Horoskopy od 16-01-2012 do 22-01-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí týden roku 2012

1. Beran – celý tento týden vám hrozí větší nedochvilnost. Velmi si hlídejte časy a termíny, z mnoha různých důvodů, i nezávislých na vás, bude čas vaším nepřítelem. Nyní raději si plánujte všude vše o něco dříve. Lepší je pět minut počkat než plakat nad zmizelým. Na bitevním poli lásky bude tento týden nejpravděpodobněji vyhlášeno příměří, klid zbraní znamená trochu nudu, ale brzy by se to mělo změnit. Dejte si pozor na únavu, zvláště ve středu a sobotu.

2. Býk – pondělí, úterý a pátek jsou velmi dobrými dny pro podepisování různých dohod, smluv a jiných závazků. Může se objevit nějaká velmi zajímavá nabídka, bude originální, nesmíte se obávat změn. Vyděláte. Opuštění Býci mají podle nynějšího horoskopu šanci na nalezení partnera, lidé kteří vztah mají, mohou očekávat týden ve víru vášní.  Ačkoliv venku nebude příliš teplo, snažte se být co nejvíce na vzduchu. Rychlejší pohyb – případně běh – by vám rozhodně neuškodil.

3. Blíženci – snažte se nezačínat několik věcí najednou. Vždy dokončete rozdělané a potom až jděte do nového. Tento týden neprospívá zmatkům. Od čtvrtka se vyhýbejte jakémukoliv riskování v pracovních i finančních záležitostech. Pokud jste zrovna nyní narazili na nějakou známost, která vypadá navíc trochu vážněji, nikam to nežeňte. Nesmíte možného partnera vyděsit, ale také musíte vidět jaké jsou možnosti. O objevování to bude i u Blíženců s partnerem. Vždy můžete zjistit něco nového. Kdykoliv uvidíte sluníčko, vyražte ven.

4. Rak – od začátku týdne vás vaše okolí bude hodnotit. Nedejte na sobě znát, že to víte a chovejte se celou dobu naprosto přirozeně. V pracovních věcech se tento týden nejvíce bude cenit originalita. Pokud děláte stereotypní práci, pokuste se ji něčím osvěžit, přidat nějaký nový přístup a nebo alespoň ji nějak nově popisujte. Jestli hledáte lásku, na konci týdne máte výrazně vyšší šance, že ji najdete. Jestli lásku máte, zkuste ji na konci týdne přesvědčit na větší dávku romantiky. Měli byste mít větší dávku energie než obvykle, využijte ji dobře.

5. Lev – v druhé polovině pracovní části tohoto týdne budete postaveni před nějaké závažné rozhodnutí. Velmi pečlivě si promyslete vaši reakci a rozhodně se nenechte kýmkoliv kamkoliv tlačit, rozhodnutí musí být plně vaše. Pracovně nečekejte nějaké větší výkyvy, spíše půjde o klasický „nudný“ týden. Ve vztazích bude příjemně, pokud partnera nemáte, nevyhýbejte se setkáním. Starejte se jíst hodně ovoce a zeleniny žluté a červené barvy.

6. Panna – tento týden vyřizujte všechny důležité záležitosti osobně. Pokud svěříte to jiným osobám, nečekejte dobré výsledky. Můžete nyní dokončit určitou delší dobu rozdělanou záležitost, finalizaci celého projektu byste měli nějak hezky oslavit. V lásce se rozhodně nevzdávejte a neustupujte, na štěstí prostě máte nárok stejný, jako všichni jiní lidé kolem vás. Před víkendem někam vyskočte. Neuškodilo by, kdybyste se o sebe trošku více postarali. Zvláště co se týká vzhledu, protože pokud budete spokojeni s tím jak vypadáte, budete mít také více síly a energie. Psychika je mocná čarodějka.

