Horoskopy od 30-05-2011 do 05-06-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2011

1. Beran – vyhýbejte se jakémukoliv riziku, se kterým na sto padesát procent nesouhlasíte. Jinak někdo hodně vydělá, ale pouze na váš účet. Jestli přemýšlíte o výdělku, držte se pouze věcí, které máte již dlouhodobě ověřené. Vyčůránci prodělají dvakrát. Přibližně od poloviny týdne se pokuste koncentrovat na každé zadání, které dostanete. Udělejte ho rychle a dobře a budete pak sami překvapeni.

2. Býk – pokud vás někdo vyzve, abyste vyjádřili svůj názor o jiných lidech, tak popřemýšlejte několikrát, jaké se v tom skrývají háčky. Nejobvyklejší je ten, že řeknete pár slov navíc, která nebudete už moci vzít zpět a navíc se donesou přesně tam, kam jste nikdy nechtěli. I nejsoukromější věc může být ve skutečnosti veřejná. V pátek pozor na břicho.

3. Blíženci – začíná se zdát, že vše zvláštní, co se kolem vás v posledních dnech dělo, rozhodně není jen tako normální vývoj událostí nebo náhoda. A v takovémto případě je na vás, abyste vzali otěže osudu do svých vlastních rukouou a kočár života kočírovali konečně přesně tam kam chcete. Může se vám to tento týden podařit, podmínkou je vaše velmi výrazná rozhodnost a nepodléhání cizím vlivům.

4. Rak – rozhlédněte se pořádně kolem sebe, zdá se že vaše pochybnosti ohledně nějaké starší události se konečně pomalu začínají potvrzovat. Pokud to ještě někdo stále nevidí, tak možná je na čase, abyste znovu zopakovali o co jde a vypíchli ty nejslabší body, které byly u základu vašich výtek. Od začátku týdne musíte nahodit motor na ty nejvyšší obrátky, pak vás už nic nezastaví.

5. Lev – ve vašem vztahu byste konečně měli udělat pár dost radikálních kroků. Nemusí jít o změny, ale pouze o to o čem již delší dobu přemýšlíte, ale zatím jste nenašli dostatek času, možností, síly, chuti (zde si dosaďte přesně tu výmluvu kterou jste vždy v potřebné chvíli objevili), pro realizaci. V pondělí nebo úterý vás bude čekat nějaký důležitější hovor, který sice bude mít dost obecný obsah, ale jeho důsledky budou velmi konkrétní.

6. Panna – konečně rozhodujte o sobě trochu více, zatím to byl takový mix toho co se mělo stát, toho co někdo naznačil a toho co vy sami jste měli dojem, že se od vás očekává. Nezapomeňte, že vy jste na prvním místě, nejdříve si uvědomte co sami od sebe očekáváte a pak se podle toho řiďte. Pokud to bude v souladu s přáními jiných lidí, fajn, pokud nebude, jejich problém. Víkend by měl být mnohem volnější, než se vám to bude na začátku týdne zdát, jen nesmíte udělat pár hloupostí.

7. Váhy – tento týden budete mít docela dobrou možnost ukázat své nápady v trošku jiném světle než jste je prezentovali do této doby. Bude to vyžadovat jen dvě věci. Za prvé si je během prvních tří dnů znovu promyslet a poznat slabá místa (a najít pro ně řešení či změnu) a za druhé v následujících dnech si nachystejte nějakou originální prezentaci. Někdo vám sedí více, někdo méně, nedávejte to tak moc najevo.

8. Štír – pokud se tak nastavíte od začátku týdne, tak vás čeká docela slušná dávka klidu a odpočinku. Jen si konečně musíte říci dost a nevymýšlet si problémy kde neexistují a řešení, které po vás nikdo nechce. Bude vám to umožněno, takže toho využijte, jinak vás čeká ku podivu docela dost hádek a zbytečných sporů. Pokud se budete starat i o prkotiny nebo si prostě řeknete, že bez vás se zhroutí svět, tak za vašimi zády bude poskakovat skřítek zákeřníček, co se bude snažit cokolivo co uděláte vysmát a zbagatelizovat.

9. Střelec – poslední dobou nemáte moc dobré chvilky. Možná za to může počasí, jistý vliv mají i hvězdy, ale nejvíce je na vině jistý morousovský přístup, který máte k velké spoustě věcí. Trochu více úsměvu vám neuškodí. Také nezapomeňte, že když je v láhvi polovina vody, tak je láhev poloplná ne poloprázdná. Před pátkem vyžehlete veškeré spory v rodině, jinak nebudete mít hezký víkend.

10. Kozoroh – očekávejte další sérií úspěchů a to jak v pracovních, tak ve finančních, ale i v rodinných záležitostech. Narušovat to bude jen jistý pocit křivdy z minula, ale pokud budete schopni ukázat větší dávku velkorysosti, i tento problém se nyní vyřeší téměř sám. Využijte dobrého týdne k tomu, abyste první polovinu věnovali vyřízení všech nutných záležitostí a zbytek už jen svým blízkým a pořádnému odpočinku.

11. Vodnář – pokuste se být v psychické rovnováze a také více přemýšlejte o jiných lidech. Někdy kolem čtvrtka byste mohli dosáhnout nějakého většího úspěchu, popřemýšlejte, jestli s jeho ovocem nebude dobré se podělit i s potřebujícími. Obdarovávání přináší dlouhodobě mnohem více než dostávání. V hromadě každodenních povinností si budete párkrát muset vybrat jen tu nejdůležitější a jiné odložit na později.

12. Ryby – horko se kterým začíná tento týden ve vás může vzbuzovat večer pocity únavy. Naznačuje to, že něco není v pořádku s vaším jídelníčkem a také určitou dávku přepracování. V prvním případě si můžete pomoci zvýšeným počtem vitamínů a u druhého by mohl pomoci hezký výlet někam do stínu k vodě. V úterý se stane něco neočekávaného, co vás na chvíli rozhodí.