Horoskopy od 01-10-2011 do 16-10-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2011

1. Beran – pozor na zdraví, váš organismus by neměl být příliš dobře připraven na aktuální teplotní skok. Pokud si nebudete hlídat teplé oblečení a případně nějaký horký čaj a teplou postel ihned po možném prochladnutí, rozhodně nyní nastydnete. Dejte si pozor na průvany a pokud vám někdo nabídne jako zákusek zmrzlinu, raději odmítněte. V první polovině týdne věřte svým pocitům, pokud vám někdo bude od začátku nesympatický, nehledejte v něm nic víc, opravdu je nesympatický.

2. Býk – možná vám někdo tajně podstrčí nějakou informaci a nebo si mezi řádky všimnete něčeho důležitého. Pokuste se nově získané věci využít co nejvíce ve svůj prospěch. Někdo světlovlasý a nebo zrzavý ve vašem okolí je velmi nepřející. Nyní by se měl dostavit dlouho očekávaný úspěch, podmínkou je ale to, že si budete více věřit. Odhoďte už všechny pochybnosti za hlavu, nemají smysl a před protrhnutím cílové pásky ještě trošičku přidejte, ty síly máte.

3. Blíženci – připravte se na nějakou menší bitvu. A protože po bitvě je sice každý generálem, ale mnohem užitečnější je být jim i před bitvou, pokuste se využít toho, že jste varováni a pořádně si naplánujte své tahy. Když se ukážou první náznaky konfliktu, vy budete ve výhodě. Nenechte ten spor se rozvíjet vlastní silou a naprostou náhodou, pokuste se ho směrovat. Lidé kolem vás si myslí, že se vás nic nedotkne, možná by nyní bylo lepší tu hroší kůži trošku odsunout a ukázat i více citlivosti.

4. Rak – jestli má někdo ve vašem blízkém okolí tento týden svátek a nebo narozeniny či událost k oslavě, vymyslete mu nějaký originální dárek. Čeká něco nudného, stereotypního a pokud tu osobu překvapíte, tak vám to v budoucnu přinese krásné ovoce. Pokuste se upoutat pozornost lidí, kteří budou nyní o vás rozhodovat, buď dobrým nápadem a nebo alespoň velmi pozitivní náladou či velmi pečlivým vzhledem – preferujte spíše konzervativnější motivy, extravagance si nechte na bohatý a zajímavý víkend.

5. Lev – pokuste se držet nyní v ruce co nejvíce trumfů. Váš soupeř či soupeřka totiž nemá také jen jeden. A jde o bojovníka, který to jen tak nevzdá. Když ho dostanete na zem, držte ho dokud opravdu několikrát nepřizná porážku. Jinak vás čeká úder do zad. V úterý nebo středu se vám může stát nějaká menší nehoda. Vyřešte problémy, oklepte se a zbytek týdne se pokuste na ni, jenom pokud to bude možné, neupozorňovat.

6. Panna – těšte se každou drobností, druhá část týdne bude náročnější, tak by bylo docela fajn, kdybyste do ni vstoupili nabití pozitivně. A šetřete také trochu síly, poslední dobou vydáváte rozhodně více energie než jí získáváte a to na podzim, není rozhodně nejlepší nápad. Na povinnosti, které vás čekají v pátek nebo o víkendu se rozhodně co nejlépe připravte, někdo vám může dobře poradit, a vy víte kdo to je.

7. Váhy – kdy jste si vyrazili někam na nějaké dobré jídlo, ať je to oběd nebo večeře, to je jedno, jen ať je to přesně podle vašich přání a ať vás doprovází ten, kdo je vašemu srdci nejbližší. Pozor na nějakého zlomyslníka, pokud vás bude otravovat, nebojte se v nestřeženém okamžiku mu nastavit tajně nožku a nechat ho ať zakopne. Jen to pokud možno musí být nenápadné a tajné, cíl šťouchance to ještě může (ale nemusí) vědět. Ale okolí by si ničeho nemělo všimnout.

8. Štír – ve chvilkách klidu zavřete oči a trošku se zasněte. Ten život nemusí být přeci jen neustále o nějakém napětí a neustálém realizmu. Sny jsou také součástí našeho bytí, sáhněte večer po milé knize, pusťte si nějakou romantickou muziku, pusťte nějaký krásný film. A celý ten týden se snažte držet co nejdál od nemilých věcí, které vás budou stahovat na zem, bude to možné.

9. Střelec – tréma je otravná záležitost, ale rozhodně to není nějaký vlk, žralok nebo lev a dá se s ní bojovat, nesmíme se jí nechat sežrat. Někdo vás podceňuje, možná do vás i rýpe a jen touží po tom, abyste se sesypali ještě dříve než se cokoliv stane. Neudělejte mu radost. Udělejte ji sobě. Pokud to jen vám čas dovolí, pokuste se prodloužit si dobu spánku o půl hodiny, ideální by byla hodina. Po dvou dnech za sebou poznáte ten rozdíl.

10. Kozoroh – v nejbližších třech dnech byste mohli čekat nějaký příjemný finanční impuls. Může to být cokoliv, jen nesmíte zapomenout na trochu zdrženlivosti. Nevydejte okamžitě vše na začátku, odložte na další výdaje, vánoce jsou už za dva měsíce, potěšte sebe, to rozhodně, ale potěšte také jiné. Pravděpodobně jste to už slyšeli několikrát, ale vaše obavy ze změn jsou trošku únavné a hlavně zbytečné. Nyní vás čeká nějaká možnost změny, kterou byste měli využít. Neodmítejte ji hned jak se objeví, jenom protože je to něco nového, podívejte se realisticky na fakta a hned vše pochopíte.

11. Vodnář – někdo vás bude neustále opravovat, jestli vás to baví, tak nereagujte. Jen ale se potom nedivte, že bude do vás dloubat stále víc a víc, když se vám to přece líbí … Mnohem lepší by bylo, kdybyste ve chvíli, kdy budete mít jistotu, že vy máte pravdu, ho okamžitě usadili a už ho nepustili nějaký čas ke slovu. A když se ozve pak znovu, tak poukažte na tento mylný případ. Pokud to jen situace umožní, vyhýbejte se od čtvrtka neznámým telefonátům či dopisům. Přeci nemusíte vždy zvedat sluchátko.

12. Ryby – nejdřív se nalaďte optimisticky a potom se pokuste vylepšit svojí kondičku. Pozitivní výsledky byste mohli nejenc rychle ucítit, ale také brzo je uvidíte i v zrcadle. Bohužel, před zodpovědností neutečete. Pokuste se to oddálit o jeden či dva dny, ale potom se postavte k problémům čelem a přiznejte to, co přiznat máte. Hlavně nepřehazujte cokoliv na druhé, neprojde vám to. Vše se rychle vyřeší, nepříjemnosti potrvají jen jeden den. Víkend byste měli mít pak už jen příjemný.