Horoskopy od 26-12-2011 do 01-01-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý týden roku 2011

1. Beran – poslední den svátků by měl být ještě docela klidný, pak ale byste neměli zanedbávat své každodenní povinnosti a také dodržet několik napnutých termínů. Pokuste se do pracovních věcí co nejvíce obout. Pokud budete mít dojem, že nyní je nejlepší čas na nějaké žárlivé scény, tak to je jeden z nejhorších dojmů jaké můžete získat. A pokud bude mít takový dojem váš protějšek, tak mu vysvětlete totéž. Nyní by měl být čas na trochu rozjímání a radostné očekávání nových dnů. Na Silvestra horoskop varuje, dejte si pozor na výraznější koření.

2. Býk – pokud se vám během svátků podařilo a možná ještě během pondělí podaří získat hodně sil, pokuste se je využít co nejpraktičtěji pro udělání dobrého dojmu. Dobré zakončení posledních dnů starého roku by vám mohlo přinést hodně pozitivního v roce novém. Pokuste si trochu naplánovat život na nejbližší týdny v lednu. Bohužel v rodinných záležitostech čekejte, podle toho co týdenní horoskop naznačuje, na konci roku spíše více různých nutností a povinností než radovánek a romantiky. Pokud to vás začne přerůstat, najděte v sobě sílu říci  ne. Váš organizmus by chtěl hodně čerstvého vzduchu a pohybu, také trocha fyzické námahy by neuškodila.

3. Blíženci – očekávejte, že ve středu nebo ve čtvrtek se může objevit několik nenadálých povinností. Pokuste se je vyřídit okamžitě jak přijdou, ať vám neotravují novoroční vstup. Využívejte hodně přátel, když budete v trablích, oni vám mohou pomoci a budou rádi. Pokud patříte mezi Blížence bez partnera, dobře se kolem sebe rozhlížejte, možná právě nyní na vás čeká. Není nic hezčího, než začít nový vztah na začátku nového roku. Vaše zdraví může být dosti silně pošramoceno stresem a vůbec tou divnou podzimně, zimně, jarní aurou. Pokuste se ho trošku posílit.

4. Rak – nebojte se, i když to vypadá, že do soboty nestihnete vše co je třeba, opak je pravdou. Několik událostí vám pomůže a to co zůstane, zas až tak strašně důležité nebude, abyste si z tohoto důvodu museli kazit Silvestra a Nový rok. Pozor jen na případné nečekané výdaje. Bez ohledu na to jestli máte partnera nebo ne, konec roku vám přidá velmi silně na atraktivitě u opačného pohlaví. Je jen na vás, jestli a jak toho využijete. Můžete cítit trochu větší únavu, nedá se s tím moc dělat, možná vyzkoušejte sklenici teplé vody s citronovou šťávou a bez cukru každé ráno po probuzení.

5. Lev – pokud se vám podařilo během svátků získat lepší náladu připravte se, že tato situace bude pokračovat. Konec roku jak v pracovní tak víkendové části by měl být milý, také by se vám měla objevit nějaká zajímavá možnost na získání nečekaného obnosu peněz.  Nyní lásku nehledejte ani se nesnažte do ní vnášet nějaké nové prvky. Koncentrujte se spíše na zábavě a na kontaktech s přáteli – možná je budete brzy potřebovat, tak ať o vás mají co nejlepší mínění. Vaše fyzička by měla být jak na tuto dosti pošmournou roční dobu docela  v pořádku. Takže pokud někde trochu polevíte, nic hrozného se vám nestane. Jen v jedné věci vás horoskop varuje – dejte si pozor na prsty.

6. Panna – pokud jste se během svátků rozhodli pro něco, co se bude týkat vaší práce, ověřte si ještě do pátku všechna fakta. Něco mohlo před Vánoci vypadat trošku jinak. Je lepší něco změnit než jít vědomě do omylu či porážky  jen proto, že přeci nyní není možné ustupovat či opravovat. Nejlepším lékem na příliš bouřlivé emoce je hezký úsměv a něco dobrého do žaludku. Není nutno vařit, stačí i někam vyrazit. Nebojte se zimy a pokud možno často choďte ven na zdravé procházky, ať do nového roku vstoupíte posíleni. O víkendu pozor, ačkoliv je Silvestr, tak horoskop vás upozorňuje, že játra by bylo dobré nepřetěžovat, taktéž plíce a žaludek mohou být ve větším ohrožení.

