Horoskopy od 19-12-2011 do 25-12-2011

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2011

1. Beran – svátky jsou už opravdu za rohem, ale ještě se koncentrujte i na normální pracovní záležitosti, je možné že se v polovině týdne před vámi objeví velmi zajímavá příležitost. Nyní uzavírané smlouvy budou mít do budoucna pozitivní dopad. Opuštění Berani se mohou někomu velmi výrazně zalíbit, jen to ještě tento týden nedá daná osoba najevo. U Beranů ve vztahu bude jedna věc podobná, až do soboty nějaké velké city nečekejte. Ale je to jen způsobeno předvánočním shonem. Svátky budou krásné. Co se týká zdraví, nezapomeňte na pravidelný přísun vitamínů.

2. Býk – pokud si stanovíte v pondělí či úterý nějaký dlouhodobější cíl, nezapomeňte při plánování také vybrat i ty správné osoby, které vám s jeho dosažením pomohou. Bez pomoci se vám to nezdaří. Tento týden vsaďte na podnikavost a bude se vám dařit. V lásce je nutno občas také vyjít vstříc, ne jen čekat na kroky druhé strany. Pokud plánujete před Vánocemi hubnout, nechte si to spíše na povánoční čas, nyní by to jen zbytečně zatěžovalo váš organismus a o svátcích se stejně neudržíte.

3. Blíženci – před svátky by vás mělo čekat výrazně více práce, takže by bylo dobré si rozvrhnout správně čas, tak aby se vám podařilo před Štědrým večerem vše stihnout. Může se objevit nějaký menší pracovní čertík z minula, bylo by dobré tuto starou záležitost už uzavřít ať vás dále neobtěžuje. V lásce si hlídejte svou výbušnost, protože může vám pokazit nyní hodně věcí, a to rozhodně není před svátky něco příjemného. Hrozí vám zbrklost, takže si dejte pozor na různá zranění.

4. Rak – jestli hned od začátku týdne nasadíte vysoké tempo, podaří se vám vyřídit vše důležité do čtvrtka a většinu pátku budete mít na předvánoční přípravy. Ve chvíli kdy budete nejvíce zavaleni prací, může se objevit extra příležitost na zajímavý finanční příjem. Pokud si v lásce začnete zadávat nějaké velmi důležité otázky, tak odpověď nehledejte v rozumu, ale pouze ve svém srdci. Pokuste se trochu zvýšit svoji odolnost. Malé otužování by vám rozhodně neuškodilo. Ačkoliv práce bude hodně, s fyzickou námahou buďte opatrní. Vždy dobře odpočívejte.

5. Lev – složité záležitosti nejlépe vyřešíte moudrým a dobře promyšleným postupem. Raději část věcí odložte a dokončete naprosto perfektně to co je rozdělané a nejdůležitější. Pokud nyní máte nějaký větší obnos, pokuste se ho hlídat a nevydávejte ho celý, bude ještě potřeba. Ve společnosti budete kralovat, pozor aby to nevzbudilo žárlivost, vysvětlete, že jde jen o zábavu předem. Když budete mít více volného času, sedněte si či se natáhněte a trošku relaxujte. Pomůže to nejen vašemu tělu, ale také duch bude obohacen.

6. Panna – nedělejte ze sebe nenahraditelné, když se někdo sám nabídne, klidně mu předejte na čas trochu svých povinností a sobě nechte pouze dozor. Oceňte dobré slovo, když se při pochvale usmějete, může to přinést nějaký benefit, nyní nebo v blízké budoucnosti.  Samotné Panny by si měly všímat svých přátel, je takové přísloví, kamarád taky rád. Možná někde by se mohl změnit kamarádský vztah na něco více ?  Panny, které si užívají již se stálým partnerem, by měly jasně určit, co je nutno udělat před svátky a kdo to bude dělat. Jinak jim hrozí chaos a neporozumění.  Pokud se budete věnovat nějakému sportu nebo větší fyzické aktivitě, budete se lépe cítit.

