Horoskop na měsíc listopad 2011

Horoskop na listopad 2011
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – v listopadu byste měli získat hodně energie. Je to sice podzim a blíží se zima, ale něco vás prostě nakopne a vám se bude velmi slušně dařit realizovat své cíle a zároveň každodenní povinnosti pro vás nebudou vůbec žádný problém. Na přibližně polovinu měsíce si nachystejte peněženku, tam by se mohly objevit nějaké výrazně větší výdaje. Může se stát, že váš partner/ka vás bude v listopadu něčím hodně zlobit. Nejjednodušší věcí, která uklidní situaci je romantická večeře při svíčkách nebo ještě lépe společný výlet někam do přírody, kdyby byl dvoudenní, tak to je naprostý ideál.

Býk – budete mít hodně nadšení, bohužel občas se objeví i v nepříliš správných situacích. Bylo by proto užitečné mít při sobě nějaké garde, které vás případně bude brzdit. Bude totiž několik případů, kdy nadšení nebude mile viděné. Ale obecně vaše okolí bude mít k vám celý listopad velmi pozitivní přístup, a také vám pomůže v několika složitějších situacích. Býci, kteří žijí v nějakém dlouhodobějším vztahu by si měli užívat stejně krásně, jako když jejich vztah vznikal. Jestli máte možnost, přihlašte se někam na nějaké cvičení, plavání či prostě sportovní aktivitu, ale měla by být pod vedením odborníka.

Blíženci – jse hodně ambiciózní a to je dobré. Jen malý člověk má malé cíle. Rozhodně ty své nezmenšujte, ale nyní v listopadu jich nedosáhnete, v tomto měsíci vás čeká opravdu ještě hodně práce, a když už si budete myslet, že cíl je na dohled, tak po chvilce objevíte další malou zatáčku. Celý listopad by měl být mnohem více o výdajích než o ziscích. Pokud bude vhodné někde vytáhnout vzhled jako zbraň, nebojte se to udělat, bude vás nyní obklopovat nějaká zajímavá pozitivní aura, která která váš kvér nabije ostrými. Pokuste si vybrat nějaký zajímavý kousek oblečení, který by to ještě zdokonalil a pokud ho nemáte, tak vyražte ho někam koupit.

Rak – v listopadu se můžou objevit nové nápady a několik velmi zajímavých a dlouhodobě ziskových nabídek. Dá se říci, že toho bude více, než by jedna osoba vůbec potřebovala. Proto případně nebojte se někomu udělat dárek a pokud si nebudete radit s výběrem, požádejte nějakého znalce o pomoc. V lásce čekejte to, o čem láska vlastně vůbec je, buď krásnou atmosféru a nebo nové, dlouho očekávané setkání. Stačí jen snít a sny se splní. Listopad bude velmi dobrý pro nějaké změny ve vzhledu vaší domácnosti.

Lev – pokud budete dělat něco svého a pro sebe, budete mít velký úspěch. Pokud budete dělat pro jiné či jiné osoby vás budou táhnout a rozhodovat o tom, co se zrovna nyní bude dělat, čekejte jen takový šedý otravný průměr. Na konci listopadu se může objevit nějaký hezký nečekaný větší finanční obnos, ale jinak měsíc by měl být spíše skromnější a utažený opasek rozhodně pomůže. Měli byste potkat nějakou velmi zajímavou osobu, která může hodně ovlivnit váš život. První setkání nebude tak samozřejmé, ale pokud ho zopakujete, tak se vše postupně začne měnit.

Panna – přestaňte už tolerovat jiným to, jak se vás neustále snaží v různých věcech omezovat. Dělejte to, na co máte chuť, a pokud to bude něco originálního  a zajímavého, tak vám to v listopadu přinese nejen hodně radosti, ale také i úspěch a ocenění v očích různých dřívějších škarohlídů. Konec podzimu a zima by měla být hodně o změnách. V záležitostech, které se nějak týkají vašich citů a lásky, čekejte stabilitu. Jen někdy hodně přibrzděte svoji upřímnost, může vám škodit. Sice některé nevysvětlené situace se stanou konečně průhledné, ale rány které při tom zadáte, mohou být příliš hluboké.

