbejte se jí, protože vám otevře docela široké pole možností v nedaleké budoucnosti.

12. Ryby – hned na začátku týdne se objeví nějaká nepříjemná hádka, kterou budete muset co nejrychleji ukončit nebo její důsledky se přetáhnou až do následujícího týdne. V pátek byste se měli zúčastnit nějaké příjemnější odpočinkové akce, která vás dobře naladí jak do víkendu tak i do dalších sedmi dnů. Možná byste mohli pokusit trošku štěstěnu a někde si vsadit (jen se vyhněte krachujícímu kolosovi, výhra kde nic nedostanete nepotěší).