7. Váhy – nejlepším řešením na těch několik problémů, které se tento týden mohou objevit je vyváženost. Před prací si vždy vezměte přesně pro a proti, dejte je na váhu, někde uberte, někde přidejte a podle toho až postupujte. Pokuste se být ve svých plánech ale i výdajích co nejvíce realističtí. Je lepší se držet při zemi, pády z velkých výšek velmi bolí a přinášejí těžká zranění.  Ve vztahu i mimo vztah platí nyní jen jedno, úspěch vás čeká pouze pokud si svůj cíl či svou lásku dobře vycvičíte. Občas stačí malá manipulace a už vše jde jako po drátkách. Vaše forma z trochou snahy bude slušná. Dejte si větší pozor jen na pleť na obličeji případně také na nehty.

8.  Štír – tento týden nebude příliš růžový. Věci se vám nebudou dařit, povinnosti budou spíše nudné než zajímavé a je možné, že vás bude i několik lidí hodně otravovat. Ale pokuste se vydržet, víkend je blízko a sváteční atmosféra dokáže změnit i ty nejnepříznivější věci. Ve finančních záležitostech bude dobré mít rychlý postřeh, díky tomu vám nenikne několik zajímavých příležitostí. V lásce trošku zavzpomínejte, a to co bylo dobré zopakujte a nebo připomeňte. Pro vaše zdraví by měly být nyní dobré kyselejší věci. Citrusy ale i například takové kysané zelí je skvělým zdrojem vitamínů, dělali jste si někdy například typickou slovenskou kapustnicu ? Naši východní sousedé si na Vánoce často dělají tuto lahůdku a vědí proč to dělají.

9. Střelec – dejte si pozor na vaše vztahy s okolím. Tento týden se snažte nevnucovat váš názor, i když vám bude naprosto jasné, že máte pravdu. Dělejte, že nasloucháte, zakývejte hlavou, navrhujte kompromis a pak si stejně prosaďte své. Bohužel asi až do pátku se vám příliš nepodaří najít více času pro sebe či pořádný odpočinek, vynahraďte si to ve svátečním času. V lásce vás asi tento týden nečeká nic moc zajímavého či šokujícího, pouze další podobný týden, jako ty co byly před ním. Co ale není zase něco strašně špatného. Pozor za volantem, a pozor na ostré předměty, zvláště v pátek a sobotu.

10. Kozoroh – jestli vám záleží na velkých úspěších, snažte se poznávat a oslovovat nové lidi. Ti vám mohou pootevřít bránu k nečekaným profitům. Pokud vám záleží více na klidu a zisky si necháte na nový rok, soustřeďte se hlavně na svou práci až do posledního předsvátečního dne. Láska by pro Kozorohy svobodné i zadané měla být nyní příjemným dárečkem. Je jen jedna podmínka, nesmíte se bát vyslovovat své city nahlas. Druhá strana opravdu neumí číst myšlenky, i když se vám možná někdy zdálo, že ano. Vaše forma bude kolísat od dobré k dosti průměrné až podprůměrné, proto nezanedbávejte prevenci.

11. Vodnář – nebudete mít příliš moc prostoru pro manévrování, jednak vás čekají o víkendu svátky a navíc nyní bude několik povinností, které je nutno udělat, a bohužel rozloží se do celého týdne. Tak zatněte zuby a nenechte si tím pokazit Vánoce. Může se ozvat někdo z minulosti a bude chtít setkání, je na vás jestli vyhovíte. Nyní čekejte hodně emotivních výstupů, partneři Vodnářů budou jak na jehlách a dost podráždění. Nechte je se vybouřit, však oni vám to již za pár dní vynahradí. Dbejte o svůj zrak, postarejte se, abyste pracovali a také žili v dobře osvětlených místnostech.

12. Ryby – velmi důležité bude, abyste si hned z kraje týdne udělali nějaký rozvrh, kde si určíte co je důležité a co není, ty důležité věci se pokuste stihnout do středy a ty méně důležité řešte podle toho kolik vám zůstane času. Jen tak se vám podaří zvládnout nynější předsváteční dosti chaotický týden. Hlídejte si peníze, řiďte se více citem než kalkuly, jen nepřekračujte finanční limity. V lásce by mělo být nyní hodně pochybností, ale jen krátce, vše se ještě před svátky k vaší radosti vysvětlí. Pokud řídíte auto, pokuste se přistupovat k jízdě co nejklidněji, neriskujte zbytečně a nikdo vás neohrozí.