Ryby – horoskop na rok 2012

Rok 2012, podle toho co naznačuje horoskop, by měl Rybám přinést mnoho dobrého.  Zvláště pokud se to týká nějakých naprosto šílených plánů, které si vymyslíte někdy kolem Silvestra či Nového roku. Ty by v průběhu roku měly vyjít téměř do puntíku. Soukromé i pracovní záležitostí by měly být v docela hezké harmonii. Pokud jde o nějaké obecně nejslabší období, tím by měl by být začátek jara a poté skoro celý podzim, tam se na vás svalí nějaký těžko popsatelný pocit únavy a také se budete cítit tak nějak znudění vším kolem vás.

nejlepší měsíce roku 2012 – květen, srpen, prosinec

nejhorší měsíce roku 2012 – březen, září, říjen

Láska – horoskop naznačuje, že by se nyní mohlo objevit několik velmi zajímavých příležitostí. Jen vy víte jestli je chcete a nebo potřebujete. Budete milovat a budete milováni a co by si tu člověk měl přát více. Pokud máte dojem, že nějaká změna vašeho stavu je už naprosto bezpodmínečně nutná, rok 2012 to Rybám umožní udělat téměř bezbolestně. Měla by se ozvat minulost a díky tomu byste měli mít pár zajímavých možností jak si poradit z budoucností. V létě a poté v prosinci vaše srdíčko bude ovlivňováno nejvíce. Při flirtování by Ryby měly nejvíce vsadit na jistou zasněnost a melancholičnost, vytvoří to velmi silný magnetismus.

Práce – na první místo si v roce 2012 postavte pravidelné povinnosti. Podaří se vám najít nějaký způsob, jak si jejich vykonávání zjednodušit, ale zjednodušení neznamená, že úplně zmizí. Ty budou vždy na prvním místě a pokud se objeví problémy, vždy to bude spojeno s tím, že jste opomněli věci, o kterých jste výtečně věděli. Do jara rozpracujte několik projektů, které potom na jaře realizujte. Díky tomu by se mohl otřást oslík už před příchodem zimy. Nejlepší nabídky by měly přijít od lidí, které příliš dobře neznáte, jen si pamatujte, že zdarma znamená ve skutečnosti platba později a pak si vyberete už velmi jednoduše. Pokud se odhodláte ke změně práce, ať je vaše rozhodnutí radikální a změna je na opravdu výrazně lepší, jinak se budete velmi rychle trápit ještě více než dříve.

Zdraví – ačkoliv rok 2012 by měl být pro Ryby opravdu více méně pozitivní, stále není možné zapomínat na zdravý způsob života a také udržení jisté rovnováhy mezi vaším tělem a duchem. Obé potřebuje stejně kvalitní odpočinek, jinak začne negativně ovlivňovat celek. Ducha by měla nejlépe uklidňovat nějaká poklidnější kultura, navíc by pro vás měla být velkou inspirací. Tělo si zase vychutná střídmý jídelníček a zdravou dávku pravidelného pohybu. Kde mají Ryby nejslabší stránky v roce 2012 ? Budou to tentokrát plíce a také v jistém ohrožení jsou klouby, jak u dolních, tak u horních končetin.