7. Váhy – pokud se vám podaří do čtvrtka vyřídit většinu vašich povinností, někdo by to měl velmi pozitivně ocenit a před víkendem, byste si měli jeho spokojenosti naprosto výrazně všimnout. Na konec roku si vynechte všechny povinnosti a jen se bavte. V lásce využijte váš temperament, je to vaše nejlepší zbraň, kterou by byla škoda schovávat jen tak někde za zády. Doma vám horoskop radí, abyste vyžadovali pozitivní náladu. Hlídejte se a chraňte před nachlazením, neuškodilo by, kdybyste se před víkendem vyhýbali větším skupinám lidí.

8. Štír – v pracovních věcech se hned od úterý rozhodněte pro několik změn, o kterých již delší dobu přemýšlíte. Důvod je jasný, ti, kteří z nich nebudou nadšeni již za pár dní budou řešit problémy nového roku a to „staré“ bude zaměstnávat jejich pozornost výrazně méně.  Finanční záležitosti se mohou vylepšit, chce to jen sestavit dobrý rozpočet a plán s delším horizontem než je následující den.  Nevyhýbejte se společnosti, nevyhýbejte se zábavě. Pokud máte již partnera, pokuste se ho do toho kruhu staroročního šílenství vtáhnout také a pokud ho nemáte, nu což. Možná se to právě nyní může změnit. A nebo si užijte. Hlídejte si vaši kůži před nepřízní počasí.

9. Střelec – je samozřejmé, že v období mezi vánočními svátky a koncem roku pozornost člověka není tak dokonalá jako jindy. Ale nyní byste si měli dávat obzvlášť pozor, projděte si raději ještě v pondělí co vše vás čeká, prozkoumejte papíry a hlavně si pohlídejte, aby vám neutekly nějaké důležité záležitosti, o kterých jste skoro zapomněli. Jestli nemáte partnera a tento stav vám nevyhovuje, tak seberte v sobě trochu odvahy a vyražte nyní po večerech ven. Teď se lidi schází, teď se lidi baví, možná tam někde čeká ta osoba, kterou jste celou dobu chtěli poznat. Noční radovánky ale ukončujte v rozumnou dobu, spánek bude pro vás tento týden dosti důležitý, pomůže vám posílit imunitu.

10. Kozoroh – v práci se vám bude hodit rozhodně dobrá organizace a pečlivost. Měli byste mít opravdu zajímavý týden z hlediska nápadů a originality. Nebojte se ty nápady realizovat. I kdyby to na co myslíte bylo sebegeniálnější, pokud to neuděláte nebo nenajdete někoho, kdo to udělá, tak vám to bude na příslovečný prd. Pokud vás čekají nějaká rodinná setkání, na která se moc netěšíte, pokuste se zatnout zuby a vše vydržet s úsměvem. Horoskop napovídá, že by to mělo vašemu partnerovi být opravdu hodně milé. Pokud vás trápila choroba, nyní by měla pomalu ustupovat. Během pracovní části týdne to nepřehánějte s různým slavením, tělo si druhý den vybere daň.

11. Vodnář – vaše pracovní plány a vůbec celý týden počínaje úterkem se budou nejpravděpodobněji vyvíjet úplně jinak, než jste očekávali. Takže raději se vykašlete na velké plánování a začněte řešit problémy postupně jak budou přicházet. Pozitivní je to, že problémy nebudou nějak extrémně náročné, jen to bude nepříjemný dodatek do předsilvestrovského času. Před víkendem se snažte šetřit. Horoskop naznačuje, že to co bude mizerné v práci, ve společnosti by mělo být na opak velmi slušné. Jedině ten nedostatek času bude jistou vadou na kráse. Vaše zdraví by mělo být velmi slušné, ale nezanedbávejte pohyb ani vitamíny.

12. Ryby – konec roku je vždy výborným obdobím na různá shrnutí, analýzy a také na určitou dávku plánů, co v příštím roce změnit. Neplánujte změn jen mnoho, několik věcí se začne vyjasňovat až teprve v průběhu ledna a byla by škoda, kdybyste nyní zbytečně ztráceli čas na to, co stejně budete měnit. Pokud si uhlídáte rozpočet, může se vám podařit objevit něco, co z uspořených financí vám přinese velkou radost. Pokud si vychutnáváte život v dlouhodobějším vztahu, nyní by to mohlo být obzvláště příjemné. Kdo hledá partnera ať se nyní raději soustředí na rodinu a nebo zábavu, již brzy ho najdete, ale teď by to nebylo ono. Dejte si pozor na tlak. Kdy jste si ho vůbec vlastně měřili ? V jídelníčku a nápojích se vyhýbejte věcem, které by mohly škodit vašemu srdci.