Horoskopy od 07-05-2012 do 13-05-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2012

1. Beran – tento květnový týden může být pro vás velmi úspěšný, musíte jen trochu více napnout síly ve všedních věcech. Nyní vám planety daly schopnost přesvědčovat jiné lidi o své pravdě, proto je dobré vymyslet nějaké plány, které budou vyžadovat více sil. Samotní Berani mohou najít ten jediný pravý protějšek, Berani ve vztahu si vychutnají zamilovaný Máj. Celkově by vás měla čekat jak slušná forma tak i dobrá nálada, tak udělejte něco bláznivého.

2. Býk – jedna krátká rada. Buďte to vy, kdo udělá první krok. Vyděláte. Tento týden bude plný různých zmatků, pokuste si nenaložit na záda příliš velké břemena, abyste najednou kolem středy nezjistili, že nezvládáte ani to základní, co patří mezi vaše každodenní povinnosti. Budete mít dobrý vkus a cit. Pokud máte partnera, tak tento týden byste měli najít další a další odůvodnění pro vylepšení vašeho vztahu. Asi už se vám po zimě pomalu dobily baterky, nebojte se napnout síly v nějakém sportu.

3. Blíženci – než začnete s nějakými novými plány, nejdříve ukončete všechny předchozí závazky, jinak místo lepší budoucnosti bude vás vázat těžký kámen minulosti. Tento týden bude plný malých úspěchů promíchaných s událostmi vyžadujícími větší pozornost. Venuše vám drží palce, nechte Amorky ať konají svou práci. Trošku vám začíná chybět energie, možná by bylo dobré přibrzdit a více odpočívat.

4. Rak – vyhýbejte se pastičkám, které začali klást lidé, kteří se na první pohled tváří jako vaši největší přátelé. Pracovní úspěch, i když to v pondělí či úterý bude vypadat spíše bledě, je stejně stále možný. Je nutno jen promyslet a trochu upravit plány podle toho, jak se změnila realita. Držte se přátel. Pokud hledáte partnera, tak vybírejte místa zelená, přirozená či nějak spojená s naším přirozeným bytím. Vaše zdravotní forma by měla být spíše průměrná, největší její pokles bude před a o víkendu.

5. Lev – v pracovních záležitostech vám největší úspěch zajistí píle spojená s kreativitou. Jedno bez druhého nebude fungovat, pouze píle bude brána za všední a nedostatečnou, při přehršli nápadů každý bude kontrolovat, jestli máte splněno i to všední. Nové nápady konzultujte s důvěryhodnou osobou. Pokud se vydáte na lov vaší budoucí druhé polovičky, zachovejte střídmost. Provokativní chování přinese jen ty nejhorší ovoce. I ve vztahu je dobré přistupovat ke všemu rozumně a nedráždit hada bosou nohou. Vaše nervy na tom nyní nebudou nejlépe, pokuste se vyhledávat příjemnou atmosféru a společnost, případně meditujte doma.

6. Panna – bohužel tento týden by vás měly čekat nějaké větší výdaje. Je možno je odložit, ale musíte si dobře spočítat důsledky takového konání. Půjčky nyní jsou tím nejhorším řešením, a je jedno jestli si chcete půjčit nebo budete půjčovat. Pokud máte stálého partnera, nekontrolujte každou minutu jeho života. Díky tomu bude i on výrazně tolerantnější a na toleranci stojí vztahy. Pokud partnera nemáte, věnujte se hlavně zábavě. Třeba z toho něco bude. Horoskop varuje, že vás může čekat nějaké menší zranění. Pokuste si dávat větší pozor.

7. Váhy – jestli sníte o úspěchu, pamatujte, že většinou pečení holubi nelétají sami do huby. A pokud se tak děje, tak mince má i druhou stranu. Takže si raději své štěstí nachystejte sami. Před každým novým úkolem poctivě si spočítejte své síly a nestyďte se požádat o pomoc. Pokud začínáte či chcete začít nějaký vztah, věnujte se mu plnou silou. I kdyby nepřežil delší dobu, zážitky vám zůstanou. Vaše forma by měla být spíše podprůměrná až do středy. Poté nastoupí výrazné zlepšení, jehož vrchol nastoupí v neděli. Můžete tomu přizpůsobit plány.

8. Štír – čeká vás hodně různých povinností. Většina záležitostí bude spíše méně významného rázu, ale vlastně nic nebude možno úplně ignorovat nebo zanedbat. Nezapomeňte při řešení banalit, které rozhodně zabere hodně času,  najít i trochu volna na potěšení. Z důvodu pracovního vytížení by city měly hrát druhotnou roli. Ale pokud si budete chtít vychutnat romantickou situaci, tak bude to bomba. Jen najít těch pár hodin času… Vaše zdraví by mělo být zatím v pořádku, ale pokud chcete ten stav udržet, tak hledejte, kde je možno trochu ubrat.

9. Střelec – tento týden to vypadá na to, že pramen peněz bude mít ve zvyku spíše odtékat než přitékat. A pokud to budete chtít brzdit, tak zjistíte, že cedník není nejlepší nádoba. Zajímaví lidé budou mít zajímavé názory, které bude možno v budoucnu dobře využít. Střelci ve vztahu by se měli chovat spíše zdrženlivěji, ať partner už konečně také něčím překvapí. A pokud nebude schopen, tak zavolejte přátelům a někde si spolu užijte. Popřemýšlejte jak posílit jídelníček o posilující vitamíny a minerály.

10. Kozoroh – pracovní část tohoto týdne věnujte pozorování věcí, které ovlivňují vaši každodenní činnost. Možná se vám díky tomu podaří najít nějakou skulinku na trhu či novou možnost jak získat opravdu velké peníze. Ve věcech lásky zapomeňte o tom, že by případné komplexy dokázalo vyléčit pozlátko. Přirozenost a rozum jsou vaší nejsilnější zbraní, vše povrchní bude odmrštěno. Vaše tělo by na tom mělo být dobře, pokud máte problémy s klouby, měly by trochu polevit. Je nutno ale dbát i o psychickou formu. Nechoďte spát v depresích.

11. Vodnář – zhruba obden by se měly objevovat nějaké drobnější problémy, které by vás měly zaměstnat na celý den. Ale budou vždy jednodenní, pokud je nezačnete odkládat. Pak se vám navrší a nenechají vám volný čas na víkend. Nebojte se projevit svou případnou nespokojenost. Ve vztazích byste si měli najít nějakou atraktivnější náplň trávení volného času. Pokud jste bez partnera, může se objevit někdo hodně zajímavý. Vyhýbejte se sladkostem, zvláště výrobky s kakaem vám nebudou prospívat.

12. Ryby – bylo by dobré, kdybyste si upravili nějaké plány, které jste na tento týden měli. Jde jen o malé posuny v časovém harmonogramu, ale občas i drobnosti mohou být velmi důležité. Při prvních překážkách se nevzdávejte, první jsou zároveň poslední. V citech si dávejte pozor na jazyk. Není nic jednoduššího než někomu ublížit a následky takového konání mohou být nedozírné. Pokud řídíte, buďte tento týden hodně opatrní. Lepší je nechat volant někomu jinému. Ostré věci mohou zranit.