Horoskopy od 09-01-2012 do 15-01-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2012

1. Beran – v pracovních záležitostech se chystají nějaké větší změny. Pokud přidáte a mírně pozměníte svůj přístup, podaří se vám získat nějakou příjemnou hotovost navíc. V pátek čekejte nějaký nepříjemnější rozhovor či pohovor. Od partnera či osoby se kterou se seznamujete můžete cítit najednou nějaký nepříjemný tlak, musíte rychle říci, že dost, že takto to dál nepůjde, jinak si bude myslet, že je vše v naprostém pořádku. Neporozumění nejlépe vyřeší chvilka samoty. Dávejte si větší pozor na ledviny a močový měchýř.

2. Býk – nejvíce povinností by na vás mělo čekat v první polovině pracovního týdne. Tam by bylo dobré, abyste hodně přidali a ukázali, že vše zvládáte bez problémů. Konec konců na odpočinek bude času dost v druhé klidnější půlce a také o víkendu. Čeká vás nějaká výzva. Budete toužit po větší dávce romantiky, horoskop Býkům ve vztahu předpovídá rozhodně milý týden, váš partner s něčím příjemným přijde. Býci bez partnera by si měli dávat pozor, aby někdo nezneužil jejich mírné růžové mlhy před očima. Vaše forma by tento týden měla být horší, také je možné, že i váš psychický stav na tom nebude nejlépe. V případě větších problémů, nebojte se vyhledat odborníka.

3. Blíženci – čekají vás nějaké nové úkoly. Podle toho co radí horoskop, tento týden byste v pracovních záležitostech měli vsadit hlavně na spolupráci. Také bude dobré, když v případě jakýchkoliv nejasností nebo problémů požádáte o radu někoho zkušeného nebo staršího. Rozhodně se nesnažte řešit vše sami, pomocných rukou bude v okolí pod dostatkem. Samotní Blíženci by si měli vychutnávat zvýšenou schopnost navazování nových vztahů. I když se budete stydět, nyní z vás bude vyzařovat takový šarm, který druhou stranu okouzlí. Vyššího šarmu mohou využít i Blíženci ve vztahu – ti by ale měli pocítit i automatický efekt a zvýšenou pozornost partnera. Pokud budete dbát na prevenci a zdravou životosprávu, nic vám nehrozí.

4. Rak – na začátku týdne se hlavně koncentrujte na těch věcech, které vám ještě zůstaly z minula. Je trochu škoda, že vám ubírají energii, kterou by se hodilo přesměrovat na něco důležitějšího. Nyní by se vám mohlo podařit vše dokončit. Ve středu nebo ve čtvrtek budete donuceni mírně změnit plány. Ačkoliv je zima, horoskop říká, že nic nebrání tomu, abyste se chovali jako v máji na jaře či vůbec v teplejším období, samozřejmě jen co se vztahů týká, v oblékání rozhodně si hlídejte počasí. Nyní je také dobrý čas, pro různá dlouhodobá rozhodnutí týkající se vašich citů. Vaše psychika by měla být velmi slušná. Pokuste se jen trochu více usmívat.

5. Lev – budete si přát, aby lidé vám projevovali více uznání. Vaše přání je oprávněné, jenže bohužel nyní je doba, kdy musíte umět prodat sami sebe. Pokuste se více naznačovat, kde co všechno se vám povedlo. Jen dělejte to nenásilnou formou a s úsměvem, pozitivní efekt se brzy dostaví. Opuštění Lvi si nyní mohou najít nějakého partnera na nejbližší týdny, to jak si přesně sednete, ale určí teprve jen čas. Lvi kteří již ve vztahu jsou, by si nyní měli vychutnávat to dobré, co vyniká z života s  partnerem, případně i s větší rodinou. Čekejte spíše lepší formu, jen si dávejte pozor na přepracování, z oceli byl jen sovětský knižní člověk. Reálně jsme jen z masa a kostí.

6. Panna – v pondělí a úterý můžete cítit na sobě zrak okolí, bude to způsobeno nějakou pomluvou, která se kolem vás šíří. Nedávejte najevo, že o tom víte, jen se snažte být co nejdokonalejší. Celý týden vám nejvíce prospěje, pokud se o své povinnosti budete dělit ještě s někým. Pokud přemýšlíte o změnách, začněte i něco dělat pro jejich realizaci. Ve vztahu zapomeňte už konečně na nějaké ty drobnější problémy z minula, jak dlouho to má smysl ještě řešit ? A pokud si druhá strana nedá pokoj, prostě jí řekněte, že o to nemáte zájem a že další spory budete ignorovat. Můžete trošičku přibrzdit s jídlem, zvláště sladké či tučné vám rozhodně nedělá nyní dobře.

