Horoskop na měsíc únor 2012

Horoskop na únor 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – začátek roku byl možná pro vás trošku nudnější, sice leden je krásný měsíc, ale chtěli jste asi trochu více různých zážitků. Co nebylo v lednu, může se jednoduše stát v únoru. Věci které budete plánovat budou mít smysl pouze tehdy, pokud také počítáte s jejich realizací. Jinak plánování bude pouhou ztrátou času. K novým výzvám, kterých měsíc únor nabídne několik se postavte čelem. Počítejte s tím, že někdy kolem druhé třetiny měsíce se kolem vás udělá trochu rušno. Možná se objeví i nějaké pomluvy či hádky. Obecná rada, rozhodně vám nepomůže žádné naříkání, pár neúspěchů se objeví, ale na jejich pozadí obzvlášť vyniknou vaše úspěchy. Začněte pomalu nosit už i barevně jarní věci.

Býk – někdo z minulosti, možná nějaký dávný přítel, by se měl ozvat na začátku měsíce. Bude pravděpodobně požadovat setkání nebo nějaký delší rozhovor. Nijak vám to neublíží, ale pokud na to nebudete mít chuť, nic nebrání tomu, abyste řekli ne.  Nejlepší bude, když se vám podaří celou věc realizovat, ale v jiném termínu, než vám bude navržen. Kolem poloviny měsíce by vás měla čekat nějaká radostnější událost. Výdaje v únoru mějte pod kontrolou, zvláště do dvacátého, později si můžete udělat také něčím radost.

Blíženci – během února horoskop předpovídá, že by mělo dojít k několika větším konfliktům, kde budete odehrávat důležitou roli. V hádkách musíte zachovat naprostý klid, pokuste se držet jen konkrétních věcí, nenechte se ošálit nějakými řečičkami a  hlavně se nenechte vyprovokovat ke slovům, která by vám uškodila či byste jich později litovali. Od začátku měsíce vás bude pronásledovat několik nedokončených věcí, měly by se začít hromadit, ale nepanikařte, do konce února vše zvládnete a ještě přidáte něco navíc. Nakupujte zodpovědně, nyní se možná ukáže zajímavá nabídka na letní dovolenou.

Rak – konec zimy ve vás bude vzbuzovat nepříliš pozitivní náladu. Pokuste se to ale nějakým způsobem překousnout a když tak svou nespokojenost projevujte jen v naprostém soukromí a nejdůvěryhodnějším osobám. Celý měsíc budete totiž pod ostřížím zrakem několika lidí v okolí, budou čekat na vaši chybu nebo na náznak nespokojenosti. Ve chvíli, kdy vaše myšlenky začnou bloudit někdy v oblacích budete nejvíce náchylní k chybování. Kolem poloviny měsíce by vám prospěl nějaký menší výjezd, který by byl z hlavní části relaxační a nebo kde byste si velkou část dokázali utrhnout pro odpočinek. V první části února vám horoskop doporučuje vsadit na jistou střídmost a to i ve vzhledu a oblékání. Na konci měsíce se budete moci trochu více odvázat.

Lev – někdo se ve vás bude snažit vyvolat výčitky svědomí. Nenechte se natlačit do člověka, který může i za to co nedělal nebo za to na co neměl ve skutečnosti nejmenší vliv. Pokud cenou za váš nesouhlas bude hádka, nebojte se jí, jinak vám to pokazí celý měsíc a budete neustále tlačeni jen do defensivy. Celý měsíc vám hrozí, že si budete nakládat příliš mnoho povinností, spočítejte si před tím, než někomu něco slíbíte pořádně své síly. Vaše zdraví bude mít největší zatěžkávací zkoušku za začátku a blízko konce února. Možná vás čeká nějaké hezké a romantické vyznání, nezávisle na tom, jestli ve vztahu jste či ne.

Panna – na začátku měsíce čekejte trochu více tlaku, který by měl po prvních sedmi až osmi dnech polevit. Únor je nejkratší měsíc, dejte si pozor, co si všechno naplánujete, reálně vám hrozí, že budete mít příliš velké oči a ten jeden či dva dny vám potom budou chybět. Bude pro vás rozhodně lepší udělat méně, ale všechno co slíbíte, než slíbit hodně a něco vynechat. Bude dobré, když si naplánujete každodenní menší ranní rozcvičku a upravíte jídelníček tak, aby obsahoval spíše lehčí potraviny s větším množstvím vitamínů. Jinak vám bude hodně chybět energie, je také možné, že budete neustále mít pocit veliké únavy. Nechte si poradit s vůní od někoho zkušeného, nyní nebudete mít nejlepší ruku.

