Horoskopy od 06-06-2011 do 12-06-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2011

1. Beran – tento týden vás může stát hodně potu a možná že se objeví i nějaké slzy. Objeví se nějaká úplně falešná obvinění, které vám bude velmi zatěžko vyvracet. V této situaci je nejlepší se opřít o lidi, kterým věříte nejvíce a s jejich pomocí prostě těžké chvíle přečkat, na protiúder bude čas jindy. Určitě občas budete mít dojem, že heslo pro dobrotu na žebrotu se splňuje ve sto procentech, ale není to pravda, i když to tak může vypadat.

2. Býk – nemusíte nikomu nic vysvětlovat, to co jste si vymysleli je nejlepší možné řešení a každý to pochopí, jen jak začnete s jeho realizací. Pokud někdo bude mít stále připomínky, tvrdě zareagujte a odešlete ho do patřičných míst, tentokrát už vám nikdo na cestě stát nemůže. Pamatujte si je, že musíte zachovat pro lidi kolem co nejpřátelštější tvář, takže se slušností.

3. Blíženci  –  v úterý může být trochu křiku a hluku, ale nevyhýbejte se mu, neutíkejte někam do kouta za klidem, protože už se konečně něco musí vysvětlit. Pak bude dobře. Celý týden se snažte využívat vaši schopnost získávat si nové lidi a jejich pozitivní názory na vás, vám v mnohém mohou pomoci. Vyhýbejte se kontroverzním výrokům, raději plujte s proudem.

4. Rak – toto nebude týden samotného jezdce, toto bude týden týmového přístupu. Na co sáhnete bez pomoci, to se rozsype, k čemu přistoupíte ve více lidech, to bude mít obrovský úspěch. Týká se to ale spíše pracovních věcí a různých povinností, po večerech se snažte spíše být doma, v klidu a odpočívejte. V druhé polovině týdne nesmíte na něco velmi důležitého zapomenout.

5. Lev – na zábavy si nechte tradiční víkend a během pracovní části týdne nasaďte co největší tempo. Lidé nejen musí poznat vaši práci podle efektů, ale také musí vidět, že ji děláte. Pak budou mít dojem, že jste dokázali ještě mnohem více a ocení vás ještě lépe. A to vždy potěší. Někdo vás bude pošťuchovat a ponoukat k nějakým nekalostem, najděte v sobě dostatek síly říci ne, nemám zájem.

6. Panna – hned od začátku týdne se před vámi naprosto nečekaně objeví nějaká věc, kterou jste považovali za dávno uzavřenou. Otevře se, vykoukne na vás, připomene se, ale nijak vás nebude zuřivě otravovat. Budete se moci věnovat čemu chcete. Možná je před vámi i nějaká cesta, nachystejte se na ni dobře, protože by vás mělo čekat pár hezkých zážitků.

7. Váhy – pokuste se odhodit veškeré tradiční postupy a přistupujte ke všemu z nějakého nového a nečekaného úhlu. Něco neřešitelného se ukáže na konec banální. Obden se pokuste co nejvíce věnovat rodině, pro ni si nachystejte svoji nejhezčí tvář a vymyslete také něco nového. Nové, moderní či netradiční, ať vás toto provází celý týden.

8. Štír – v úterý nebo ve středu čekejte nějaké tvrdé požadavky od velmi důležité osoby. A nejhorší je, že ačkoliv uznáte jejich oprávněnost, tak je nyní nebudete schopni splnit. Takže si pokuste najít co nejlepší omluvu a vysvětlení. Protože tentokrát nebude úspěšný žádný kompromis. Pokuste se vrátit k nějakému zdravějšímu spánkovému režimu, jít spát například dříve a spát konečně i trochu déle.

9. Střelec – možná o sobě uslyšíte, že jste arogantní, ale párkrát budete muset několik radílků odkázat do patřičných mezí. Postavte vše naprosto jasně, vy tomu rozumíte lépe a o cizí kecy nestojíte (možná ne vždy tak tomu je, ale tentokrát to bude úplně ve sto procentech). Pokuste si vyskočit někam odpoledne na posezení při vodě, řeka či rybníček, ideální by byla i nějaká kavárnička na břehu.

10. Kozoroh – pokuste se vyhnout nákupům osobních věcí pro někoho, nebudete mít dobrou ruku a spíše než potěšíte tak tentokrát urazíte. Pokud musíte už něco kupovat, vyberte nějakou velmi obecnou věc v stylu „to se dává vždycky“. Někdo si o vás poslední dobou myslí, že mentálně jste ještě vlastně dítě. Je na vás ho vyvést z omylu. Samozřejmě pokud vám takovéto označení nevadí, tak nedělejte nic, nebo ho ještě ujistěte, že vlastně má naprostou pravdu.

11. Vodnář – dávejte si pozor na peněženku, někdo vám nabídne skvělou nabídku, která ale bude skvělá pouze pro něho. Pro vás to bude ve skutečnosti naprosto hrozný propadák. Na konci týdne se dozvíte nějakou informaci, která vám někoho ve vašem okolí ukáže v úplně jiném světle, než jste ho viděli do té doby. Nekazte si tím víkend, na dva dni lze každou nepříjemnost trochu ignorovat.

12. Ryby – vaše nové nápady na život a uspořádání věcí kolem sebe se mohou mnoha lidem zdát hodně extravagantní, ale postupně jak bude plynout čas, získají si čím dál tím více ocenění. Lidé ocení prostě něco svěžího. Na čtvrtek a neděli se nachystejte na zajímavé setkání. Zvláště to víkendové by vás mělo velmi pozitivně naladit. Co takhle vyrazit někam na koupání ?