7. Váhy – až do čtvrtka se věci budou táhnout. Nečekejte na rychlé vyřízení čehokoliv, vždy to bude takové trochu jihoevropské maňana. Na konci týdne by tempo mělo výrazně zrychlit. Pokud budete potřebovat něčí pomoc, pokuste se na to nachystat předem. Nejlepší by bylo, kdybyste den či dva před tím  danou osobu něčím potěšili. Pokuste se naplánovat si na pátek nějaký hezký romantický večer. Neuškodilo by vám, kdybyste si naplánovali větší zdravotní prohlídku. Kdy jste byli naposledy u zubaře ?

8. Štír – tento týden je jako stvořený pro různá důležitá rozhodnutí týkající se vaší budoucnosti. Pokud budete mít možnost nyní cestovat, využijte to, cesta by měla být velkým přínosem. Změna v pracovních záležitostech by měla přinést hodně na plus. V lásce vsaďte na plnou angažovanost. Nestavějte podmínky, neočekávejte nic, dejte své srdce bez omezení. Odměna by měla přijít kolem víkendu a bude velmi sladká. Pokuste se nepřetahovat a nenapínat svůj organismus až na samotnou hranu možností. Držte se zlaté střední cesty.

9. Střelec – nepokoušejte se urychlovat jakékoliv pracovní záležitosti. Všechno má svůj správný čas a hlavně čas je nyní rozhodně na vaší straně a sám dovede určité věci vylepšit. Budete mít příležitost nyní změnit několik věcí, ale bude to vyžadovat spolupráci s lidmi, které jinak příliš nemusíte. Pokud mezi vámi a partnerem existují příliš velké rozdíly v názorech, pokuste se nyní spíše o určitou toleranci (a nebo je prostě ignorujte). Jinak vám hrozí velmi nepříjemné hádky, které k ničemu nepovedou. Ústupky vyžadujte v jiných věcech. Je to docela dobrý týden pro různé zdravotní či kosmetické úpravy a zdokonalení. Nezapomínejte na vitamíny.

10. Kozoroh – v práci se pokuste dodržet všechny povinnosti a čeká vás velmi příjemná finanční odměna. Nemusíte postupovat originálně stačí jen když budete normálně pilní. Vyhýbejte se řešení a promýšlení zbytečností či věcí, kde nevidíte žádný možný pozitivní vývoj. Ve vztahu se pokuste dořešit nějaké dřívější spory a budete mít velmi pozitivní týden. Jinak se to bude táhnout a otravovat domácí atmosféru. Pokud nemáte partnera, vyskočte někam do města se známými. Pokud začnete nyní nějakou zajímavou sportovní aktivitu, je dosti vysoká šance, že vám to vydrží delší dobu a najdete v tom i část smyslu života.

11. Vodnář – docela by stálo za to podívat se na události z minulých dnů a týdnů z jistým odstupem. Pokuste si trochu zrekapitulovat co se stalo a jak jste k různým záležitostem přistupovali. Dobrá analýza vám nyní umožní vyhnout se dalším chybám. Ty vám nejvíce hrozí v pondělí a čtvrtek. Pokud někomu něco slíbíte, udělejte naprosté maximum pro to, abyste to dodrželi. Venuše by vám měla dát velikou dávku osobního kouzla. Nebojte se ji pragmaticky (ale klidně i romanticky) využít. Vaše forma by neměla být nejlepší, hlídejte si zdraví, nyní mohou být podle horoskopu ohroženy vaše ledviny.

12. Ryby – v tomto týdnu bude nejdůležitější odvaha. Budete muset řešit věci, se kterými nemáte příliš mnoho zkušeností a nebo záležitosti, které jsou vám nepříjemné. Rozhodně není řešením přístup pštrosa a strkání hlavy do písku. Pokud se vám podaří vyřídit několik těžších záležitostí, měly by se objevit také velmi zajímavé a hlavně dříve neplánované finance. Jejich využití bude čistě na vás, můžete se také prostě jen něčím potěšit. V lásce hodně promýšlejte co budete dělat, nyní je velmi jednoduché udělat ten jeden špatný krok navíc. A propast je blízko. Pokud tento týden plánujete hubnutí, rozhodně by stálo za to záležitost probrat ještě jednou s odborníkem.