Váhy –  nejvíce úspěchu by měly mít v únoru ty Váhy, kterým byl při narození dán do vínku nějaký talent. Možná ten konec zimy a přicházející začátek jara bude inspirací, možná pomalu se prodlužující denní doba, kdo ví. Rozhodně ale nyní by vaše schopnosti měly být v rozkvětu. Kolem poloviny měsíce by měly nastat nějaké menší komplikace v nějakých formálních či úředních záležitostech, bylo by dobré požádat o asistenci někoho, kdo již podobné věci řešil. Události by měly přicházet ve vlnách, vždy za sebou několik najednou a potom na čas útlum.  Pro vaše zdraví by byl dobrý nějaký menší výjezd, kde byste se mohli věnovat relaxaci či dokonce kde by vám odborníci pomohli s nějakými menšími neduhy. Stačí jen víkend a poznáte rozdíl.

Štír – první polovina února bude hodně nervózní a neklidná. Lidé na vás budou tlačit a vyžadovat od vás více než můžete stihnout. Nemilá zpráva je to, že se z jejich požadavků nevykroutíte. Proto bude nejlepší, když se vám podaří najít jednu či více osob, které by vám s povinnostmi a prací nějak pomohly. Stres který vás v tomto měsíci čeká může výrazně oslabit váš organismus, takže si budete muset dát pozor na různé nemoci, které by jinak váš imunitní systém zvládl bez nejmenších problémů. Proto pokud možno věnujte hodně prevenci, jakou je pohyb obecně a na čerstvém vzduchu obzvlášť, zdravá výživa a pravidelný přísun vitamínů. Váš domov by nyní hezky oživila nějaká nová květinka (v květináči samozřejmě).

Střelec – tentokrát bude v únoru vše tak nějak drhnout a to od samého začátku. I když uděláte cokoliv, vždy ucítíte nějaké nepříjemné překážky, které budou věci zdržovat a zpomalovat. Zvláště otravné to bude u různých oficiálních a případně i úředních věcí, kdy byste často měli uslyšet, ano ano, již brzy a pak zase nic. Nejlépe vám půjdou věci, které závisí pouze na vás. Je tam jen jedna podmínka, aby to byly záležitosti, které vás baví nebo jsou nějak zajímavé. U stereotypních záležitostí pocítíte znudění a únavu, které zase mohou vyvolat zdržení. Kolem poloviny měsíce si dejte větší pozor na své zdraví. Konec konců máte jen jedno, tak o něj dbejte a zvlášť neriskujte. Na začátku a konci měsíce uslyšíte trochu více drbů o vaší osobě, ignorujte to.

Kozoroh – horoskop doporučuje, abyste více popřemýšleli o tom, co je nutno změnit či vylepšit. Je sice dobře, že věci se nějak rozvíjí, ale rozhodně máte na víc a chce to jen trochu snahy a pozornosti.  Věnujte se hodně svému partnerovi a i on pro vás bude v tomto měsíci velkou oporou. Pokud partnera nemáte, tak na jeho hledání je nejlepší čas do desátého. Zbylou část měsíce se nikdo zajímavý neobjeví a vy se můžete spíše věnovat vlastní osobě. Dobře vše počítejte, některé nákupy, které se budou zdát na první pohled výhodné, ve skutečnosti takové nejsou a je lepší si pořídit něco jiného. Pokud se vám ozvou přátelé a známí, neodbývejte je, může se vám to velmi hodit.

Vodnář – na začátku bude měsíc únor spíše velmi pozitivní, i když pocítíte určité zmatení a možná se vám bude zdát, že je některých událostí až příliš mnoho. Bude vám položeno hodně různých otázek a rozhodně by bylo dobře, kdybyste si na ně uměli odpovědět – alespoň sami sobě. Kolem poloviny měsíce přijde zklidnění, různých událostí bude výrazně méně, ale také se začne jistá nuda, která bude pokračovat až do samého konce února. Tuto nudu budete moci rozptýlit několika zajímavými večerními akcemi, ale nebude se vám do nich příliš chtít. V šatníku si prozkoumejte, co se vám hodí na nadcházející jarní období a jestli by to tam nechtělo také trochu omběnit.

Ryby – bohužel pro znamení Ryb únor nevypadá nejlépe. Bude totiž hodně stresující. Nejdůležitějším zdrojem stresu bude tentokrát nepochopení. Buďte připraveni na to, že lidé sice budou kývat souhlasně na vaše slova, ale ve skutečnosti budou úplně mimo to, co jim chcete sdělit. Jediné co vám může pomoci v mírném ovlivnění této negativní situace je obrovská pečlivost a doslovnost, kdykoliv kdy někomu něco chcete říci a nebo, či spíše hlavně, když od někoho něco potřebujete. Rozhodně se celý měsíc vyhýbejte nadsázce či náznakům, nebudou pochopeny. Menší zdravotní potíže vám hrozí na začátku a na konci února. Dávejte si pozor na různá nachlazení, ale zároveň se snažte kdykoliv to počasí dovolí chodit ven na procházky v přírodě. Plánujte na dva měsíce do předu.