Váhy – finace i práce by se měly pohybovat na naprosto klasické a nezajímavé úrovni. Neměly by se objevit jakékoliv skoky a to ani ty, které by situaci vylepšili ani ty, které by ji nějak drasticky zhoršily. Pokud budete hodně otevření, pomůže vám to v navazování nových kontaktů a ty mohou být i dlouhodobě užitečné. Ačkoliv se vám asi nebude chtít, pokuste se nezanedbávat svůj vzhled. A to i když se vám do toho nebude chtít a budete si říkat „jsem přeci jen doma“. Možná by se vám hodilo trochu změnit účes.

Štír – listopad by měl být pro vás velmi akčním měsícem, který vám bude vyplňovat hodně různých aktivit. Nevylekejte se hned na začátku a také si nestěžujte na práci, prostě jen vyhrňte rukávy a hurá do práce. Každá růže má trny, ale tahle růže opravdu nádherně vykvete. Dlouhodobě se vám může podařit vybrat nějakou kvalitní investici. Prvních deset dnů listopadu se pokud možno vyhýbejte situacím, které zavánějí romantikou. Bude to na nic a proč ztrácet čas a kazit si náladu. Romantice věnujte hlavně druhou polovinu měsíce a dobře se na to připravte.

Střelec – z října do listopadu se přesune několik povinností. Když se vám podaří je ukončit co nejrychleji, pak budete mít celkem klid. Pokud ale budete vše odkládat a nebo budete pracovat jen s polovičním výkonem, bude vás to otravovat i v prosinci.  Finanční stabilita je příjemná věc, samozřejmě nějaké extra finance jsou ještě příjemnější, ale radujme se i z malých věcí, ne jen z těch úplně dokonalých. Pozor na srdce. Bylo by fajn, kdyby se vám podařilo vyrazit na nějaký klidný víkend do místa neobklopeného hlukem, šumem a technikou.

Kozoroh – vaše pracovní náplň by se nějak měla změnit. Čeká vás nějaké rozhodnutí, které sice bude vaše a nikdo vás k němu nedotlačí, ale po nějakém čase budete sami překvapeni vlastní odvahou. Finanční situace by vám měla umožnit několik příjemných výdajů pouze pro vlastní potěšení, ale neblázněte příliš. Vánoce už se pomalu blíží a uvidíte že hezky obdarovat někdy přinese vám ještě víc radosti, než kdybyste stejný obnos vydali pouze na sebe. Jestli jste ve vašem vztahu poslední dobou příliš ustupovali, nyní řekněte tvrdé a jasné ne.

Vodnář – finanční záležitosti se budou v listopadu vyvíjet velmi podobně jako v říjnu. Kde čekejte větší haló, to jsou záležitosti spojené s vašimi city. Tady se bude docela horko a to spíše v příjemném slova smyslu. Není na čase si zase trošku pocvičit umění svádění ? Pokuste se být trošku agresivnější, obecně se vám nyní hodí průbojnější přístup k životu, lásce ale i práci.  Pokud na něco čekáte již dlouhou dobu, v listopadu by se to konečně mělo splnit.

Ryby – vaše pracovní situace není příliš stabilní. Pokuste se přijít s nějakým novým nápadem a nebojte se ještě trochu přidat. V listopadu by se vám měla ozvat nějaká osoba, kterou jste již dlouho neviděli. Může z toho vyjít příjemné setkání, ale nic víc. Požádejte vašeho partnera o větší podporu, on by rád, jen je prostě takový trošku slepý a nechápavý a nevšimne si, že nyní ho hodně potřebujete. Větší zážitky by se měly objevit až po dvacátém. Nechtělo by to trošičku provětrat váš šatník ?