Horoskopy od 17-10-2011 do 23-10-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2011

1. Beran – neodsuzujte nikoho na základě informací, které jste získali pouze z druhé ruky. A i když část věcí jste si ověřili, pokuste se vycházet ze staré křesťanské zásady – nesuďte, abyste sami nebyli souzeni. Ale samozřejmě svůj názor musíte mít, a také přizpůsobte tomu své chování. Někomu byste měli kolem poloviny týdne vysvětlit svá očekávání, celou dobu tápe a neví co chcete a co potřebujete. Pokud se to od vás nedozví, dojde k nějakému nepříjemnému nedorozumění.

2. Býk – vesmír vás chce odměnit všemožným bohatstvím citů a zážitků. A je jen na vás jestli dary osudu budete připraveni přijmout. Pokud ano, čerpejte plnými hrstmi. Pokud ne, nic sice neztratíte, ale naprosto nic nezískáte a  to je určitě velká škoda. Budete mít nyní možnost zlepšit vztahy s někým, s kým jste již delší dobu měli nějaký problém. Pokud vás trápí choroba, pokuste se od pondělí koncentrovat na léčebných doporučeních, sáhněte i po radách našich babiček a vaše tělo si se zbytkem dokonale poradí.

3. Blíženci – na začátku týdne vás může čekat nějaký konflikt, pokud si s ním neporadíte, vybuchne znova a ještě větší silou těsně před víkendem a zkazí vám dny, které plánujete na odpočinek. Vyhýbejte se věcem, kterým nerozumíte, ať je dělají a řeší lidé, které zajímají a kteří se v nich vyžívají, vy přeci máte svoje a tam každému ukážete. Bude pro to nyní docela dobrá příležitost, tak ji nepromarněte.

4. Rak – rozhodně nečekejte na svoji šanci sedíce někde v koutku a dumajíce o tom jak by něco bylo fajn kdyby to či kdyby tamto. Odkopněte židli, vyskočte na stůl, vykřikněte jasně a vrhněte se s vykasanými rukávy do práce, výsledky vás velmi příjemně překvapí. V průběhu týdne vás čeká rozhodnutí, kde budete na vážkách, jestli má rozhodnout vaše citlivé srdce a nebo rozumná analýza situace co bude před vámi. Vyberte radu rozumu, srdce je fajn, ale nechte ho pouze pro rozhodování o věcech, které mu opravdu náleží a ne i na obecná řešení.

5. Lev – pokuste se konečně vypudit ze své mysli vzpomínky na věci minulé, nezměníte je. Věnujte plnou energii událostem dnešních a budoucích dnů, s tím že nepřemýšlejte zas až příliš dopředu, tam se objeví ještě několik věcí, které budou ovlivňovaly vaše rozhodnutí.  Někdo vás bude tlačit do pozice, ve které se vám bude zdát, že neexistuje vůbec žádné řešení. Odložte rozhodnutí na víkend a tam vás něco osvítí a najdete řešení, které vás plně uspokojí. A to, že zlomyslníkovi vypálíte rybník bude jen příjemný bonus.

6. Panna – Pokuste se koncentrovat na každé činnosti, ke které tento týden přiložíte ruku. Nedělejte pokud možno nic halabala.  Může se vám zdát, že někdo na vás zapomněl, není to pravda, jen sám neví jak o sobě dát vědět. Možná ho jemně popostrčte. Pokuste se nyní trošku méně kontrolovat různé věci, děláte to příliš okatě. Když projevíte více důvěry, pozitivně se vám to vrátí. Zvláště nemusíte se dloubat v různých banalitách. Jen důležité je důležité.

7. Váhy – pokuste se celý týden vyhýbat dvěma typům lidí. První jsou ti, které obecně nemusíte, pokud je nemusíte, tak se s nimi nestýkejte. A druhým jsou ti, kteří možná obecně jsou sympatičtí, ale poslední dobou vám udělali nějakou nepříjemnou věc, nebo řekli nějakou zlomyslnost. V tomto případě prostě byste řekli pár slov navíc, která by se špatně brala zpět a to tak doopravdy nechcete. Nebojte se slz, slzy občas dokážou vás omýt a očistit a rozpustí nějaký ošklivý balvan, který vás trápí. Večer vybírejte pokud možno klidnější způsob zábav.

8. Štír – pokuste se podívat na události z posledních dnů a také i možná trošičku obecněji na celý svůj život, z více úhlů. Možná vás něco velmi překvapí. Vůbec tento týden bude ve znamení „odvážným štěstí přeje“, takže pokuste se být odvážní a dělejte věci také trochu jinak než očekává vaše okolí. Budete li rychle chtít získat nějakou věc či nějakou odpověď, tentokrát budete muset vytáhnout peněženku, peníze řeší občas prostě všechno.

9. Střelec – dávejte hodně na sebe pozor, zvláště na levou část těla. Také by bylo dobré, kdyby se vám podařilo omezit různé závislosti i takové ty společensky přijatelné či obecně tolerované. Tělo občas potřebuje více očisty. Pokud budete v místě, kde je více lidí, hodně si hlídejte své osobní věci, taktéž se snažte neodkládat své věci na veřejnost tam, kde je neuvidíte.  Romantika je výtečná záležitost, když má člověk špatnou náladu.

10. Kozoroh – někdo by se měl na vás obrátit s nějakou prosbou. Bude vás to stát docela dost času, možná i trochu námahy a peněz. Odměnou bude pouze dobrý pocit a také vděčnost dané osoby. Nic víc tam nebude, takže rozhodnutí je plně na vás a možná také na vašem aktuálním harmonogramu, jestli tam najdete dostatek místa pro novou aktivitu. Říká se sice, že mlčeti je zlato, ale jde o to mlčet ve správné chvíli a ne stále, tentokrát by vám hodně pomohl upřímný rozhovor a vyložení rozhodně všech karet na stůl, eso v rukávě, zvláště pokud je cinknuté, rozhodně není nyní dobrá věc.

11. Vodnář – pozorujte prvních pár dní v tomto týdnu toho, kdo je vašemu srdci nejbližší, díky tomuto pozorování se vám podaří objevit něco co bude vyžadovat rychlé, ale zároveň chytré řešení. Nachystejte se na nějakou důležitou zprávu, možná nebude až tak nečekaná, když chvíli popřemýšlíte, tak si po jejím objevení vzpomenete o co jde. A také díky tomu najdete nejlepší způsob, jak správně reagovat. Jen taková nápověda, spěchejte pomalu. A pokud už máte dojem, že je to pomalu, tak ještě zpomalte.

12. Ryby – na začátku týdne si budete moci dovolit trošku větší dávku bláznění, potom byste kolem středu (a tím pádem i středy) měli přibrzdit a věnovat se věcem důležitým, racionálním a o víkendu to zase budete moci rozjet na plno. Budete muset někoho něco naučit, mnohem lépe vám to půjde, pokud nebudete doslovní, stačí jen trošku naznačovat, postrkovat a nic víc. Rozhodně neveďte neustále za ručičku, tím ničeho nedosáhnete. Mělo by se vám v pracovní části týdne uzavřít konečně nějakou důležitou věc.