Horoskopy od 03-10-2011 do 09-10-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2011

1. Beran – není zbytí, budete se muset trochu více pohnout a dodělat pár záležitostí, které vám zbyly z předchozích dnů a týdnů. V pondělí a úterý by měl být tlak na vás největší, poté by měl trochu polevit, tak pokuste se věnovat i trochu více času svému zdraví a odpočinku. Nebojte se ozvat, když uslyšíte nějaký velmi křivdivý názor, takováto situace může nastat v druhé polovině týdne. Ale půjde jen o provokaci, proto je nutná jasná a rázná reakce z vaší strany.

2. Býk – říjen začal sice slunečně, ale přeci jen už je zde podzim. Hlídejte si oblečení, zvláště ráno a večer, také pokud to jen jde, vyhýbejte se nachlazeným lidem, tento týden máte dost silné predisposice k chycení nějakého nepříjemného bacilu. Nejnáročnější pro vás bude úterý a pátek, nebudete se cítit nejlépe a lidé vás budou otravovat s nějakými jejich nesmyslnými požadavky. Pokuste se udržet ale nějaký mírný přístup, oni nevidí do vás a nevědí jak se cítíte.

3. Blíženci – cítíte že atmosféra, která je kolem vás, by mohla být rozhodně  lepší. Vina není tak úplně jednoznačná. Je pravda, že vy byste se měli rozhodně mnohem více usmívat, to dokáže vyřešit spoustu věcí bez slov a činů. Jiné asi ke změně chování nedonutíte, tak se pokuste alespoň o nějaký upřímný rozhovor, který by některé nedopovězené věci vysvětlil.  Pokud vás ale někdo obviní o to, že to vy můžete za jeho neúspěch, okamžitě a bez přemýšlení ho pošlete někam.

4. Rak – čekají vás nějaké změny. Pamatujte si ale, že po bouřce vždy vychází slunce, možná to není okamžitě, možná pár mráčků na nebi se chvíli prohání, ale to sluníčko přijde. Tento týden musíte počítat, že nějaká důležitá formální či úřední záležitost nebude jen tak jednoduchá jak jste doufali, ale máte solidní šanci na úspěch. Pozor na odkrývání svých karet, méně bude tento týden rozhodně více. A kamenný výraz a naprostý klid bude třeba, zvláště před víkendem.

5.  Lev – samozřejmě je fajn si vybírat lidi, kteří s vámi souhlasí, kteří vás podporují a vůbec takové, kteří jsou vám podobní. Ale nyní by se vám hodil někdo, kdo vám naopak umí často říci ne, kdo má jiný pohled na svět a vlastně někdo, komu vůbec nerozumíte. Pouze takovýto člověk vám pomůže vyřešit problém, který je pro všechny přátele a dobré duše nerozluštitelný. Pokud to bude jen možné, omezte tento týden trochu počítač a televizi.

6. Panna – pečlivě si připravte své argumenty. Možná se podívejte mezi nějaké starší papíry a doklady, které jste odložili, je tam nějaká důležitá věc, která by vám mohla nyní pomoci. Možná tento týden uděláte pár chyb, rozhodně jich nelitujte, protože v důsledku vás hodně poučí a ukážou vám pár věcí v úplně jiném světle. Uvolněte se, pokud budete rozhodovat o finančních záležitostech, rozhodně to nesmí být ve stresu, jinak důsledky nebudou dobré.

7.  Váhy – je to velmi zvláštní, že zrovna vy budete nyní v centru mnoha konfliktů, někdy jako přímý účastník, někdy jako osoba, kterou tam jiní bez ptaní vtáhnou. Vše záleží nyní od vaší psychické síly jak si s tím poradíte. Pokud budete v rovnováze, dopadne to dobře. Nejhorší co se může stát bude situace, kdy se budete stavět od začátku pouze na jednu stranu či si ucpete prostě uši a budete si mlít své. Ve čtvrtek se bojte něčeho nečekaného, navíc budete mít strašně málo času.

8. Štír – několik neopatrných slov může pokazit celý dobrý dojem, takže si dejte pozor, bude to nutné zvláště v pracovní části týdne, od pátku už budete moci s ostražitostí polevit. Dejte si pozor na elektřinu a na vodu. Nyní budete mít možnost předvést nějaký svůj výrazný talent či schopnost či znalost, o kterém víte, že ho zvládáte, ale světu jste to moc zatím nepředvedli. Nebojte se, bude to velmi pozitivně oceněno. Když budete dotlačeni k výběru pouze mezi dvěmi věcmi, odmítněte to a řekněte, že pod tlakem se rozhodovat nebudete. Budete mít možnost se k výběru vrátit, ale nebudete už za slabocha.

9. Střelec – hned v pondělí a úterý párkrát zakopnete. Omluvte se, usmějte se a dál to neřešte. Rozebírání toho by vám odebíralo energii  a tu si na podzim začněte sbírat a ne vyhazujte ji zbytečně do koše. Večer si párkrát někam vyskočte, pokuste se ale držet ve stínu a jen si užívejte pozorováním světa kolem vás. Dozvíte se něco nového a někoho uvidíte trochu z jiného úhlu.

10. Kozoroh – pokud již delší dobu přemýšlíte o nákupu něčeho, podívejte se tento týden znova, není náhodou nějaká velmi příjemná sleva ? Popřemýšlejte jestli se poslední dobou příliš neopakujete, někdo kolem vás začíná mít takový dojem a je už jen pár kroků od toho začít do vás rýpat a za vašimi zády se vám pošklebovat (samozřejmě před publikem). To druhé bude horší, protože by z vás mohlo začít dělat hlupáka i v očích lidí, na kterých vám záleží. Pokud vám někdo poslední dobou navrhoval nějaký kulturní zážitek, poslechněte ho.

11. Vodnář – události z velké části tohoto týdne vás mohou velmi silně otravovat a občas i vyvolávat pocity zoufalství. Zvláště protože na nic co vás rozčílí nebudete mít vliv. Dobré bude, pokud se vám podaří si zatnout zuby a prostě to nějak přežít. Zlepšení by mělo nastat ve čtvrtek, víkend jako by si chtěl vynahradit to vše co vám zlého zbytek týdne přinesl a měl by být krásný a plný potěšení. Smolnou část týdne se snažte držet u toho, kdo je vám nejbližší. Když bude nejhůře, tato podpora je to nejdůležitější.

12. Ryby  – možná nejste nejoriginálnější, ale pokud to nahradíte pečlivostí a pozitivním a také sebejistým přístupem, výhra bude vaše.  Chtělo by to krátký jasný vstup a hned akce. A máte to v kapse. Díky vlivu Měsíce, hrozí vám nějaká změna plánů a obecně i směru vaší činnosti. Nemusíte se podřídit, ale popřemýšlejte jestli to nemůže v budoucnu přinést nějaké ovoce. I když rozhodně na začátku vás to bude stát dost námahy. Pokud máte chuť na nějakou dobrotu, neodpírejte si ji. Život se nemůže skládat jen ze samého odříkání.