7. Váhy – obchody či nákupy by vám měly jít velmi slušně. Celý týden by vás měl provázet dobrý cit pro peníze a hodnotu věcí, tak by bylo dobré toho využít. A to jak v rodinné tak hlavně v pracovní sféře. Někdo vás bude při práci vyrušovat nějakými novými požadavky, je nutná trpělivost, ve čtvrtek by si už měl dát pokoj. Stačí že jen trošku partnerovi vyjdete vstříc a budete velmi překvapeni jeho velmi vřelou a milou reakcí. Nejlepší je začít se usmívat od rána, pak bude váš týden celý prosvícený, tentokrát z jeho strany. Pokud partnera teprve hledáte, všímejte si i toho, jaký má vztah k romantice či něžnostem. Horoskop vás varuje, abyste si dali dobrý pozor na páteř a dolní končetiny. Rozhodně by vám prospěla návštěva krytého bazénu.

8. Štír – tento týden byste měli být hodně trpěliví. Zvláště co se týká vztahů s nadřízeným nebo nějakým důležitým pracovním či obchodním partnerem, jejich móresy budou asi velmi unavující. Hlídejte si výdaje, vaším nejlepším rádcem ohledně peněz bude nyní předtucha. Štíři bez partnera nyní mohou díky nějakému svému veřejnému vystoupení, kdy se buď někoho zastanou či někomu pomohou, přitáhnout zrak nějaká velmi zajímavé osůbky. Pokud již vztah máte, nebojte se říci, co vám vadí a také nastolit cestu ke změně. Je to nutné učinit mile, ale rozhodně důrazně. Hrozí vám nachlazení nebo nějaká menší viróza. Rizika můžete omezit vitamíny, pohybem a vyhýbání se větším skupinám lidí, ale úplně je vyeliminovat nepůjde.

9. Střelec – v práci by se neměly objevit žádné významnější změny. Jen v druhé polovině týdne si pohlídejte vše, co se bude týkat peněz. Volnější chvíle využijte k přípravě nějakého zlepšení.  Střelci by si nyní obecně měli dát pozor na různé nové známosti, zvláště co se citů týče. Někdo se je bude snažit opít rohlíkem, sladkým zamrkáním či jinou roztomilostí. Požadujte pouze tvrdá fakta a racionalitu. Chvíle strávené z rodinou by vám měly přinést hodně radosti. Pohyb a čerstvý vzduch vám prospějí nejvíce. Pokuste se do své diety zařadit citrusy nebo pokud opravdu je nemůžete, tak alespoň kiwi.

10. Kozoroh – vsaďte od začátku týdne na odvahu. Díky ní se vám podaří učinit několik možná radikálních, ale ve finále velmi úspěšných rozhodnutí. Vůbec budete nyní oblíbencem planet, a proto by bylo dobré, abyste se co nejvíce otevřeli novým věcem a výzvám. Podaří se vám vylepšit si vztahy s členy vaší rodiny, měli by vás nyní začít i dosti obdivovat a chválit. Celkově by to měl být úspěšný týden jak pro Kozorohy ve vztahu tak pro ty, kteří partnera ještě nenašli. Budete  mít dosti dobrou kondici, jediné co vám bude trochu chybět je optimismus. Nebojte se přistupovat k věcem kladně.

11. Vodnář – bude vás čekat opravdu větší množství povinností. Také je možné, že ve středu vám někdo vyznačí nějaký důležitější dlouhodobý úkol. Pokud si nebudete jisti svými schopnostmi či možnostmi, nebojte se říci to hned na začátku. Neublíží vám to a nebudete pak pod takovým tlakem. Buďte hodně opatrní, nenechte se vyvádět z rovnováhy a rozhodně nevěřte žádným drbům, které se kolem vás a vašeho citového života v tomto týdnu mohou objevit. Ne každý kdo se tváří jako přítel, jím doopravdy je. Pokud se někde zraníte, pečlivě zranění ošetřete a hlídejte, aby se nijak během hojení nezanítilo. Pro vaši kondici by bylo nejlepší nějaký menší výjezd na konci týdne.

12. Ryby – už končí nějaká ta povánoční a novoroční nálada, nyní již všichni budou chtít pouze plný výkon. Takže bude nejlepší, když se každý den od rána vrhnete na práci s vyhrnutými rukávy. Rozhodně vám pomůže, když váš pracovní výkon bude vidět a když o výsledcích bude také něco pozitivního slyšet – a to klidně i od vás. Objeví se zajímavá finanční příležitost. Poznáte zajímavé lidi, pokud nemáte partnera, tak si všímejte také jiných věcí než pouhé fyzické atraktivity. Zvláště pokud to nemá být jen na jeden večer či noc. Pokud ve vztahu jste, požadujte od partnera, aby dodržoval to co slíbil. Hlídejte si nos a uši.